Skip to content
243 reacties
8691 weergaves

Jongens met oorbellen

In mijn beide oren heb ik gaatjes. Al 2 jaren en het bevalt mij heel goed!

15 jaar
9 jaren geleden

243 Reacties

  • Ik had ook al oorbellen toen ik heel klein was. Mijn ouders vonden het wel leuk staan en toen hebben ze bij mij gaatjes laten schieten in beide oren. Ik was toen 3 jaar. Daarna heb ik zelf toen ik 10 was nog 2 gaatjes laten schieten en 2 jaar later nog 2 gaatjes. Dus in elk oor 3 oorbellen. Ik heb toen gouden ringen gedragen en ik had veel aandacht van de meisjes in de klas. Ook een aantal jongens hebben daarna oorbellen genomen. Op mijn 12de heb ik ook nog een ringetje bovenin genomen en ik heb tepelpiercings laten zetten want ik vond dat wel gaaf omdat mijn stiefbroer ook al tepelpiercings had. En op mijn 16de een prince albert in mijn pik want die wilde ik al heel lang.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag m’n hele leven al oorbellen. Als peuter heb ik in beide oren een gaatje gekregen. Tot m’n 8e droeg ik kleine knopjes. Op m’n 8e kreeg ik 2 zilveren oorringen voor m’n verjaardag. Later heb ik er in elk oor een gaatje naast laten zetten, dus vanaf dat ik 11 was heb ik 4 gaatjes en draag ik 4 oorbellen. Op de middelbare school was ik eerst één van de weinigen die 4 gouden oorbellen droeg. Mede vanwege mijn oorbellen kreeg ik veel aandacht van de meiden in de klas. Daarna volgden steeds meer jongens die ook oorbellen namen. Later hadden 70-80% van de jongens in mijn klas oorbellen. Bijna iederen droeg ringen, sommigen hele dikke ringen. Op m’n 16e is dankzij mijn vriendin er een 5e gaatje bovenin m’n linkeroor bijgekomen en vorig jaar hebben m’n vriendin en ik onze tong en tepels laten piercen. Ik raad het iedereen die twijfelt van harte aan! Ik pas de rest van m’n sieraden ook op m’n oorbellen aan, dat het mooi matcht: als ik 5 zilveren oorringen in heb, draag ik m’n dikke zilveren ketting, m’n dikke zilveren armband en 3 of 4 zilveren ringen aan mijn vingers. Als ik een andere bui heb draag ik subtiele zwarten oorringen, een zwartleren ketting met hanger, een brede zwartleer/zilveren armband en 2 Buddha To Buddha ringen om mijn ringvingers. Van mijn vriendin heb ik in Buddha To Buddha Creolen (Edwin) gekregen, omdat ik ook al een BTB Edwin armband en BTB Edwin ring heb. Die oorringen zijn breed en voelen lekker zwaar aan m’n oren. Tijdens uitgaan ga ik vaak voor 2 dikke zware gouden oorbellen in elk oor. 4 in totaal dus. Die bewegen behoorlijk als ik dans, dat gevoel dat ze flink bewegen is erg fijn. Bij ons in de familie en ook in mijn vriendenkring is het heel normaal: bijna alle jongens dragen oorbellen en flink wat sieraden. We sporen elkaar ook aan en appen als we iets nieuws hebben gekocht. Kortom: oorbellen horen gewoon bij mij, ik zal ze nooit uitdoen en er gaat geen dag voorbij dat ik ze niet draag!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Alleen in mijn linker oor heb ik een oorbel. Ik heb deze al jaren en het is een zilveren ring. Ik wil er nog zo een ring bij hebben

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Tip voor jongens die twijfelen. Koop die magneetoorbellen en clips en je ziet zo of het bevalt. Ik durfde ze nog niet te dragen (er was geen student met oorbel, was als homo nog in de kast), op vakantie voor het eerst in 'het openbaar'. Daarna gewoon doen. iedereen is inmiddels gewend aan mijn oorbel(len).

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • als je nadenkt over het nemen van een oorbel gwn laten skiete en skijt aan wat andere daarvan vinde je mot toch doen wat je zelf wil ofnie dan heb ze zelf nu 6 jaar in het begin reacties van mensen maar eig alleen maar dat ze dat leuk vonden afgezien van paar onbekende mensen die me vaag liepe aan te loeren maar komt ook doordat k 1 streep haar op mn kanes heb en zeikante kaal en in een aussie rondloop ahaha maar dat volk mot gwn hun skefkanes houde en jou jezelf laten wezen nie

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Een ring van een sleutelhanger heb ik door geknipt en dan krijg je 2 losse ringen. Deze even aanknijpen tot ze goed op je oorlellen klemmen en niemand die het ziet dat ze nep zijn.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je op de Duitse Amazon naar “Fake piercing ring” zoekt, dan vind je daar ringen met een klem/veermechanisme. Die zien er echt uit en aan de voorkant zie je niks. Je hebt daar ook magneetoorbellen, maar die doen pijn als je ze langer dan 2 uur in hebt. Dan staat er ook een afdruk in je oor voor minstens een uur. Gaatjes laten piercen is het makkelijkst en je krijgt waarschijnlijk alleen maar leuke reacties!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb een stukje van een dikke paperclip rond gebogen, dan buig je hem iets terug zodat hij om je oor past en druk je hem weer een beetje aan. Het levert dan meteen een deukje op dat er precies echt uit zien, maar dat 10 min nadat je hem weer uitdoet weer weg is. Een paar vriendinnen van me (elk met meerdere paren) konden niet zien dat hij niet echt was. Succes!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 20 jaar. Hoe zit deze valse ring vast in je oor? Ik zou ook wel eens een valse ring willen proberen, maar weet niet waar ik dit kan krijgen. En lijkt het wel echt?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Jij hebt al gaatjes, ik draag nu een tijdje een vals ringetje Begin met gewoon eens een keer dragen waar niemand je kent, bijvoorbeeld op een station. Je zult merken dat er niemand echt op let. Dan kan je rustig opbouwen naar bijvoorbeeld thuis of op school dragen .

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon doen, ik heb jaren terug ook stiekem gaatjes laten schieten. Durf ze alleen nog niet te dragen. Bang voor reacties van andere.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Herkenbaar. Ik was toen als student de enige jongen met een oorbel. Uiteindelijk ook in mijn andere oor gedaan. Die stap is dan toch een stuk kleiner. Bij ene jongen staat 1 oorbel beter, bij andere in beide oren. Gewoon doen!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon doen. Heb zelf (student TUD) drie gaatjes per oor en dat bevalt prima.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb erg lang getwijfeld om een oorbel te nemen, omdat er in m'n studentenomgeving geen enkele jongen is die er 1 heeft. Ik heb pas sinds een jaar een oorbel in m'n linker oor en ben er erg blij mee! Ik heb hem laten piercen ipv schieten, omdat ik op internet las dat het beter is. De diameter van het staafje is 1,6mm en draag nu zowel zwarte staafjes met van 1,2mm als 1,6mm. Als ik hem een dag uit heb, dan zie je nauwelijks dat ik een oorbel heb. Ik zit er aan te twijfelen om ook een gaatje in m'n rechter oorlel te nemen of een gaatje in m'n rechter tragus, hoe denken jullie daarover?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag nu al langere tijd in elk oor twee oorbellen. Gaan nooit meer uit. Steentje en klein ringetje in elk. Wel even wennen dat mensen zitten te staren naar je oor, maar er zitten ook leuke reacties tussen hoor. Heb sinds kort een vriend. Ook hij draagt een oorbel.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Omg ik vind dat zoooo sexy bij jongens ??????

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Tip:
    Voor de jongens die geen gaatjes willen/mogen/durven:
    Er zijn hele mooie oorbellen en ringen te koop waar je geen gaatje voor nodig hebt.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft mij afgelopen weekend geblinddoekt voor een verassing. Ze liet me op een stoel gaan zitten en een paar minuten in mn sop gaar koken. Toen kwam ze terug en prikte een gaatje in mijn linkeroorlel en reeg er een zilveren segment ringetje door. Ze vind dat het mij stoer staat en ik vind het ook wel leuk.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Tja, als je het niet vraagt, krijg je het nooit. Maar waarom denk je dat ze het zullen afwijzen? Misschien kan je het met een vriend of vriendin bespreken, vooral als zij ook al oorringen dragen. Daarna wordt het makkelijker om het er met je ouders over te hebben

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil ook al zo'n 8 jaar lang oorbellen, maar ik durf het niet aan mijn ouders te vragen. Ik ben bang dat ze het afkeuren en ook ben ik bang voor de reacties van anderen.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten