Skip to content
4 reacties
451 weergaves

skins

bomber jacks levi broeken of spijkerbroeken een paar legerkisten of dr martins en naarturlijk het belangrijkste een kale kop mijn vraag is wat is je mening hier over want vroeger was het een heel ding en nu zie je er niks meer van

17 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Het is idd een hele geile gast. HIkzelf loop altijd in skinny jeans met hoge sneakers. Een Nickelson jas had ik al, maar ik ga nu ook een glimmend zomerjasje kopen. Ik heb laast voor mijn verjaardag gaatjes in mijn oren mogen laten schieten en over een week mogen er ringen in. Zilver, geen goud. Ik heb ook een ketting erbij gekregen en die draag ik meestal over een strakke witte blouse. Misshien ga ik ook kisten kopen, maar of ik de pijpen ga oprollen weet ik nog niet, misschien stop ik ze erbij in. Ik heb vanachter best wel lang haar en ik vind het zonde om dat af te knippen, maar bovenop is het nu gemillimeterd en dat staat best wel stoer vind ikzelf. Oh ja, mijn buurjongen krijgt binnenkort een tattoo. Dat zou ik ook wel willen, maar ik zal waarschijnlijk nog een hele tijd moeten wachten.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Zo te horen is dat een geile gast die naast je is komen wonen. Behalve dan de kale kop, durf je wel in kisten te lopen met een strakke opgerolde spijkerbroek, lonsdale en glimmende jacks? En ook van die grote gouden oorbellen?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • een paar maanden geleden kwam er een nieuwe buurjongen naast ons wonen. Hij is een paar jaar ouder, maar we zijn beste vrienden geworden. Hij loopt altijd op kisten, meestal een strakke witte spijkerbroek waarvan hij de pijpen oprolt. Londsdale polo, glimmende Nickelson jasjes, grote oorringen, dikke schakelketting en een kale kop. Hij noemt elk meisje een gleuf en iedere jongen een homo, maar ondertussen kijkt hij wel samen met mij gayporn en vraagt hij elke dag of ik hem wil pijpen. Ik wil er net zo uitzien als hem, maar een kale kop durf ik echt niet.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het ook leuk om zo rond te lopen. Ik draag graag bomberjacks (heb een hele verzameling), strakke gebleekte jeans en dr. martens. Ik word er best opgewonden van als ik er zo bij loop. En vind het ook erg gaaf om dat bij andere jongens te zien, de skinhead look.

    22 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten