Skip to content
5 reacties
337 weergaves

reincarnatie ofwel vorige levens.

Wie gelooft in vorige levens of twijfelt zoals ik , maar toch heb ik soms het gevoel dat ik eerder geleefd heb. Vooral in dromen herhalen zich vaak dezelfde omgevings en huizen , in andere gebieden die met mijn huidige leven niets te maken hebben.  

18 jaar
12 jaren geleden

5 Reacties

  • vorig leven

    Men zegt van je vorige leven kun je leren,al gloof ik er zelf niet zo in,maar staat me ook tegen ergens. Je hebt nu je diploma gehaald,leuke baan zeg maar,je hebt je ware vriendin of vriend gevonden,hebt een leuk leven nu,leuk huis,later gepensioneerd,lekker veel vrije tijd voor jezelf,je gaat dood,gaat naar een hiernamaals,kan ik nog geloven ergens,want ben katholiek opgevoed,en dan ineens wordt je weer op nieuw geboren als een totaal ander mens,andere familie,andere ouders,weet ik wat,en kun je weer helemaal opnieuw beginnen,weer naar school,diploma halen,weer een partner zoeken,niet alleen vreugde beleven maar ook weer verdriet,misschien wel een oorlog meemaken,dat ergens hoop ik dat reincarnatie niet bestaat,of zie ik dit verkeerd en te negatief. nickname chip

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Geloof jij in?

    Ik ken een heel bijzonder spiritueel iemand die zich zijn vorige leven kan herinneren ( inmiddels overleden) hij was gehandicapt en kon niet praten of voor zichzelf zorgen, hij kreeg een toetsen bord en als zijn arm ondersteunt werd kon hij dus een soort van praten ( hij was heel slim op persoonlijk en geestelijk gebied) veel mensen geloven dat je ook in een dier of in een insect ofzo kan veranderen, dat geloof ik niet.
    Geloof jij in geesten? Ik wel, sommige mensen zien hen of voelen wat zij voelen. Het is eigenlijk een ziel van een mens.
    Kattniss

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • ik ook

     we kwamen een keer ergens in een land waar we nog nooit waren geweest en ik wist de weg al naar iets toe

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Mijn ervaringen

    Ik heb dit zelf ook! Zo krijg ik vaak flashbacks van beelden van vroeger. Van de prehistorie tot WOII! Ik ben er ook heilig van overtuigd dat ik minstens duizenden malen gereïncarneerd ben! De bijzonderste persoon die ik ben geweest is toch wel Jezus! De beelden van dat ik gekruisigd word keren vaak terug. Maar het verhaal dat ik opgestegen ben naar de hemel klopt niet!!!!!!!!! Dus ik kom niet meer terug op aarde Christenen, sorry!!!!!

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Ja

     Ik geloof in reïncarnatie, ik ben er al vanaf mijn 10de sterk van overtuigd dat ik vorige levens heb gehad. Soms in mijn dromen zie ik flashbacks van mijn vorige levens.   Gisternacht bijvoorbeeld zag ik in mijn dromen, al was het wel een beetje onduidelijk, hoe een paar mensen van joodse afkomst vergast werden. Doormiddel van deze dromen, en door na waarzegsters te gaan, ben ik erachter gekomen dat ik waarschijnlijk de reïncarnatie van Adolf Hitler ben.   Probeer zelf ook uit te zoeken wie je in een vorig leven geweest bent! Geloof me, het is het echt waard!

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten