Skip to content
12 reacties
913 weergaves

Haar verven jongens

De laatste tijd zie ik steeds meer jongens met een kapsel van kort en hoog opgeschoren haar en dan de bovenkant kort geknipt maar wel lang genoeg voor gel. Dit is dan naar voren gekamd en voorkant (ponny ofzo) is dan strak en kort afgeschoren. Pas zag ik een gast die de bovenkant blond had geverfd terwijl de andere eigen haren bruin waren. Weet iemand hoe deze kapsel heet en wat vinden jullie er van?

16 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Zou zeker zonde zijn , maar dat is meer voor het uiterste geval. Vorige week weer bij de kapper gezeten. Best een dure hobby, maar ik het heb het er graag voor over. Minder ingewikkeld (geen geschoren zijkant), maar nog steeds super kort en ash blond. Sinds kort een neusknopje in, vormt een niet alledaagse combi. Heel wat bekijks zo.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22 klopt! Als je het toch niets vind kan je gewoon alles eraf scheren. Beetje zonde Alleen van het geld bij de kapper voor het verven.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Gaaf hoor. Overweeg ook maar eens helemaal superkort en blond. Bevalt dat laatste niet, dan is na 3 weken met de tondeuse plots heel stoer.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22 ik merk nu idd na een paar dagen al dat op de kort opgeschoren delen al haar terug komt. Dus ik zal ook meer naar de kapper moeten als met mijn langere kapsel. Het kort geschoren /geknipte haar bovenop was in de kappersstoel erg schrikken want in een paar halen met de tondeuze lag het lange haar van zo’n 10cm op de grond lag. Maar wel makkelijk want zit zo wie zo al in model en is met het warme weer lekker. Hier ga je geen spijt van krijgen :)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Gaaf dat je het gedaan hebt. En gelukkig positieve reacties. Vanwege de nagenoeg kale zijkanten is het wel erg bewerkelijk, ik denk zeker een keer in de drie weken. Volgende keer ook het bovenste gedeelte super kort en opnieuw blond, kortom geblondeerde stekeltjes. Tja, je moet wel durven!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22. Pinterest had inderdaad een foto hoe ik het wilde. Na lang zoeken zag ik dat het een textured crop heet. Met deze foto vanmiddag bij kapper geweest en toen laten zien hoe ik het wil. Eerst ging ze met een hoge kam van de tondeuze mijn lange kuif eraf scheren. Toen blond verven in twee keer en toen met de tondeuze de zijkanten haast kaal geschoren en boven bij geknipt en de rand boven mijn hoofd met de tondeuze recht gemaakt. Inderdaad gewaagd maar ik ben er blij mee en reacties van maten zijn ook goed. Hoe vaak ga jij terug om het te verven en scheren?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kunt het best op internet zoeken naar foto's waarop het kapsel staat dat je wilt hebben. Pinterest is de beste site, staat heel veel op. Zoek op 'blonderen kort'. Kijk niet op al er veel meer foto's staan van meiden. Ik heb het eerst helemaal laten blonderen, waarna de kapper verder is gegaan met schaar en tondeuse. In totaal 2.5 uur in de stoel gezeten, maar ik had het er graag voor over.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22 dat is ook hoe ik het graag wil hebben. Hoe heb jij dit bij de kapper gezegd toen hij vroeg hoe je het wilde hebben? Ik vindt het moeilijk hoe ik dit kan doorgeven zonder foto. Moet je extra tijd bij de kapper vragen als ze het blont gaan verven?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Afgelopen week heb ik de zijkanten met tondeuse laten afscheren tot stekeltjes en heb het haar 'boven' naar achteren. En helemaal blond deze keer. Gewaagd, ik voel me er super bij.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier in A. heb je oprecht 2 hele goede heren kappers ! Bom vol altijd druk! En iedereen loopt er bij zoals de laatste mode! Heerlijk fris opgeschoren en soms met een andere kleur er in.! Wie zegt dat mannen niet zulke kapsel mogen en alleen vrouwen wat aan haar haar mogen doen leven in de jaren 80 of zo! Super blij dat elke jongen tegenwoordig gewoon een lekker modern fris kapseltje heeft

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Inderdaad zie je dit soort mooie kapsels steeds meer. Het is super trendy. Het is een high and tight. Een iets langere variant is een high bald fade. Zelf draag ik een high and tight waarbij mijn haar opzij en achter zijn kaalgeschoren met iets langer bovenop en aan de voorkant. Ik kan het naar voren dragen of fohnen tot een korte kuif. Verven doe ik niet omdat ik dit lelijk vind. Dit soort kapsels zijn mannelijk en makkelijk te onderhouden. Je moet wel vaak naar de kapper om dit kapsel vers en strak te houden.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij ons in Vlaanderen zie je dit echt bijna nooit.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten