Skip to content
10 reacties
3206 weergaves

Vragen over een PA - piercing

Hey,

Ik wil eigenlijk heel graag een Prince Albert piercing. Ik weet hoe het in zijn werk gaat enzo, dus daar maak ik me geen zorgen om. Waar ik wel bang voor ben is dat ik, als ik de piercing eenmaal heb, 24/7 opgewonden ben. Ik ben sowieso al snel opgewonden, maar heb geen zin om dat continu te voelen. Maar wil hem wel heel graag. Ben niet gay, maar vind de piercing gewoon super gaaf.

Nu vroeg ik me af of er mensen zijn met zo'n piercing. Is het echt zo dat je dan 24/7 opgewonden bent? En wat vinden de meeste vrouwen ervan?

19 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Verminking... onzin: het is een gaatje onder in je plasbuis met een ring erin. Dan is elke oorbel een verminking: is ook een gaatje in je huid.
    Er zijn ook mannen die hun hele pik beneden opensnijden of hun eikel in twee delen: DAT is een echte verminking.
    En wat vind je dan van mijn besnijdenis? Alleen maar een stukje overvloedige en storende huid weggesneden. Ikzelf vind het mooi en lekker, en beslist geen verminking.
    Nudistenplekken is elke plek waar de mensen naakt kunnen zonnenbaden of zwemmen, zoals in het bos of aan een meertje.
    En ik was verleden jaar met mijn toen nog 8 mm PA op Koversada, en er heeft me geen mens eruitgesmeten of er iets over gezegd. En ik was daar niet de enige met PA of andere intieme piercings.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou ja, jongen van 20, daar zijn de meningen over verdeeld. Ik vind het zeker geen sieraad maar eerder een verminking, maar ieder z'n meug natuurlijk. Wat die nudistenplekken betreft weet ik niet precies wat je bedoeld, maar ik had het over echte naturistencampings en resorts. Daar wordt je in 9 van de 10 gevallen simpel geweigerd of verzocht te vertrekken. Staat ook in het reglement van de camping. Ik ben niet gay dus heb er ook geen ervaring mee of dat al dan niet prettig is.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @Jongen22: Een PA is een sieraad, zoals een ring in je oor, maar hier in je pik. En de ene vind het mooi, de andere niet. Er zijn overigens heel veel mannen die het mooi vinden.

    Bij het pijpen moet hij er niet bepaald uit: ben in een gay sauna ook al eens met PA erin gepijpt. Ben alleen met mijn vriendje liever voorzichtig. En aftrekken met PA is een heel ander gevoel, omdat je eikel door de ring ook van de binnenkant gestimuleert wordt: dat geeft een veel sterkere orgasme.

    Op nudistenplekken had ik nog geen problemen, en er waren ook wel andere mannen met PA of andere piercings in hun zak.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Buiten het feit dat ik niet van piercings hou wat nou het 'voordeel' oftewel de meerwaarde is van zo'n PA jongen van 20? Waarom wil je hem niet meer missen?? Bij het pijpen moet hij eruit, bij het neuken lijkt het me ook pijnlijk en niet praktisch, op de meeste naturistencampings mag je geen piercings in/door geslachtsdelen dragen. Tel daarbij op dat ik het lichaamsverminking vind en bovendien absoluut niet mooi en je weet hoe ik er over denk. Lees ook hoe het meisje wat hier reageerde er over denkt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook al 2 jaren een PA, intussen 10 mm. Ziet er aan mijn blote eikel (ben besneden) echt geil uit, en ga er ook normaal mee naar de fitness, nudistenterrein, en Sauna. In mijn zwemslip zie je hem natuurlijk wel zitten.

    Natuurlijk was ik de eerste paar dagen wel opgewonden, en kon op de vijfde dag heel voorzichtig aftrekken. Maar dan wen je eraan, en je loopt niet 24/7 met een stijve door de buurt. Ik zou hem niet weer willen missen.

    Bij het pijpen moet hij er wel even uit, anders maakt hij eventueel de tanden van mijn vriendje kapot. En natuurlijk spuit ik dan uit twee gaten.

    Anaalsex heb ik er niet mee gedaan, want daar houd hij niet van, maar ik heb gehoord dat dat ook gaat.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn ex en ik kicken beiden op (jongens met) piercings. Beiden hebben we een tepelpiercing, hij een stoere in wenkbrauw, ik een minder stoere in mijn navel plus een helix. Een PA heb ik zelf nooit overwogen, hij nam er een. Had er geen last van overigens, was er zelf reuze content mee. Ik vond het zelf eerlijk gezegd een afknapper.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb mijn PA nu zo'n jaartje of 6 en kan je het volgende er over vertellen. Een PA piercing is een piercing die erg gemakkelijk geneest. Als je de instructie die je van je piercer krijgt aanhoud duurt de genezing geen jaar, maar zo'n 2 weken. Als je dagelijks je piercing schoonmaakt zul je ook geen last hebben van ontstekingen. Wat seks betreft, gedurende de genezing niet zonder condoom, dat overigens niet kapot gaat door deze piercing hoor en de meeste meiden / vrouwen vinden het zeker geen afknapper. Mijn vriendin moest ook even wennen, maar wil niet meer zonder, zegt toch wel wat over de toegevoegde waarde van deze piercing. Als je de piercing laat zetten, laat hem gelijk zetten op 3 mm, de pijn wordt er niet anders door ofwel, het is een prikje van niets.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het met het meisje van 17 eens. Het lijkt me helemaal niks en vind het bovendien lichaamsverminking maar ja, ieder z'n meug natuurlijk. Het is overigens niet zo dat je continu met een stijve loopt. Dat is alleen in het begin even en na een paar uurtjes gewenning echt over heb ik begrepen van 'kenners'.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • gast van piercing, ik heb er ene en je moet goed overwegen hoe en waar , en door wie , inde sex is het heerlijk als je langs de clit scheurt ermee of als je meid je afzuigt
    ik zou die geen dag mee kunnen missen ,
    trouwens het is de beste plaats want door te pissen geneest die beter en pis is het beste ontsmettingsmiddel ervoor

    gaan met die banaan

    let wel een paar maanden wachten voor de sex ermee

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb geen ervaring met die piercing, maar het lijkt me helemaal niks. Ik vind hem ook niet mooi of aantrekkelijk, volgensmij doet hij pijn bij de meiden tijdens seks. De piercing laten zetten doet ontzettend veel pijn, maar zoals ik al zei, ik heb er geen ervaring mee, maar dat zou voor mij wel een afknapper kunnen zijn. Maar da’s mijn mening ;)

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten