Skip to content
9 reacties
968 weergaves

Ik zit met een probleem.

Ik ben christen. En dat is het probleem, wand in de bijbel staat dat je geen sex voor je 18 mag hebben maar ik wil het wel. Wat moet ik doen????????????????????????????? Alvast bedankt.

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • de Bijbel zegt nergens dat je geen seksgenoegen moogt hebben : alleen is een sexrelatie, binnen het huwelijk, om kinderen te verwekken en dat kun je dan natuurlijk niet BUITEN het huwelijk doen, dit ter bescherming van de vrouw en het kind !
    Masturberen , alleen of met twee, is geen seksrelatie, maar een seksgenoegen en is er alleen maar voor het genot/plezier en dat brengt geen kinderen op de wereld.
    Het seksGENOEGEN is er vanaf de kindertijd tot men sterft !
    Een seksRELATIE is tussen man en vrouw en is bedoeld voor de voortplantinhg van het menselijk ras

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • NIX18 ja, dikke pech

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Luister het liedje van boburnham hij heet: a song from the prospective of God. Je kunt hem vinden op YouTube als je een beetje gevoel voor humor hebt denk ik dat je er wel om kunt lagen P.s. Je kunt gwn sex hebben voor het huwelijk aleen zou ik nog niet beginnen aan kids als ik jou was weel succes/plezier

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Sex is geen zonde. En of het nou voor je 18e is of voor het huwelijk. Boven straft je niet af. 

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Let op! Je kan zonder seks een prachtig leven hebben! Wat ik mijzelf heb voorgenomen: lol maken en met het plan van God werken. God zal voor iedereen doen wat het beste is. als je op God blijft vertrouwen zal het goed komen! Dat beloof ik bij deze! Veel succes nog!??

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zou god ook om hulp kunnen vragen in gebed om die drang van sex voor het huwelijk te weerstaan

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • je bent 15 jong dat heet puberen. maak je geen zorgen iedereen op jou leeftijd wil seks. bewaar je eerste keer voor echte liefde niet voor drang en genot.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent ondertussen oud genoeg om te bepalen waarin jij gelooft, de bijbel is geen wet en je hoeft je er niet aan te houden omdat jouw ouders dat ook deden.. Je kunt gelovig blijven, maar besluiten je niet aan de bijbel te houden. De bijbel is tenslotte door de mens gemaakt en niet door God, en god houdt van iedereen en vergeeft altijd, toch? Ik denk dat seks voor het huwelijk helemaal niet zo erg is, ookal ben je gelovig. Ik zou gewoon doen waar jij je fijn bij voelt. En als je dat echt nodig vind, kun je vergiffenis o.i.d. vragen. Maar je bent echt geen slecht persoon enkel omdat je seks hebt voor het huwelijk, je doet er niemand kwaad mee.
    Maar goed, ik ben zelf niet gelovig, misschien vind je mijn antwoord wel niks.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • er staat geen seks voor het huwelijk niet voor het 18e levensjaar

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten