Skip to content
10 reacties
1733 weergaves

Famile

Wat dragen jullie naar familie?

16 jaar
12 maanden geleden

10 Reacties

  • normale kleren toch gewoon? maar ik doe meestal witte sneakers spijkerbroek+5cm witte riem en een overhemd in mn broek met een trui erover. met kerst deed ik een chino+3cm cognac riem en een witte overhemd in mn broek, wel wat netter natuurlijk.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • ik draag wel wat anders dan door de weeks naar mijn familie, als we niks bijzonders hebben dan doe ik mn witte sneakers aan, spijkerbroek en een riem erdoorheen. overhemd in mijn broek en daarover een trui. als we iets meer speciaals hebben doe ik een spijkerbroek en een riem erdoorheen aan, overhemd in mijn broek en een jasje of gilet. mijn ouders bepalen nog mijn kleding dus valt niet echt tegen op te spreken.

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • meestal meer wat nettere kleren. vaak spijkerbroek of een chino. dan door de spijkerbroek een dikke riem en de chino een wat smallere. daarboven een overhemd of een overhemd met trui/pullover. overhemd meestal in mn spijkerbroek en altijd in mn chino. bij spijkerbroek overhemd achter de gesp van mn riem, want je moet eigenlijk wel je riem showen als je hem draagt.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • ja heb dit ook nette kleren aan naar familie mijn ouders bepalen altijd wat ik aan heb. als ik hen daar in tegenspreek dan heb ik echt een probleem. vaak een net overhemd met trui lange spijkerbroek of chino en veterschoenen.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • bij ons in de familie hoort het dat je netjes gekleed gaat als je bij elkaar bent. daarom doe ik spijkerbroek/chino aan met overhemd tot bovenste knoopje dicht in mn, soms bij speciale gelegenheden een jasje met een stropdas of strikje. als laatste doe ik nog een riem om mn broek zodat het nog net wat netter is

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • als we gwn een verjaardag hebben doe ik niks speciaals aan, maar met kerst of pasen doe ik wel een een chino met een overhemd in mn chino en een riem. bij zulke gelegenheden hoort het in onze familie dat je wel net draagt.

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Ja ik draag precies hetzelfde. Eigenlijk altijd nette broek met veterschoenen en wit overhemd.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • ik draag naar familie altijd een chino vaak beige licht groen op blauw met een wit overhemd helemaal dichtgeknoopt. bij mijn familie is het normaal dat je je netjes aankleed. zijn er meer mensen die dit hebben?

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik draag vaak een leren broek,ik vind het tof, mijn familie iets minder. Daar heb ik geen probleem mee

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • Normale kleren? Ligt er een beetje aan wie van de familie, en bij welke gelegenheid.

    20 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten