Skip to content
7 reacties
1353 weergaves

Opscheppen over piemels

Ik ben 14 en wij moeten op school verplicht douchen na gym. Sommige jongens zeggen dat ze een grote piemel hebben. Maar waarom douchen zij in een boxer? En als ze die uitdoen slaan ze eerst een handdoek om.....Ik douche gewoon bloot, op school en na voetbal. Ik weet niet hoe lang mijn piemel is. Maakt denk ik niet veel uit bij de jongens van mijn leeftijd die ik wel bloot zie. Wat is een normale lengte? En hoe meet je dat???

14 jaar
18 dagen geleden

7 Reacties

  • Ik weet van mezelf dat ik een kleine heb zowel slap als stijf. Slap is ie 5cm en stijf 12cm plus hij is heel dun dus hij ziet er ook heel klein uit. Tijdens het douchen op de voetbal heb ik al meerdere keren commentaar gekregen op hoe klein mn piemel is. We douchen bij ons allemaal naakt en tja im heb nu eenmaal de kleinste van iedereen. maar ik trek het me niet aan ik blijf naakt douchen.

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • De jongens die met onderbroek douchen schamen zich juist omdat die juist klein is. Bij mij in de klas en bij sport doucht iedereen gewoon naakt en ja er zijn jongens bij die al een redelijke hebben maar ook nog klein. En er wordt ook niks over gezegd. Die van mij is slap 8 en stijf 9,5/10 cm

    12 jaar
    16 dagen geleden
  • Dit is echt zo herkenbaar. Vanaf de jo12 en tot jo15 gingen sommige jongens bij ons ook ineens met boxershort te douchen. De helft wel de andere niet. Vanaf jo17 ging iedereen gewoon weer normaal naakt douchen.

    18 jaar
    17 dagen geleden
  • @TS de omtrek of dikte meet je met meetlint er rond. Of touwtje en dan touwtje naast een meetlat leggen.

    Al 13 of 14cm heb je? Best groot voor je leeftijd. Heb je op voetbal één van de grootste onder de douche?

    19 jaar
    17 dagen geleden
  • Ik ben TS. Denk 13 of 14 cm en niet dik. Maar hoe meet je dat???

    14 jaar
    18 dagen geleden
  • Goed dat je gewoon doucht. Daarmee laat je blijken dat je volwassener bent dan de boxer en handdoekdansers. Slap zegt lengte van een piemel trouwens weinig. Het is de stijve die er toe doet. Zit je al in de puberteit? Vanaf jouw leeftijd groeit hij vaak enorm in lengte en op het einde nog in dikte. Normaal bestaat niet maar gemiddeld is een uitgegroeide jongen rond de 14cm lang. Dat meet je door hem stijf te maken en langs bovenkant te meten tot de tip. Hoeveel heb je al?

    19 jaar
    18 dagen geleden
  • Hoi, en welkom in de puberteit. In deze bijzondere levensfase schept iedere jongen op over het formaat van zijn piemel. Geen uitzonderingen. Als je een topic vind online (genoeg te vinden op deze site) waarin jongens elkaar vergelijken gooit bijna iedere jongen er een paar centimeter boven op.
    Mijn advies: gewoon lekker bloot blijven douchen en maak je er niet druk om. Meiden en / of jongens waar je het bed mee in duikt zijn absoluut niet geïnteresseerd of je pielemuis wel groot genoeg is.

    22 jaar
    18 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten