Skip to content
5 reacties
918 weergaves

Andere jongens

Ik ben een jongen van net 15 jaar, ik vindt het vaak mooi en vaak ook opwindend als ik andere jongens zie zonder shirt aan en als ze een beetje gespierd zijn. Soms kijk ik ze dan aan, en ik zoek het ook wel eens op op het internet. Soms fantaseer ik me over dingen met oude mannen doen en dat ik gedomineerde wordt enz. Ik weet ook eigenlijk nog niet echt waar ik op val. Is dit raar of niet?

15 jaar
15 dagen geleden

5 Reacties

  • Jongen 15, heel normaal op je leeftijd, ook dat je naar andere jongens kijkt. Heeft allemaal met ontdekking te maken. Maakt niet uit of je hetero of homo bent.
    Ook twijfelen is heel normaal, maak je niet druk waar je voor kiest of wie je ook bent. Fantaseren doet iedereen wel eens. Kan van alles zijn.? Maar betekent nog niet of je het ook werkelijk wilt. Maar herken het wel van mezelf wat jij bedoeld. Ook al twijfel ik ook soms nu nog wat ik wil, maar vind dit niet erg, twijfelen hoort bij het leven.

    18 jaar
    13 dagen geleden
  • Beste jongen, het lijkt er op dat jij op jongens valt, of eigenlijk op mannen als ik het zo lees. Is jouw verlangen naar seks, laten we het maar noemen zoals het is, met oudere mannen vreemd? Niet echt. Met oude mannen bedoel jij neem ik aan mannen van rond de twintig en wat ouder.

    Grofweg gezegd kan je zeggen dat er twee soorten jongens of mannen, zijn die op jongens en mannen vallen. Zij die naar andere jongens kijken zoals jouw vrienden naar meisjes kijken, en jongens die naar jongens kijken zoals meisjes naar jongens kijken.
    Bij die laatste groep deel ik jou in. Als jij van jongens en mannen droomt dan droom jij van stoere kerels die jou in hun armen nemen en jou als het op seks aankomt alle hoeken van de kamer laten zien. Jij wilt dat jouw partner sterk is en de leiding neemt in jouw leven.

    Op zich is daar niet zo veel op tegen, maar het maakt mij toch wel bezorgd. De vraag is wie kom jij tegen en aan wie geef jij je vertrouwen? Wat bij homo's meer voorkomt dan bij hetero's is dat het vooral om de seks gaat.

    Er zijn hele aardige homo's die vooral op zoek zijn naar een partner om daar hun leven mee te delen, maar er zijn ook seksuele roofdieren die alleen maar seks willen en verder geen gezeur.
    Voor dat soort ben jij erg kwetsbaar. Enerzijds omdat jouw seksuele drang nu erg sterk is en je dus gemakkelijk ingaat op toenadering door zo'n stoere kerel, anderzijds omdat jij naar mijn idee een zachte jongen bent die geen ervaring heeft en geen verweer bij verkeerde bedoelingen.

    Met een beetje pech kom je bij een homoclubje terecht waar jij dan van hand tot hand gaat, gewoon omdat jij alles doet en met je laat doen wat ze willen. Jij wordt dan het middelpunt van hun seksfeestjes.
    Zulke ervaringen kunnen jouw zelfrespect en jouw gevoel voor eigenwaarde kapot maken en dan laat jij uiteindelijk alles toe. Er was hier eens een jongen net zo als jij bent, die verlangde naar vriendschap. Het enige wat hij kreeg was seks. Wilde hij eens een keer geen seks op dat moment dan kon hij vertrekken. Dus gaf hij steeds maar toe.

    Jij bent niet raar. Ik denk dat jij een hele zachte en hele aardige jongen bent. Iemand die genoeg jongens en mannen graag als vriendje zouden willen hebben om jou gelukkig te maken en gelukkig met jou te zijn. Alleen, hoe weet jij of je de juiste persoon ontmoet? Vrouwen, meisjes, hebben vaak de neiging om op de verkeerde man te vallen. Jongens zoals jij hebben dat ook. Op dit moment ben jij gewoon te onnozel en te onwetend om foute mannen en verkeerde bedoelingen te herkennen. Jouw verlangens maken jou gevoelig voor verleidingen en mooie praatjes die nare gevolgen kunnen hebben.

    Een dringend advies! Praat met je ouders of een ander verantwoordelijk persoon over jouw gevoelens. Zeg gewoon dat jij misschien jongens leuker vindt dan meisjes, dat is genoeg voorlopig. Dan weten ze er van en kunnen ze jou een beetje in de gaten houden en jij kan open en eerlijk met ze praten.
    Dat is waar ouders voor zijn, jou veilig naar volwassenheid leiden. Geef ze de kans ouders te zijn. Ze houden van je en willen alleen maar het beste voor jou.

    Ik gun jou een fijn leven met veel vriendschap en veel liefde, maar ik maak mij ook zorgen om jou. Ik wens je daarom moed, veel wijsheid en een goede vriend die het kwaad van jou weghoudt. Er is veel slechtheid in de wereld!

    23 jaar
    14 dagen geleden
  • Dit is heel raar.

    19 jaar
    14 dagen geleden
  • Nee, dit is normaal gedrag voor een puber. Je bent seksueel aan het ontwikkelen en daar hoort fantaseren bij.

    22 jaar
    14 dagen geleden
  • Dat eerste is denk ik heel normaal (als je op jongens valt tenminste, maar als dat niet zo is kan ik het denk ik ook nog wel begrijpen). Dat laatste is wel iets aparter maar opzich ook niks mis mee, als je er op jouw leeftijd maar geen werkelijkheid van maakt. Klinkt alsof je homo of bi bent

    18 jaar
    14 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten