Skip to content
21 reacties
312 weergaves

witte riem

Ik twijfel een witte brede leren riem te kopen Ik vind het wel mooi, zeker met mijn witte schoenen, maar vrees dat dat een beetje uit de mode is. Draag meestal donkerblauwe jeans, erboven meestal eenvoudig t-shirt, ietsje nauwer aansluitend zodat je m'n riem altijd ziet. Wat denken jullie?

15 jaar
9 jaren geleden

21 Reacties

  • @jongens 15 en 18: ik vind een witte riem bij jongens echt heel sexy staan, zéker bij een donkere broek. Als je je riem om hebt kijken mensen er natuurlijk naar maar dat is toch goed, daarom doe je t juist toch? Ik zou alleen niet de voorkant van je shirt voor je riem stoppen, maar shirts dragen die stoppen waar je riem begint. Dat ziet er beter uit.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen18 ik snap je gevoel. dacht ik eerst ook. maar ik deed het is een keer en ze vonden het best stoer staan. En sinds dien voelde ik me dus zelfverzekerder :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen15 Ik heb juist het gevoel dat iedereen er dan naar kijkt, en dat voelt eigenlijk niet zelfverzekerd :$

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind een witte riem ook stoer staan. Vooral op een donkere broek. Ik draag altijd mijn shirt in mijn broek aan de voorkant zodat de riem daar goed opvalt. Ik voel mezelf dan lekker zelfverzekerd.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi meisje van 14. Een witte riem vind ik ook mooi staan bij een jongen. Ik heb er vaak zelf ook een om, maar je kan je vriendje niet dwingen hem te dragen ;). Heb je het hem wel eens gevraagd waarom die hem niet om heeft?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij een jongen vind ik een witte riem echt heel mooi staan. Ik heb mijn vriendje een witte riem voor zijn verjaardag gegeven, maar hij doet hem helaas nooit om. Wat kan ik doen zodat ie hem wel om gaat doen?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wist niet dat brede riemen echt zo'n topic was haha..

    Maar die witte met studs.. tja.. ik vond hem net wat té kinky haha. Aan de andere kant: wat maakt dat uit.. Ik doe hem wel een keer om dan.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Cool dat jongens zoveel vette riemen hebben! Ik heb zelf ook alleen maar brede leren riemen van 5 cm. Dit zijn de mijne:
    -een gebroken witte riem met die rijen ringetjes en rechthoekige gesp van chassis'. Superstoer, wordt alleen een tijdje niet meer verkocht maar ik heb hem van me oudere broer overgenomen.
    -een gewone gladde witte riem
    -een congnackleurige riem met een soort ronde gesp met kleine pin.
    -een zwarte riem met dubbele pin
    -een bruine riem van Petrol met 5 rijen metalen studs
    @jongen 19: waarom draag je je witte riem met studs nooit? Die lijkt me juist zo stoer :P

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Pff ik heb er aardig wat xD, hier komen ze dan:
    Al m'n riemen zijn 5 cm breed en van leer. Heb wel eens voor breder (5,5 ofzo) gezocht omdat het wel zou passen in sommige jeans, maar niet gevonden.
    Ik heb een cognac-bruine met ongeveer rechthoekige gesp.
    Een zwarte met vierkante gesp en dubbele pin (WE).
    Nog een zwarte met rechthoekige brede/lange gesp en 1 kleine pin (Coolcat). De riem zelf is aan het einde wat smaller, wat wel handig is.
    Een gebroken witte (ook van Chasin') met een zelfde soort gesp als de cognac-bruine.
    Dan nog een donkerbruine met rechthoekig (lange) gesp met 1 brede pin.
    En twee riemen die ik bijna niet draag: een glad witte met 3 lijnen platte ronde metalen studs over de hele lengte en een donkerbruine van PME met een smalle gesp (dus rechthoekig maar hoger dan breed).

    Dat was het wel ongeveer.. Hopelijk gedetailleerd genoeg ;')

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 19: wat voor riemen heb jij dan allemaal en hoe breed zijn ze? En met wat voor gesp heb je ze? Zelf heb ik naast m'n witte riem twee brede cognackleurige: een met gesp met dubbele pin en de ander met zo'n rechthoekige gesp. Daarnaast heb ik een brede zwarte, met een platte gesp.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 19: m'n witte riem is 5 cm breed. Hij is van Chasin' en ik heb hem gehaald bij de Score. Vind ik mooi breed. Mijn andere riemen zijn ook ongeveer zo breed.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe breed is ie geworden? Ik kan tegenwoordig niks breeds meer vinden :/ (5 cm ofzo), dus ik ben ook wel benieuwd waar je 'm vandaan hebt dan.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • TS hier. Ik heb inmiddels een brede witte riem gekocht. Het is een gladde witte geworden, dat vond ik er nog stoerder uitzien. Ik was de eerste keer dat ik hem om deed wel benieuwd naar de reacties op school, vooral ook omdat je m'n riem dus altijd ziet. Bijna iedereen vond mn riem cool, dus ik ga hem veel vaker om doen :)

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 18
    Gebroken wit vind ik dan weer wat stoerder dan glad. Het maakt ook niet zoveel uit als een gebroken witte riem wat "gebrokener" wordt als ie ouder wordt.
    Maar meestal draag ik een donkerbruine/zwarte riem in een grijze jeans en cognac bruin (soms wit) in (donker) blauwe jeans.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 19: Ik heb door jeans altijd een gladde brede witte riem van Chasin'. Ik denk dat die ook zo'n 5cm breed is. Ik vind het altijd cool als m'n riem goed opvalt in m'n broek. Gebroken wit vind ik minder mooi en valt ook minder op. Waarom vind jij dat mooier? Door lichtere broeken draag ik daarom vaak ook weer andere kleuren riemen, zoals bruin en zwart.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb zelf een (gebroken) witte, brede leren riem (5cm). Dat vind ik nog net wat "cooler" dan een glad witte riem. Wat vinden jullie daarvan?

    PS: shirt achter gesp stoppen is idd echt no-go haha.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind een witte riem wel chill. Ik heb zelf vrij slanke heupen en vind het het altijd mooi om met een brede witte riem om mn broek te dragen zodat m'n lichaamsbouw goed opvalt.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben TS. Dank jullie voor je mening! M'n T-shirt doe ik nooit achter de gesp van m'n riem. Meestal vallen ze een beetje boven de gesp van m'n riem. Zijn er nog meer mensen met een mening over een witte riem?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Met een slim fit shirt vind ik een witte riem wel cool. Zorg er alleen voor dat je je shirt niet achter je gesp stopt, dat ziet er niet mooi uit.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je dat wil dragen doe je het gewoon! Ik zou me niets van mode wat aantrekken. Ik heb zelf af en toe ook een witte riem om en met witte schoenen staat het gewoon goed.

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten