Skip to content
8 reacties
1503 weergaves

Moeder van mijn vriend heeft me gezien

Hallo jongens, ik heb dit weekend gelogeerd bij een vriend van mij toen ik vanochtend opstond had ik alleen een lange t shirt aan zonder onderbroek. Nu was zijn moeder op een gegeven moment aan het stofzuigen en wij zaten op de bank op onze telefoon wij trokken dus onze benen op en ik zette die op het zit gedeelte waardoor eigenlijk automatisch m’n benen ook uit elkaar gingen. Toen zijn moeder voor me stond om ook onder de bank te zuigen zag ik een glimlach op haar gezicht. Later dacht ik dus oh shit ze heeft dus daar alles uitgebreid kunnen zien. Zal ze mijn ouders gaan bellen omdat ik geen onderbroek aan had

12 jaar
14 dagen geleden

8 Reacties

  • M19 ik zat niet met m’n blote kont op de bank ik zat op m’n t shirt

    12 jaar
    11 dagen geleden
  • Je gaat toch niet bij iemand anders met je blote kont, ook al zit je op je shirt, op hun bank zitten. Je kan het wel leuk vinden dat zij je klokkenspel zag, maar het is ongepast. Trek een onderbroek aan.

    16 jaar
    11 dagen geleden
  • J19 ze heeft idd nog niet gebeld en ik denk dat ik het de volgende keer wel weer doe, ze heeft hem nu toch al gezien

    12 jaar
    12 dagen geleden
  • leuk dat er vooral meiden reageren. Maar die gaat echt niet bellen hoor. ze vond het gewoon leuk omdat jij zo naief was om gewoon je benen op te trekken en zelf niks door had. daarom ook die glimlacht net als wat de rest zegt. Ben benieuwd wat jij volgende keer doet: gewoon weer alleen shirt of doe je dan broek aan? Als je vaker alleen in shirt zit: gewoon blijven doen!!

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • Wat leuk, dat vergeet ze nooit meer. Ik heb vijf jaar geleden het piemeltje van mijn buurjongen bij zoiets gezien. Als ik hem weer zie, zie ik dat piemeltje in mn geheugen. Daarna nooit meer gezien. Helaas….hij heeft me daar nu een bobbel. Ze gaat niet bellen joh, veels te leuk.

    17 jaar
    13 dagen geleden
  • Rare actie van je gaat toch niet met je blote kont op andersmans bank zitten

    Ze zal niet bellen maar je wel raar vinden

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • Natuurlijk gaat ze jouw moeder niet bellen gekkie! Ze vond het gewoon schattig.

    23 jaar
    13 dagen geleden
  • Haha, als ze daarover je moeder zou gaan bellen is er iets heel erg mis met haar. Ze moest er toch om glimlachen. Je moet blij zijn dat ze niet gelijk met de stofzuigerslang ging naar waar ze keek. Dan was je slurfje in de stofzuiger verdwenen hihi. Verstandiger dus om voortaan iets aan te doen.

    20 jaar
    13 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten