Skip to content
31 reacties
1537 weergaves

Oorbel gaatje stretchen

Hoi, mijn broer van 18 heeft al jaren lang tunnels in zijn beide oorlellen, van 1,5cm. Ik vind dit er super stoer uitzuen. Ook een paar vrienden van hem hebben dit ook. Nou vrieg mijn broer of ik dit ook zou willen. We hebben in het weekend een paar neppers gekocht van 1 cm en die heeft mijn broer bij mij ingedaan (draag al sinds mijn vijfde oorbellen links en rechts een zilveren ring) en ik vond dit super stoer staan. Heb ze het hele weekend ingehad en morgen ermee naar school.
Wat vinden jullie, moet ik mijn gaatjes ook oprekken net als mijn broer?

Zijn er meer (jonge) jongens die hun oorbelgaatjes hebben gestretched? Hoe waren de reacties? En op welke maat zit jij nu?

Laat maar weten.

14 jaar
2 jaren geleden

31 Reacties

  • @ jongen 15
    Ik had eerst een gewone navelpiercing laten zetten deze was langer ivm genezing van de huid er rondom en nu heb ik een kortere erin van titanium met in beide bolletjes steentjes zirkonia
    Het onderste bolletje van de navelpiercing is iets groter dan het bovenste bolletje
    Ik was 12 toen ik mijn oorbel liet zetten en er zijn wel jongens in mijn omgeving die ook oorbellen hebben ja

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @J16 Ja het zetten van mijn helix piercing was wel even pijnlijk om te zetten. Hij moet dan ook door het kraakbeen (harde stuk in je oor). Maar ja ik wilde het zo ontzettend graag omdat ik het er ontzettend stoer vind uitzien. De genezingstijd is inderdaad wel lang ja, maar je moet er verder niet aankomen en alles goed schoonhouden.
    Denk dat ze bij lucardi de piercing zetten met een schietpistool net als gewone oorbellen. Bij de piercingshop wordt het gedaan met een naald. Schieten is ontzettend slecht om te laten doen bij een dergelijke piercing. Zou als ik jou was dan even doorsparen en het laten doen door een professionele piercer net als ik heb gedaan.
    Ik reinig mijn ringetje met een wattenstaafje en maak even een kopje lauw water aan met wat unicura erin. Dan het wattenstaafje hier even indippen en voorzichtig langs het ringetje halen. Alcohol is ontzettend slecht is mij verteld, dat droogt je huid uit en krijg je alleeen maar meer korstjes.
    Mijn tunnels haal ik er 1x per week uit na het douchen en reinig deze dan op dezelfde manier. Mijn oorlellen wrijf ik dan een beetje in met speciale olie die ik gekregen heb bij de piercingshop. En dan de tunnels weer terugplaatsen.

    Wat voor sieraad draag je in je navel? En hoe oud was jij toen je die oorbel liet zetten? Zijn er in jouw omgeving veel jongens met oorbellen?

    #J23 Persoonlijk vond ik ringen in mijn oren ook mooier staan dan knopjes. Heb jarenlang lekkere grote ringen gehad en nu dan de tunnels erin laten zetten. Stiekum mis ik ook wel een beetje het gevoel van het bewegen van de ringen in je oren.
    Ja tunnels ziet er heel anders uit maar ik ben er erg blij mee en het staat mij super goed zegt iedereen. Hoe groot zijn jouw oorringen die je nu hebt en hoe dik? Heb je ringen links en rechts? Hoe oud was jij toen je ze liet zetten?

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik droeg altijd oorknopjes, maar de laatste tijd ook oorringen. Het zit lekker en ik ben begonnen met kleine oor. En ik nu steeds grotere oorringen in. Het is een lekker gevoel, want die oorringen voel heel de tijd bewegen. Mijn vriendin vindt het lekker om aan mijn oorringen te zitten. Ik word daar een beetje geil van. Ik vind prima die oorringen, staat goed en geeft een lekker gevoel.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @ jongen 15
    Ik heb momenteel een oorknopje in met een diamantje
    Een ringetje in mijn oor staat mij niet zogoed het zou wel.kunnen maar een oorknopje staat beter bij mij
    De navelpiercing heb ik nu een maand of 6 erin en heb inmiddels als gewisseld voor een andere navelpiercing omdat ik met degene wat erin zat in mijn kleding bleef hangen omdat ze bij het piercen een langere gebruiken zodat de huid meer ruimte heeft voor de genezing
    Ik heb nu een kortere erin
    Maar wanneer ik mijn helix piercing laat zetten weet ik nog niet
    De genezing van een helix piercing duurt ook vrij lang zoals bij de navelpiercing
    Deed het pijn bij jou toen ze hem gingen zetten ? Want er zit ook nog best wel wat prijs verschil in waar je hem laat zetten
    Bij de piercer waar ik geweest ben voor de navelpiercing vraagt iets van 32 euro zond we e het sieraad en verzorgings product en bij lucardi vragen ze 15 euro met sieraad
    War gebruik je voor het schoonhouden van je piercing boven in het oor en voor je tunnels ?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @J16 Een helix piercing vond ik ook super gaaf eruit zien, daarom heb ik die ook laten piercen een poosje terug. Ik ben er super blij mee en het staat erg stoer. Ik heb een iets dikker ringetje erin laten zetten dan een normale piercing. Net even iets meer.
    Wat voor oorbel heb jij dan?

    Een navelpiercing vind ik voor mezelf niet zo mooi.
    Mag na weekendje zeuren bij mijn ouders nu ook mijn tepels laten piercen. Dat is dan echt het laatste voorlopig hebben ze gezegd.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @J22 Ja ben wel blij dat er binnenkort een kortere staaf in mijn tong kan. Het is soms best wel vervelend nu.

    Die ringen in je tepels zijn super, mooie maat en lekker dik. Snap wel dat het een lekker gevoel moet zijn.

    Zit er nu sterk over na te denken om in de kerstvakantie ook mijn tepels te laten piercen. Dan weten mijn ouders het maar niet. Zal hen nog eens vragen.
    Ik kon beter eerst staafjes erin nemen zei jij? Hoelang moet ik dan wachten voor er ringen in kunnen? Vind de ringen er veel mooier en stoerder uitzien. Verder nog tips voor me? Wil ze dan later ook groter en dikker hebben net als jij haha.

    Net als jij ben ik ook ontzettend trots op mijn piercings, en dat mensen soms dom naar je kijken dat boeit me echt niet. Het is mijn lichaam!

    Heb jij ook nog broers met piercings? En vrienden met piercings?

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @ jongen 15
    Ik heb ook piercings zoals een oorbel links en een navelpiercing
    Ik wil nog een helix piercing die boven in het oor zit op de rand lijkt me wel wat
    Waarom neem je zelf ook geen navelpiercing?
    Tepelpiercings heb ik eerlijk gezegt niks mee
    Voor de rest laat ik het hierbij even qua piercings en wanneer ik de helix piercing ga laten zetten weet ik nog niet

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @J15 Fijn dat de genezing van de tong goed gaat en dat er een kortere staaf ik kan. Ik weet nog goed dat er bij mij ook eerst een langere staaf in zat en dat was niet altijd fijn met praten en eten.

    Mijn tepelringen zijn ongeveer 2,5 cm groot. Een fijn gevoel om best zware ringen in mijn tepel te hebben hangen. En mijn tepels zijn ook een flink stuk dikker geworden want lekker is en ook mooi uitziet vind ik. Je broer heeft op zijn 15de tepelpiercings laten zetten, dus waarom jij niet?

    Ik heb ook soms dat mensen naar mijn oorbellen kijken of tepelpiercings als ik in de zomer zonder shirt loop, maar dat vind ik niet erg. Ik ben er trots op haha

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J22 Snap best dat zo'n grote ring een lekker gevoel geeft aan je pik. En inderdaad vet stoer van je. Ook je ringen in je tepels zijn gaaf zeg. Hoe groot zijn ze dan? Bij 5mm moeten ze wel aardig groot zijn lijkt me.
    Denk dat ik het binnenkort ook laat doen, net wat je zegt gelijk in beide tepels bam!. Goede tip van je om er staafjes in te laten zetten.

    Men tong is gelukkig weer aardig normaal en hoop dat er snel een kortere staaf in kan deze die ik nu heb is wel wat vervelend zeg maar.

    Mijn tunnels genezen super goed zei de man in de piercingshop. Moet nu wel even wachten voordat er weer een maatje groter in kan. Anders gaat het te snel.

    @J21 Mijn broer haalt zijn tunnels er in het weekend altijd uit en maakt ze dan schoon en smeert dan ook van die olie op zijn gaten en doet ze er dan weer in. Ziet er wel maf uit als hij die tunnels er niet niet heeft.
    45mm wat jij hebt is super vet zeg, daar heb je wel lang over gedaan zeker? Was laatst een mevrouw die stond mij aan te kijken en zei dat ik wel jong was om tunnels te hebben. Ik zit nu op 4mm en wil waarschijnlijk eerst tot 8mm of 10mm. Heb nu zilverkleurige holle tunneltjes die je van achter dichtschroeft.

    Hoe oud was jij toen je begon met het groter maken van je gaatjes? En had je daarvoor al lang oorbellen? Heb jij ook nog andere piercings?

    ZIjn er nog meer jongens die piercings hebben?

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je ze uiteindelijk zat bent is er niet veel aan de hand hoor. Ligt er totaal aan hoe groot je ze hebt. maar tot een 00 kan je ze gewoon uit doen slinkt het vanzelf dicht. Tip daarvoor is masseren met kokosolie. Ik zelf heb 45mm en zou ze wel dicht moeten laten naaien, maar er zijn genoeg specialisten waar je dat kan laten doen waardoor je er niks van ziet.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Zijn er nog meer jongens die hun oorbelgaatje(s) hebben gestretched?
    Ervaringen?

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @J15 Hoe dikker de ring in mijn pik hoe lekkerder. Ik voel hem niet de hele dag zitten maar wel bij de sex en daar gaat toch om. Bovendien vind ik het ontzettend stoer staan, zo'n glanzende ring die uit mijn pisbuis komt.

    Inmiddels heb ik 5 mm tepelringen. Beide zijn ringen met zo'n balletje. Voelt erg lekker vooal als iemand eraan zit. Ik zou als ik jou was meteen beide tepels laten piercen, want dat is toch wat je uiteindelijk wilt. En staafjes vallen minder op, dus dan merken ja ouders het niet hahaha.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @J22
    Das een behoorlijke knaap in je pik, wel ontzettend stoer van je.
    Het gaat al een stuk beter met men tong gelukkig. Heb nog nooit zoveel ijsjes gegeten haha. De tong is al weer minder dik.
    Hoe dik zijn je tepelringen nu dan? Mijn broer heeft de normale dikte van 1,6mm en ong 2 cm rond. Hij heeft van die ringen met zo'n balletje eraan.
    Misschien moet ik ook wel stiekum tepelpiercing doen.... Lijkt me ontzettend gaaf.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @J15 Gaaf dat je ook een tongpiercing hebt. In het begin is het wel even gevoelig en mijn tong was ook wat dikker geworden dat weet ik nog wel. Maar daarna heb je er veel plezier van en ik vind het ook erg stoer staan!

    Ringen in tepels vind ik ook mooier dan staafjes, maar als je jong bent is mij aangeraden om staafjes te nemen vanwege de genezing en ook als je wat wild bent zijn staafjes beter voor de genezing. Maar na ongeveer een jaar of 2 heb ik er ringen in gezet en inmiddels ook een paar maten gestretched.

    Mijn PA is ook een flink stuk dikker, op 6 mm zit hij nu. Voet erg lekker en ik wil nog een paar keer oprekken tot 8 of 9 mm. Mijn ouders vonden de piercings best hoewel ze van mijn PA niet afweten hahaha.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • #J22 Ja het ging even mis met het plaatsen.
    Jammergenoeg is het eerst even gebeurt met meer piercings, men ouders vinden het eerst wel genoeg zo. Het is ook best wel een verandering in een paar weken, van alleen 2 ringen in men oor naar tunnels, ringetje bovenin men oor en nu een tongpiercing. Men maten vinden het allemaal super stoer en die durven het niet haha.
    Zou ook wel ringen in mijn tepels willen hebben net als bij men broer en jij. Vind een ring er mooier uitzien dan staafkes. Men broer zegt ook dat hij en zijn vriendin er lekker veel plezier van hebben.
    Ook voor tatoos moet ik nog een jaartje wachten, heb al een paar ontwerpen voor op men onderarm. En ik praat er wel vaak over met een jongen die bij men vader werkt. Die is 21 en heeft beide armen haast vol staan met tatoos. Men ouders hebben er gelukkig niet zo veel problemen mee, pa heeft zelf ook een paar.
    Heb jij ook nog gestretchte piercings? Kan me voorstellen dat de PA inmiddels al wat dikker is. Wat super vet dat je durfde! Lijkt me wel pijnlijk.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Kom net bij de piercingshop vandaan. Heb nu ook een tongpiercing.
    Wat een gek gevoel is dat. Maar komt helemaal goed.
    Mijn tunnels zagen er super goed en gezond uit en hij heeft er nu 4 mm ingedaan.
    Ben er zo super blij mee.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @J15 Ik zie 2 berichten ineens van je verschijnen. Ik was 14 toen ik de tongpiercing heb laten zetten en 15 mijn tepels en 16 mijn PA. Mijn stiefbroer werkt in een tattoo en piercingshop dus hij heeft dat voor mij gedaan. In mijn tepels heb ik eerst staafjes gehad en daarna heb ik er ringetjes in gedaan. Tepelpiercings zijn wel een aanrader hoor, vooral als er iemand aan zit en hetzelfde geldt voor een PA. Het aftrekken is veel lekkerder en het neuken ook omdat de ring wordt gestimuleerd van binnenuit. Ik werk als monteur in de elektrotechniek en heel veel vrienden en collega's hebben oorbellen en tatoos en piercings.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j23 Heb je nog leuke reacties gehad op je nieuwe oorringem? Bevalt het je?

    @J22 Nou ik mag ook een tongpiercing van men ouders, heb het weekend toch een afspraak voor controle van mijn tunnels, kunnen ze die gelijk erin doen. Was voorlopig wel de laatste piercing van mijn ouders.

    Wat heb jij in je tepels? Ringen of staafkes. Mijn broer heeft een ring in elke tepel. Heeft ie stiekum laten doen toen hij 16 was, mijn ouders weten dit niet.

    Hoe pud was je toen je de piercings in je tepels, pik,tong en bovenin je oor nam? Men ouders vinden me nog wat te jong voor meer piercings. Dat is wel balen want ik wil ook nog wel ringen in men tepels net als jij en men broer.

    Inderdaad jammer dat er je niet meer zoveel jongens ziet met oorbellen. Mijn beste vriend heeft dus een ring in elk oor, men klasgenoot met de tongpiercing heeft diamanten (vind ik niet zo mooi) en er zijn op school nog een paar jongens met alleen een ringetje in hun linker oor. Bij ons in het dorp zijn er ook wel jongens met oorbellen, meestal een ring in hun linker oor, ook wel links en rechts of diamanten. Men vader heeft ook ringen in zijn beide oren, van die ringen met zo'n balletje eraanvast.

    Ik kreeg dus mijn ringen in mijn oren toen ik 5 was, dit was tegelijk met men broer. Men broer wou dit graag en ik ook wel. We zijn naar de piercingshop geweest en er konden gelijk ringen in. Deze ringen heb ik tot men 12de ingehad, daarna een paar grotere erin laten zetten. Nu heb ik dus tunnels van 3mm. Ik wil eerst gaan tot 8mm of 1cm. Zie ik later wel als ik wat ouder ben.

    Heb nu dus een tunnel van 3mm in elk oor zitten, een ring bovenin mijn linkeroor en binnenkort een tongpiercing. Ze vinden het op school super gaaf dat ik dit doe en ook de meiden zeggen dat het goed bij me past.

    Moet na de kerstvakantie op stage bij een lasbedrijf net als men vader. Heb al een gesprek gehad en een rondleiding. De jongens die daar werken hebben ook bijna allemaal oorbellen. En een paar met grote tatoes. Het hangt er dus ook een beetje vanaf wat voor werk je doet, in de metaal is het vrij normaal dat je er zo uitziet. Ziet er vet stoer uit!

    Wat voor werk doe jij @j23? En zijn er in jou omgevingen nog jongens met oorbellen?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @j22 Ik mag komend weekend ook een tongpiercing gaan zetten. Heb afgelopen week flink lopen zeuren erom. En nu mag het dan. Moet toch naar de shop om mijn tunnels te laten nakijken.

    Hoe oud was jij toen je die tongpiercing liet zetten? En je andere piercings? Wat heb je in je tepels? Ringen ofzo? Mijn broer heeft ringen in elke tepel heeft ie gedaan op zen 15de. Zou ik ook wel willen. Die piercing in je pik is dat een aanrader? sorry voor de vele vragen, hopelijk vind je het niet erg.

    Vind het ook errug jammer dat je niet veel jongens meer ziet met oorbellen. Vooral ringen vind ik gaaf staan. Heb op mijn 5de de eerste gaatjes laten piercen tegelijk met men broer. Konden toen gelijk al ringen in. Die eerste ringen heb ik tot men 12de gedragen toen een paar grotere erin gedaan. En nu heb ik dus die tunnels en die ring bovenin mijn linker oor. Ben er errug blij mee het hoord gewoon bij mij.

    Mijn beste vriend heeft dus ook ringen in zijn beide oren, en die jonge uit men klas heeft een tongpiercing en zwarte neptunnels in zijn oren. Verder zijn er nog een paar jongens in het dorp die oorringen hebben. Op school zijn er ook nog een paar jongens met diamanten, dat vind ik niet zo moou. Jammergenoeg niet veel jongens met oorbellen.

    Moet na de kerstvakantie stage lopen bij een lasbedrijf net zoiets als men vader. Heb al gesprek gehad en rondleidung enzo. Daar zie je dus wel veeel meer jongens met piercings en tattoos. Hangt denk ik ook af van wat je later wil doen misschien.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @J15 Mijn oorringen zijn allemaal even groot. Op mijn 3de kreeg ik in beide oren gaatjes van mijn ouders en ik heb zelf op mijn 9de nog 2 gaatjes erbij laten schieten. Eerst kleine ringetjes en later grotere van 1,5 cm. Helaas zie je tegenwoordig niet zoveel jongens meer met veel oorringen maar ik vind ze mij goed staan.

    De tongpiercing heb ik ook al heel lang en in het begin speelde ik er wel mee over mijn lippen, maar op een gegeven moment raak je eraan gewend en doe ik dat minder. Ik vind het wel fijn om hem te hebben, dus ik ben er erg blij mee. Mijn eerste vriendin was een aantal jaren ouder dan ik en zij had een tongpiercing en dat vond ik wel gaaf, dus toen heb ik er ook een genomen. Mijn huidige vriendin heeft ook een tongpiercing dus we kunnen er lekker mee spelen hahaha

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten