Skip to content
35 reacties
655 weergaves

waarom kijken jongens altijd eerst naar de tieten en kontjes dan naar het gezicht?

in mijn klass zijn veel meisjes met dikke tieten (is gwn de waarheid) ik heb niet de grootste ofso en dan zijn er van die sletjes met dikke tieten maar dan zo,n lelijk kop heah waarom valleen jongens er dan toch op?ik ben verliefd op een jongen maar hij ziet mij niet staan want vriend zei tegen me dat hij zei: jaa ze is wel knap en een lekkere kont maar geen dikke boobies ? is hij dan een klootzak?

14 jaar
12 jaren geleden

35 Reacties

  • Tja, deels is het nu eenmaal hun instinct, aantrekkelijke vrouwpersonen zoeken om zich mee voort te planten. Ze kunnen je heel leuk vinden en graag naar je luisteren, maar ze zullen de aantrekkelijke aspecten van je lichaam echt wel opmerken.. Wat trouwens ook zo is bij de vrouwen hoor. En daarnaast kun je ook niet verliefd worden op iemand die je absoluut helemaal niet aantrekkelijk vind, hoe aardig en interessant je diegene ook vind..
    Maar, er zijn inderdaad jongens die helemaal niet naar het innerlijk kijken, of steeds over iedereens tieten staan te kwijlen of ze nu in een relatie zijn of niet. Met dat soort types kun je beter niks beginnen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 12 volgens jou zit schoonheid van binnen. Helaas zit lelijkheid van buiten… en ja, jongens kijken nou eenmaal graag naar borsten het is gewoon dat waar een man op valt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb eigenlijk het liefst kleine borstjes.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is maar net wat een jongen leuk vind.
    De meeste jongens houden van konten.
    Ik meer van tieten.
    Jullie meiden zullen waarschijnlijk ook wel dingen hebben die je leuk vind bij jongens!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • jaa sowieso is hij een klootzak, het lijkt altijd dat het voordeel heeft om grote borsten te hebben maar dat is absoluut niet waar, ik heb zelf grote borsten en dat heeft alleen maar nadeel, elke jongen zit zomaar aan mijn borsten en het draait ze alleen daarom ze zien niet hoe ik anders ben. ik had liever kleine borsten gehad dus wees blij met wat je hebt! en die jongen hij is het niet waard!!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik ernaar kijk kijk ik niet eerst naar het kontje of de borsten, ik kijk eerst altijd als ik ernaar kijk naar het gezicht, als ze geen mooie schattig gezichtje heeft, maar wel een dikke kont en dikke tieten dan heeft het bij mij geen zin. En trouwens de tieten en de kont hoeven nog niet eens eo groot te zijn, maar ook niet te klein gwn mooi strak en rond. Ik vind het echt mooi als een meisje mooie rondingen heeft, dat kun je zien als ze zit want dan is haar kontje nogsteeds mooi rond!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Daar kunnen we( waarmee ik de meeste jongens bedoel) niets aan doen schat. Dat zit er zeg maar "in geprogrammeerd".
    Maar toch zullen de meesten( hopelijk) wel het innerlijk het belangrijkst vinden. En daar ben ik gelukkig één van!
    Als je een jongen leuk vindt die in zijn ogen zeg maar "recht door je borstkas en bekken kijkt" dan zou ik maar verder zoeken.
    '' er zwemmen nog
    genoeg vissen in de zee! ''

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • EGO

     Wat een ego, wat heeft dat er nou mee te maken. oke uiterlijk speelt mee maar het gaat meer om het innerlijk

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • o.o

    Ik doe eerst gezicht dan tieten dan kont :o maar als ze er goed uit ziet betekent niet dat ik haar leuk vind want ze moet ook aardig en betrouwbaar zijn enz

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Onvermijdelijk

     ELKE man denkt zo ookal zegt ie van niet het is juist de kunst om dat niet te laten merken :P

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • @jongen 17 man zijn natuur

     (Bijna) Niets van waar... De borsten dienen om de bayzoogdieren eten te geven, die dienen niet om een man aan te trekken. Overigens heb je wel gelijk dat mannelijke wezens kijken of de vrouwelijke er goed uitzien, maar 95% van de diersoorten zullen niet eerst naar bortsen en billen kijken.   TW

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Om eerlijk te zijn snap ik vaak niet waarom de borsten en de kont van een vrouw zo belangerijk word gevonden, het zijn maar standaard lichaamsdelen die elke vrouw heeft, dus niet echt speciaal.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • boobies

    Ja hij is een klootzak.. maar je hoorde het via via.. ik zou als ik jou was gewoon met m gaan praten enzo, dan zietie dat je leuk bent. en een bh met vulling is zinloos.. zo'n teleurstelling als die uitgaat dan he..

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • ogen

     eerst kijk naar wat voor prachtige ogen ze heeft, en naar de haar kleur.     ''want als de bodem goed is dan is de hele pizza goed!!"'   als ze mooie ogen heft dan heeft ze ook bil en tieten

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • ik niet

    eerst ogen en daarna het gezicht en laatste de kont tieten hou van groot en van klein

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • -

    ik kijk altijd eerst naar het gezicht en de borsten boeien me NIET zo, mij gaat het meer om het innerlijk al vind ik het natuurlijk wel fijn als ze wel een beetje knap is.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Lees maar dan snap je het!

     Ik kijk zelf eerst naar billen dan gezicht en dan pas de boobies,   Xx

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • @jongen17

    Leer allemaal eens LEZEN.   Ik zei... Dat het niet zo leuk is van mensen om alleen maar naar het uiterlijk te kijken, en niet naar het innerlijk.   Ik heb NIET gezegd... Dat mensen die naar het uiterlijk kijken kl********* zijn, en dat je enkel naar het innerlijk moet kijken...   TW

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • misschien

     misschien bedoelde hij het niet zo maar was het meer een grap

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • niet belangrijk

    het belangrijkste in een meisje vind ik het innerlijk hoe mooi ze ook is als ze een bitch is heb je nog niets als het innerlijk klopt is het altijd mooi meegenomen als ze wel knap is het is niet zo dat uiterlijk er niet toe doet want dat doet het wel zo is het gewoon in deze maatschappij maar voor mij telt de persoonlijkheid zwaarder mee dan het uiterlijk en wat ik dan aan uiterlijk het belangrijkst vind is het gezicht hoe mooi het lichaam ook is als ze echt een fugly face heeft is het nog niks want dat is wel waar je altijd op kijkt waar je mee praat en wie iemand is

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten