Skip to content
10 reacties
49 weergaves

kan iemand me tips geven pleas!!??

 hallo ik ben een meisje van 12 jaar en ga bijna naar de middelbare maar als ik daar naartoe ga wil ik natuurlijk wel nieuwe kleren kopen voor een nieuwe start ,maar ik weet niet zo goed met welke kleuren ik het moet kopen en ik weet ook niet zo goed bij welke winkels dus kunnen jullie me alsjeblieft tips geven dat zou egt super fijn zijn!!!!!?? Tip:ik wil iets doen met paars/blauw met grijs/zwart achtig. alvast bedankt!!!!

12 jaar
13 jaren geleden

10 Reacties

  • @ ..

    @ ..   gewoon door lekker jezelf te blijven en gewoon aardig doen tegen iedereen dan komt alles vanzelf goed

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • ..

     Hoe maak je op de 1e dag een goeie indruk?

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Gewoon niet...

     Ik zat vorig jaar in de brugklas... en geloof me, als jij met de nieuwste kleding etc. binnen komt, is het echt niet zo dat je minder populair of minder vrienden heb. Het gaat meer om je innerlijk. Waarbij je ook jezelf moet blijven.

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • blijf jezelf

    ik ging vorig jaar naar de 1ste ik koop meestal mn kleding bij de new yorker, primark, tally weijl, the sting, vero moda, tabakko, coolcat, zara maar blijf gwn jezelf draag wat je zelf leuk vind en als je je prettig in je kleren voelt straal je dat ook uit maar als je kleren gaat dragen die je zelf niet aan wilt waar je onzeker in bent dan straal je ook uit dat je onzeker bent dus blijf gwn jezelf meid! xoxo

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • ik moet aan iets lolligs denken.

    haii, ik ga ook naar de middelbare over 3 weken ! (: maareh, ik had een keer iets naar school aangedaan aat een beetje apart is, dus me klasgenoten keken me echt dom aan en zeiden; wtf draag jij? ik zei (gouden tip): last van? kijk dan de andere kant op! het punt is: loop bijvoorbeeld de bershka of hm of coolcat binnen ( mijn favo winkels ) koop gewoon wat je leuk vind, denk bij eloke outfit die je leuk vind: zullen ze dit leuk vinden..? NOU EN! ik vind dit echt leuk!   wow ik ben raar, helemaal niet nerveus voor de brug ^^ haha wel grappig. he maar eh, wees jezelf ja?   xo!

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Maak je niet druk

    In de brugklas zijn veel kinderen onzeker, en zoeken naar een niewe plek en status in de klas, doen raar domme grapjes, zijn brutaal, proberen zich aan te passen aan de rest en zijn onzeker door de pubertijd etc. Doe rustig aan en kleed je in kleren die jij leuk vind. Ik zelf heb lang groen haar, puur omdat ik het leuk vind. Een ander meisje in me klas heeft ALLES van Hello Kitty, zelf een roze scooter. Het kan nooit te gek worden, en je hoeft je echt nergens druk om te maken. YOLOOO lol.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Jezelf zijn.

    Ik zou gewoon jezelf blijven en kopen wat je zelf leuk vindt. Als je je gaat aanpassen aan anderen dan voel jij jezelf ook niet helemaal goed, en moet je steeds nadenken over wat je zou moeten zeggen. Dit is niet een mega goede manier om vrienden te maken, terwijl als je jezelf bent mensen je ook nemen zoals je bent en je schoolresultaten zullen dan ook veel beter zijn.

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • ..

     gewoon je eigen stijl aanhouden maar niet te kinderlijk blijven met te veel plaatjes op kleren

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • wees jezelf

    wees gewoon jezelf alleen als je jezelf bent hoor je bij de groep ik heb nu bijv. een paar kinderen in de klas die hunzelf gewoon niet zijn en die horen niet egt bij de groep dus als je gewoon jezelf bent komt het helemaal goed

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • relax

    hey officieel een wup volgend jaar he ^^ gefeliciteerd. ik zou zeggen maak je er niet te druk om en wees jezelf. ga gewoon naar de winkel en koop kleding die je zelf leuk vind. ga gewoon n beetje rondkijken in winkels en pas aan wat je leuk vind. suc6 ^^

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten