Skip to content
29 reacties
3226 weergaves

omkleden bij gym

 ik durf bij gym nooit echt me broek uit te doen omdat bij alle jongens de boxer goed gevult is. en bij mij niet. stijf is ie wel groot , slap ruim 3 x zo klein. dus bij omkleden is me boxer plat...   heeft iemand tips zodat me boxer er voller uit ziet? ben ik de eniste met dit probleem?

16 jaar
12 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik heb altijd zo'n glad gymbroekje aan zonder binnenbroekje en zonder onderbroek. Sta bij het omkleden/douchen dus altijd naakt en als er dan 'per ongeluk' een paar meiden binnenkomen zie je al die piemels stijf worden. Is een mooi gezicht en dat zeggen die meiden ook (daarom komen ze stiekem kijken!)

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongens zullen waarschijnlijk niet naar je pik gaan kijken als je je broek uitdoet. Anders kun je ook gewoon snel omkleden. Douche je met gym want dan is 't een ander verhaal?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je een grote balzak hebt ( zoals ik ) kun je je penis over de balzal dragen dan ziet je onderbroek er al een stuk voller uit

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ja

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Stelletje homo's

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • die gymbroekjes met een binnenbroekje zijn geil want die doe je zonder onderbroek aan.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik doe gewoon voorin de omkleedhal me boxer uit en laat me stijve zien.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ga gewoon voor iedereen staan trek je boxer uit en laat je stijve zien. dan wil iedereeen dat doen. en vinden ze het niet meer raar maar juist goed.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hoeft je niet de schamen hoor er zijn namelijk twee soorten piemels. Je heb bliedlullen en vleeslullen. Jij hebt een bloedlul deze is slap klein en als hij stijf is groeit hij enorm. Andere hebben waarschijnlijk een vleeslul en deze is slap veel groter en stijf word deze maar iets groter. Als ze allebij stijf zijn zie je weinig verschil. Zelf heb ik ook een bloedlul en is de ook heel erg klein als hij slap is. Je hoeft je nogmaals nergens voor te schamen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hoeft je er niet voor te schamen dat je piemel kleiner is in slappe toestand. Ik weet dat sommige jongens uit mijn klas hun piemel naar boven leggen en de boxer iets optrekken met sokken vullen helpt ook wel maar is dit het wel echt waard. Bedenk je dat maar eerst.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • zonder een slipje aan je gymbroek aantrekken omdat er een binnenbroekje inzit is gewoon geil met de hele klas,dat vind ik hoor en vooral omdat wij van die glimmende groen gymbroekjes hebben,ik krijg er al een stijve van als ik eraan denk.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Nou tijdens gym als we gaan omkleden
    Zien de meiden van me klas me zo vaak
    In me boxer.
    Ik zit er niet zo mee ieder jongen is het
    Zelfde.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi topicstarter.

    Mijn lul is slap ook erg klein (6cm) en stijf heel groot (19 1/2 cm). Heb jij grote ballen? Mijn broek is meestal goed gevuld door mijn ballen (zijn echt groot vergleken met jongens waarmee ik getrokken heb). Waardoor het dus lijkt alsof mijn zaakje super groot is. Bij mij is alles in 1 halfjaar zo groot geworden. En voor dat alles zo groot was vulde ik mijn broek altijd. Hoop dat ik wat van je hoor.

    S

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • als wij sporten en als sporten gedaan is is kleden wij ons om moeten ons sportbroekje natuurlijk uit doen dan staan de jongens natuurlijk in hun onderbroek of boxer ik vind dat niet erg ik doe zelfs iets exspress ik trek mijn sportbroekje uit en zoeg dat ik mijn onderbroek teigelijk uit doen sta ik naakt jongens zeggen dan het staat in zijn blote kont mooie lul zeggen ze ook vind helemaal niet erg doen er dat noch jongens vertel je verhaal maar

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja gaan wel bijna allemaal naakt met omkleden kan haast niet anders. Er zijn er altijd wel paar die stijve hebben. Wij mogen onder onze gymshort niets aan dus dat geeft wel eens leuke situaties bij gym. Een jongen heeft nogal last van voorvocht die pesten ze wel eens omdat dit natte vlekken geeft.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • xxx

    Hey ik zou het juist fijn vinden om bekeken te worden zou ik een stijve krijgen xd (als ik een jongen was haha.) het lijkt me heerlijk om mein de zelfde ruiimte als de jongens om te kleden... groetjes een meisje :P

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • re jongen 14

    nee dat helaas niet

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • O,kleden bij de meiden.

    Zijn de meiden ook naakt bij het omkleden bij de gym?

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • so what

    1 het maakt geen f*ck uit
    2 als je stijve hebt en ze roepen homo zeg jij: je bent zelf homo lekker naar de mijne kijken hé!

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • ,

    ik kleed mij altijd bij de meiden om. die vinden het maar wat leuk dat ik daar naakt sta. ze zitten graag aan mijn lul. en ja ik heb een stijve. veder kan ik je niet helpen

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten