Skip to content
4 reacties
374 weergaves

Wat moet ik doen

ik wil graag een strings dragen nu had mijn moeder een tijdje geleden een string voor der zelf gekocht voor de vakantie nu vroeg ik of dat lekker zat ze zij dat het kriebelde tussen je kont ze zij je mag er wel een van mij proberen ik zij meteen van oke is goed en toen zij ze laten we dat maar niet doen. Ik wil eigenlijk dat ze mij er een laat proberen en dat ik dan voortaan vaker een string mag dragen nu weet ik niet hoe ik haar zo ver moet krijgen.   Ook zou ik wel graag een panty of een maillot willen dragen nu heb ik onlangs mijn knie uit de kom gehad en draag ik een soort van rek kousje over mijn knie als ik ga werken ter bescherming. Nu zakt dit steeds naar mijn knie holte. Met een panty of een maillot is dit verholpen en het geeft toch steun. Dit gaat wel goed komen.    Ook moed ik van mijn ouders een hemd aan maar vind dit altijd waardeloos zitten hij komt altijd maar omhoog. Nu dacht ik aan eentje met drukkers tussen de benen maar weet niet waar je deze kan kopen je ziet het wel veel voor vrouwen. 

17 jaar
12 jaren geleden

4 Reacties

  • gewoon overtuigen

    Stings zijn doodnormaal voor jongens staat stoer toch,echt waar veel amerikaanse millitairen dragen altijd strings,ik zelf ook.En mijn vrienden ook en ook mijn vriendin vind het mooier dan een slip.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • wat moet ik doen

    Gewoon allereerst eens met je moeder praten over je knieschijf en dat je daarom een panty wil. Dan die herenstring,nu passen in een winkel laten ze niet toe,geen enkel ondergoed. Maar je weet toch wel de maat van je onderbroek,nu die neem je ook als string. Strings kun je ook kopen via een normaal postorder bedrijf. Een string is echt niet iets gek of abnormaal,echt heel gewoon,in sommige landen juist heel populair. Toen ik op vakantie ging met vrienden wilde ik een string en heb zelf eentje gekocht in een lingeriezaak. Gewoon gebeld of ze ook herenstrings verkochten,ja, nu zei dan kom ik en heb er 4 gekocht,niets raars. Net als onderbroeken kopen,eerder dit mijn moeder dit,nu ik zelf en wat ik draag interesseert haar niet. Gewoon over praten dat meer jongens dit dragen,of soms, maar wat die knieschijf betreft lijkt het me beter als je er toch even mee naar een dokter of specialist gaat,hij kan je door verwijzen en hij/zij weet het beste wat je dan kunt dragen,lijkt me toch een medisch  probleem. succes .

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Wat moet ik doen

    Zoon panty is gewoon beter voor mijn been dat zorgt ervoor dat mijn knieschrijf op zijn plek blijft. Ik heb namelijk wel is een dikke knie hierdoor lag die er ook een keer uit en dat wil ik geen 2de keer zodoende leek een panty mij de ideale oplossing en nu las ik op andere forums dat ze ook nog eens lekker zitten. We zullen zien.   En je zegt dat ik beter een herenstring kan kopen. Ik was all wel van plan om er een in de winkel te passen. Maar kopen ik zal hem dan vroeg of laat een keer moeten laten zien, ben bang hoe ze dan reageerd. En hoe ze dan over mij gaat denken ben namelijk geen homo of travestiet ofzo.     Hoe heb jij dat toen aangepakt met een string kwam je moeder ermee of jij zelf?  

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • tja

    Zie het probleem niet,je bent 17 en voor de wet volgend jaar volwassen. Zou geen string van mijn moeder willen proberen,waarom, je kunt toch een leuke herenstring kopen en proberen. Draag ze niet vaak maar heb wel enkele string bijvoorbeeld als ik op vakantie ga naar een warm land. Maar hoef hier echt geen toestemming voor. Panty en maillots vind ik iets anders,waarom wil je dit? of alleen maar omdat je knie uit de kom is geweest. Beetje verwarrend en welke jongen moet nog een hemd aan,een t shirt of helemaal niets er onder kan ook. Mijn vrienden en ik nooit iets eronder of soms een t schirt met een overhemd,kan wel een hele theorie houden maar eigenlijk vind ik dat als je 17 bent je vrij moet zijn wat je aan wilt of niet.  

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten