Skip to content
9 reacties
55 weergaves

Haar

Ik heb een vraag of meer mensen dit ook hebben, ik ben laatst naar de kapper geweest en toen ik thuis kwam kraakte mn ouders het gelijk af, dit is nu al 5 x gebreurd kan iemand me helpen?

15 jaar
9 jaren geleden

9 Reacties

  • mijn oudere broer knipt mijn haar en ik hem gewoon met de tondeuse is best makkelijk en ook nog goedkoop en we vinden kort haar juist stoer en makkelijk .we gaan dan naakt op een badkrukje zitten in de badkamer en dan samen gelijk daarna douchen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Lol dat ligt niet aan je haar hoor, je hebt gewoon kutouders.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 17 mijn pa kijkt ook af en toe naar mijn wangen en kin of het glad is. soms ben ik echt lui en heb ik geen zin in scheren en sla ik wel eens een paar dagen over maar dan zegt hij er wel wat van.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • hey jongen 15 .herken jouw verhaal want ik word ook regelmatig naar de kapper gestuurd en ze zien er ook op toe dat ik mij iedere dag scheer.als ik mij s-middags nog niet geschoren heb word ik door mijn pa beetgepakt bij mijn oor en brengt hij me zo naar de badkamer waar ik mijn boven kleren uit moet doen en hij wacht net zo lang tot ik me ingezeept heb. bij de kapper krijg ik wel een kort model maar niet helemaal kaal gelukkig maar het is niet echt zoals ik het zou willen hebben.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • moet om de maand naar de kapper en mijn ouders willen dat ik kort geknipt wordt dus gaat bij mij ook de tondeuse er over net als bij jou jongen 16.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • heey♥
    Ik zou voortaan als je naar de kapper gaat eerst een plaatje laten zien van hoe je je haar wilt hebbben.
    Zo kunnen ze ook niet boos op je worden want dan kunnen ze altijd van tevoren zeggen dat ze het niet mooi vinden.
    Als je wel een plaatje laat zien en je laat het knippen en ze vinden het nog steeds lelijk dan moet je het gewoon eerlijk tegen hun zeggen dat je dat echt niet leuk vind.
    Ik hoop dat je er wat aan hebt! X

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • ik was 15 toen mijn pa het nodig vond om mijn snorretje te scheren .vond dat best rottig dat hij dat ging doen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik had mijn haar laten groeien tot mijn schouders en ik was er heel trots op ,stond stoer en goed en iedereen vond dat eigenlijk ,behalve mijn pa dan en op een morgen kon ik op een een kruk plaatsnemen .stribbelde eerst nog tegen maar al snel ging de tondeuse over mijn kop .voelde me erg vernederd toen ik mijn kale kop in de spiegel zag.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat heb ik ook gehad en flink ook. Ik was naar de kapper gegaan toen mijn ouders een weekendje weg waren gegaan en heb toen zo'n hip kapsel genomen dat het aan de zijkanten kort is en boven lang. Toen mn ouder thuis kwamen vroegen ze meteen boos wat ik had gedaan en of de kapper geen tijd meer gad voor de bovenkant. Toen heeft mn pa die avond de bovenkant ook kort geschoren.... Ik vind het juist wel een stoer kapsel maar mn ouders zijn er duidelijk tegen , helaas

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten