Skip to content
26 reacties
3325 weergaves

Douchen en schaamte voor piemel

Komende donderdag geeft een vriend zijn verjaardagsfeest. Voor in de middag heeft hij een gymzaal geregeld en vervolgens blijven we bij hem thuis slapen. Hij stuurde gisteren in de groep een poll of we na de activiteit wilde douchen of niet. Bijna iedereen (inclusief hijzelf) doet aan een teamsport en is dus gewend om re douchen en reageerde dus dat ze dat geen probleem vonden. Ik zelf wil het eigenlijk niet maar kon haast niets anders dan ja zeggen want de rest (7 man) had allemaal al ja gezegd.
De rede dat ik niet wil douchen is omdat ik mij schaam voor mijn piemel. Als je hem ziet zou je denken dat er een klein kind voor je staat. Hij is heel klein (+/- 3/4 cm), mijn ballen (of beter gezegd balletjes) hebben de grootte van een druif ongeveer en zitten strak tegen mijn piemel aan, en heb nog geen haar bij mijn piemel. Daarbij komt dat ik 2 jaar terug besneden ben waardoor ze waarschijnlijk extra naar mijn piemel gaan kijken en nog meer grappen erover gaan maken.
Wat moet ik nu doen. Moet ik mijn lot maar gewoon accepteren en dan maar uitgelachen worden? Moet ik daar als enige in mijn onderbroek gaan douchen? Het zijn allemaal jongens uit mijn klas dus ze zien mij wekelijks in mijn onderbroek. Opzich heb ik daar niet zo veel probleem mee want daarin valt het niet zo heel erg op. Maar als die nat word gaat die stof natuurlijk plakken en dan wordt de vorm van mijn piemel natuurlijk wel beter zichtbaar dus zouden ze alsnog grappen kunnen maken. En hoe doe ik dat na het douchen? Moet ik dan met mijn natte onderbroek in mijn droge broek? Want anders zien ze natuurlijk alsnog mijn piemel. En is het niet heel raar als ik daar als enige in mijn onderbroek sta tussen al die blote jongens? Zouden ze mij dan niet alsnog uitlachen?
Ik wil eigenlijk ook niet afzeggen, maar zit hier nu wel over na te denken.
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, want zf zie ik het allemaal niet meer zitten

14 jaar
13 dagen geleden

26 Reacties

  • Goed gedaan ts, zou je het de volgende keer weer doen? En ook dat spel?

    12 jaar
    3 dagen geleden
  • Goed dat je gewoon mee bloot gaan douchen bent. Viel, zoals ook bij mij, beter mee dan gedacht de eerste keer. Dat jongens nieuwsgierig zijn, kan je hen niet kwalijk nemen. Jij hebt ook rondgekeken, lees ik.

    Durven of doen nam precies vreemde draai? Hebben jullie bij elkaar de voorhuid op en neer gedaan? Zijn er dan jongens stijf geworden en gespoten? Wat vond je daarvan en waren ze groot?

    19 jaar
    4 dagen geleden
  • Hi, ts hier

    Toen we gingen douchen leek het wel of iedereen er zin in had. De sfeer was gezellig en voor ik het zelf doorhad stond ook ik bloot in de kleedkamer. Toen we eenmaal onder de douche stonden had ik wel het idee dat een paar jongens naar mijn piemel keken, maar ze maakten er geen opmerkingen over. Zoals ik al had gedacht was mijn piemel de kleinste, maar was niet de enige zonder haar. Uiteindelijk heb ik mij van tevoren dus heel erg druk gemaakt om eigenlijk helemaal niks.

    De avond was iets minder. We gingen doen durf of de waarheid spelen. De ene na de andere piemel werd uit de broek gehaald. Ik dacht van ze hebben mij vanmiddag al gezien dus dan kan ik nu ook wel gewoon doen, dus toen ze bij mij uitkwamen heb ik ook mijn piemel uit mijn broek gehaald. Ik had het idee dat ze die van mij meer bekeken dan de rest (was ook de enige zonder voorhuid), dus ik voelde mij al gelijk ongemakkelijk. Zoals ik al verwacht had kreeg ik daarna een vraag over waarom ik besneden ben en hoe dit is gedaan. Vond het best ongemakkelijk om dit te vertellen. Gelukkig ging het daarma niet meer over mijn piemel en hoefde ik hem geen tweede en derde kwer uit mijn broek te halen (dan scheelt het toch wel dat je geen voorhuid hebt die 20, heen en weer geschoven kan worden door iedereen)

    Maar al met al wel een gezellige 2 dagen gehad

    14 jaar
    4 dagen geleden
  • Denk dat ts niet veel te vertellen heeft hier over jmmr

    16 jaar
    5 dagen geleden
  • Ja hoe is het gegaan?

    15 jaar
    9 dagen geleden
  • Ja TS hoe is het douchen gegaan ?

    16 jaar
    9 dagen geleden
  • Snap ik! Als je wilt wennen aan naakt douchen op een sport, kan het helpen om jezelf bloot te stellen aan de situatie in kleine stapjes. Begin bijvoorbeeld met jezelf comfortabel voelen in de kleedkamer terwijl je je omkleedt. Als je je daar op je gemak voelt, kun je proberen om kort naakt te douchen en geleidelijk aan de tijd te verlengen. Onthoud dat iedereen daar is om te sporten en dat het normaal is om naakt te douchen. Het kan ook helpen om te praten met andere sporters die er al aan gewend zijn. Ze kunnen je geruststellen en tips geven. Neem de tijd en doe wat goed voelt voor jou! đź’Şđźšż

    13 jaar
    9 dagen geleden
  • Hoi TS, hoe is het gegaan? Naarmate je ouder wordt zul je leren dat vergelijking de dood is van genot. Maak je niet druk en wees gelukkig met je lichaam.

    22 jaar
    10 dagen geleden
  • Ts het verhaal van laatste j16 klinkt toch positief gewoon onderbroek uit en gaan. Je kunt er toch niks aan veranderen en iedereen heeft wel iets

    12 jaar
    10 dagen geleden
  • Ik weet precies hoe jij je voelt. Ik ben op mijn 13de verhuisd en moest toen ook naar een andere school. Op mijn oude school werd niet gedouched, op mijn nieuwe (huidige) school wel.
    Mijn piemel toen leek erg op hoe jij die van jou nu omschrijft (wees niet bang, als je een jaar verder bent ziet hij er heel anders uit). Daarbij kwam dat ik vlak voor de zomer was besneden. Heb hier best lang last van gehad, waardoor ik het lastig vond om dit te accepteren.
    Voor de gymles was ik erg zenuwachtig. Ik was bang dat iedereen naar mij zou kijken, vragen zou stellen, en er opmerkingen over zou maken. Toen het moment daar was heb ik zo lang mogelijk gewacht met mijn onderbroek uittrekken. Dit bleek echter de verkeerde keus te zijn geweest, want ze hadden een van de laatste douches vrijgelaten, waardoor ik langs iedereen moest lopen.
    Uiteindelijk viel het erg mee. Mijn piemel was een van de kleinste, maar was niet de enige zonder haar en er was zelfs iemand die ook besneden was. Het bleek dus veel minder erg te zijn dan ik had verwacht.
    Wat ik met bovenstaand verhaal wil zeggen. Maak je vooral niet te druk. Ze zullen je vast accepteren zoals je bent. Als ik naakt geaccepteerd wordt door mensen die ik net 2 dagen kende, zal dat bij jou zeker zijn met mensen die je al meer dan een jaar kent. Ga er gewoon open in en het zal helemaal goed komen

    16 jaar
    10 dagen geleden
  • J13 als laatste dat wil ik ook wel weten wat ts gedaan heeft

    12 jaar
    11 dagen geleden
  • TS, inderdaad gewoon zonder boxer gaan anders ga je juist opvallen voor iedereen.

    16 jaar
    11 dagen geleden
  • @J16 en J16 allebei hierboven
    Het is aanstaande donderdag, dat is dus overmorgen.

    Ik zou toch gewoon in m'n blote lul gaan douche

    @TS Wil je ons later vertellen hoe het gegaan is?

    13 jaar
    11 dagen geleden
  • TS ik hoop dat je ge ook je boxer hebt uitgedaan en bent gaan douchen zoals iedereen. Waarschijnlijk heeft niemand iets over je piemel en je schaamhaar gezegd. Of wel ?

    16 jaar
    12 dagen geleden
  • Wn ts hoe was het slaapfeestje nog naakt onder de douche gestaan en vervelende Opmerkingen gehad of was er niks aan de hand laat het maar weten wil je ervaring wel weten

    16 jaar
    12 dagen geleden
  • Wat de rest ook zegt: gewoon naakt mee douchen met de rest. Dan val je zelf het minste op en je zult zien dat niemand er een punt van maakt. Misschien kijken ze wel omdat jij "een nieuwe" bent maar gewoon mee doen met de rest. Als iemand wat van jou piemel zegt niks van aantrekken. Juist als je anders gaat doen val je veel meer op en dan kun je wel reacties verwachten...

    19 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik begrijp wat je bedoelt hoor, ik voel dat ook zo als ik na de voetbal ga douchen met de rest. We zijn gewoon allemaal naakt en maken ook soms grapjes. Ik heb zelf nog een kleine piemel die is stijf iets van 11 cm en is nog dun ook zitten mijn ballen nog best hoog. Heb wel een lange voorhuid slurf dus dan lijkt t nog wel wat meer. Mij noemen ze ook wel eens hee jij met je peuter pikkie maar dan zeg ik ook van wacht maar totdat ik ga groeien. Gewoon naakt gaan dus, komt goed. Je bent niet de enige

    14 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik zou gewoon naakt mee gaan douchen dan laat je zien dat je “stoer” bent en je niet schaamt

    12 jaar
    13 dagen geleden
  • Zou me daar niet heel druk over maken
    Zeg desnoods dat de groeispurt nog moet krijgen

    16 jaar
    13 dagen geleden
  • Gewoon doen, ik heb heel recent voor het eerst naakt gedouched en omgeklee met andere mannen en niemand kijkt naar je lichaam of maakt opmerkingen. En als ze het wel doen het zijn toch maar je vrienden, dus je moet het dan niet al te serieus nemen.

    16 jaar
    13 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten