Skip to content
1 reacties
136 weergaves

Een paar tips van de jongens!

 Nou is het geval dat ik niet zo heel erg bedreven ben in het hebben van seks. Ik heb het natuurlijk al wel een aantal keer gedaan, maar de fijne details moet ik nog steeds onder eigen ogen treffen. Jullie kennen het begrip 'buddy' wel (tenminste, de ouderen onder ons weten wat dat inhoudt), dus hunker ik naar wat tips om mannen helemaal gek te maken. Wat vinden mannen ontzettend lekker en waar worden ze vóór de seks nou altijd opgewonden van? Moet ik boven op hem gaan zitten en de kleren van z'n lijf rukken of hem laten leiden? Wat vinden jullie zelf ontzettend lekker en wat staat er nog op je verlanglijstje? Ik hoor het graag!

17 jaar
12 jaren geleden

1 Reacties

  • iedere jongens is anders

    iedere persoon niet alleen jongens maar ook meisjes houden van verschillende dingen. de een vind het inderdaad leuker als het meisje de over hand neemt en de kleren van zijn lijf af scheuren. de andere hou meer van het suptiele manier van naast elkaar te liggen en al kussens elkaar van de kleren te beroven. wat ik het belanrijkste vind is zorgen dat je je op je gemakt voelt. dit maakt het verschil tussen spontane acties en geforceerde handelingen.   wanneer ik bezig ben met een meisje gaat het eigelijk allemaal vanzelf. je hoeft niks tegen elkaar te zeggen om de andere duidelijk te maken wat je wilt en wat je er van vind. je voelt het aan. zorg er dan ook voor dat je elkaar helpt door te zeggen wat je wel en wat je niet fijn vind. dit zorgt er voor dat je beide groeit op het gebied van sexualiteit.
    Bijv. als je met een jongen ligt te zoenen hem bijvoorbeeld vast pakt en hem boven op je trekt. je hoeft maar een kleine beweging te maken om de jongen dan te laten weten wat je bedoelt. die kleine hints die je geeft zorgen voor een nog closer band.   mijn tip is om altijd te zorgen dat je altijd beide in bent voor de dingen die je doet. neem de tijd en probeer elkaar te helpen.
        alvast succes ;)

    20 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten