Skip to content
62 reacties
2801 weergaves

Nieuwe pyama.

Ik ben wel toe aan een moderne pyama maar wil eigenlijk eentje van satijn maar durf dat niet zo goed omdat ik bang ben dat ik uitgelachen of zo wordt,vraag is of er iemand bij is die zowieso een pyama daarvan heeft en of dat ouderwets is?.

14 jaar
3 maanden geleden

62 Reacties

  • Is bij ons in de kerk niet zo als je maar met nette kleren naar de kerk komt aan jou de keus dus.
    Sinds ik zestien jaar ben zit ik bij de acolieten dat zijn oudere misdienaars dan krijg je een eigen priester hemd met een witte boord die je onder een toog aanhebt.

    16 jaar
    4 dagen geleden
  • Je kan best een “pyama” aan doen met je liturgische kleding aan,waarom niet!
    Ik ben net als andere meisjes ook misdienaar en zorg dan dat ik ongeveer een half uur van tevoren mezelf aangekleed heb,dan doe ik in alle rust me verkleden in de sacristie,doe dan eerst een gitzwarte pyama aan en dan een toog eroverheen en het koorhemd/ superplie het liefs voor de andere misdienaars komen.

    18 jaar
    5 dagen geleden
  • Bij sommige aangelegenheden heb je speciaal ondergoed aan als misdienaar en of akoliet maar dat is geen pyama ofzo al lijkt dat er wel op,de kleding welke ik draag met een kerkdienst is een pij met dit als ondergoed.

    17 jaar
    10 dagen geleden
  • Als ik misdienaar ben krijg ik van de koster eerst een soort pyama die van zijde ofzo is en ook pantoffels moeten erbij aan en dan pas doet de koster bij me een witte kraag om en dan doet ie een toog bij me aan en zo een superplie, weet niet ècht goed wat ik ervan moet zeggen want door de voering van die toog is het alsof die toog van je af glijdt en dat komt door dat pyama pak.

    14 jaar
    12 dagen geleden
  • Met dit weer zou ik mijn pyama (nog) niet willen missen en het is ook is een echte (satijnen) pyjama waar ik er overigens wel enkele van hebt .

    19 jaar
    14 dagen geleden
  • Ik heb er eentje in het roze die is super glimmend en heerlijk zacht.

    16 jaar
    19 dagen geleden
  • Ik heb ook een pyama ervan iedereen mag dat stom vinden maar ik vind het heerlijk om te dragen.

    15 jaar
    20 dagen geleden
  • Ik heb zolang ik me herinneren kan al een satijnen pyama gedragen die zitten gewoon heel prettig lekker soepel maar wel een beetje raar want de buitenkant voelt nogal glad en een beetje koud maar dat is nou eenmaal de stof.

    17 jaar
    22 dagen geleden
  • Een satijnen pyama lijkt mij erg sullig maar sinds ik al deze ervaringen ermee heb gelezen ben ik om.

    17 jaar
    25 dagen geleden
  • Ja jongen15 ik snap wat jij bedoelt toch een beetje voor de sex ook jou pyama.

    16 jaar
    28 dagen geleden
  • Ik heb ook zo een pyama die glimt en ik durf het alleen hier te vertellen dat ik het niet stoer ofzo vind maar toch weleens een stijve erin gehad.

    15 jaar
    29 dagen geleden
  • Ik heb er eentje in een kringloopwinkel gevonden,het is een echte opa pyama en nog satijn ook,weet nog niet of ik hem ga dragen misschien een beetje voor de seks maar hij moet wel eerst gewassen worden dan zie ik wel weer.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Zou me er wel bij schamen denk ik om gezien te worden in pyama.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Hi,ik sta altijd vroeg op om de kranten wijk te lopen en dan zie ik mijn buurman met een satijnen pyama in zijn huis lopen of zitten duidelijk heeft hij een satijnen aan omdat hij er zo glimmend uit ziet

    15 jaar
    1 maand geleden
  • @j.14 t.s.
    Waarvoor schaamte?
    Als jij een nieuwe pyama wil hoef je toch niet bang te zijn om uitgelachen te worden,je loopt er alleen maar in huis mee neem ik aan.
    Mijn vorige vriend had zelf ook een pyama van satijn ik vond dat niet sexy toen maar hij vond het prima,mooi toch?

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb ook een satijnen herenpyama en wil niet anders meer,had altijd een pyama van een andere stof die vond ik helemaal niks en ben na een tip van jullie hier geïnspireerd om toch een satijnen te proberen met dank aan jullie heb ik nu dus ervoor besloten om deze te dragen.Ze zijn best aan te bevelen vind ik omdat ze zacht en glad aanvoelen.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Ik wist niet dat ze ook voor fetisj bedoeld zijn maar om bij de essentie te blijven en mijn mening mag geven dat ik zelf een echte zijden pyama heb en ook twee satijnen,wel wat verschil want zijde glimt minder en is bijna niet te voelen bij het dragen ervan in tegenstelling van de satijnen,deze glimmen meer en zijn voordeliger in aanschaf,t.s.beginner succes ermee.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ben langzamerhand ook toe aan een andere pyama, van sommige hier word ik niet veel wijzer dus weet nog niet wat ik eigenlijk wil.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Sindskort heb ik een echte satijnen pyama van Normann had voorheen een flanel pyama die nieuwe pyama voelt en draagt totaal anders.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 14 met de vraag over satijn pyama,echt Modern niet echt volgens mij maar jou vraag is eigenlijk dat je bang bent om uitgelachen te worden,je loopt er toch niet mee de straat op.
    Zie jou probleem niet zo,op internet even googlen naar satijnen herenpyama en modellen genoeg daarvan, succes ermee.

    16 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten