Skip to content
252 reacties
6663 weergaves

zwembroek

hoi, ik draag een zwemslip. omadat ik die super fijn vint. maar wat vinde jullie er van?...... vint jij ook zone? fijn[als je een jonge bent] vint je zoon zwembroek mooi of lelijk? voor jongens en meisjes hou zou jij het vinde als je vriendje het zou dragen? veder nog opmerkinge?    ik weet dat ze uit de mode zijn,  maar ik wil toch heel graag weten wat jullie hier echt eerlijk van vinde.   

13 jaar
12 jaren geleden

252 Reacties

  • Perfect, ik draag er trouwens ook zelf altijd. Ik snap ook niet waarom sommigzn er "bang" van zijn, is het tegenwoordig erg om je benen twee CM meer te laten zien?!

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb deze zomer ook een zwemslip gedragen, ik had hiervoor zo'n wijd model maar dat vond ik nooit lekker zwemmen.
    En nu heb ik genoten, het voelde heerlijk om niet een zwembroek op mijn lijf te voelen plakken!
    Het enige dingetje was dat mijn piemel wel erg aftekende als ik uit het water kwam, maar dat wende snel. Ik was denk ik de enige die daar oog voor had trouwens...

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen van 17 je hoeft je toch niet te schamen voor je blote billen? Je kunt de haren altijd scheren, staat wel netter.
    Ik draag altijd strings op het strand waar het mogelijk is en schaam me echt niet voor mijn billen. Die worden lekker bruin en voel de zon ook heerlijk erop. Ik draag het al jaren en mijn moeder moest er wel aan wennen maar vond het ook geen probleem, draagt ze zelf niet maar is er heel open over geweest altijd. Op het strand ook, nu na jaren is ze het gewend en geen probleem meer.
    Ik zou je adviseren het gewoon eens met je moeder te bespreken en vertellen dat je wel eens graag een string wil dragen ook op het strand. Wie weet wordt je nog verbaasd met haar antwoord.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zwem graag met een tight spijkerbroek. Dat kan alleen in de natuur.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • inplaats van trainings broek zwem ik in een trainings pak met capucion zie niet van me, zonder iets eronder. Ook een overal lijkt mij wel gaaf.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 20 als je een string draag zijn toch je billen bloot .ik denk dat ik me dan wel schaam ,jij niet ? ik heb al een beetje behaarde billen namelijk .opzich lijkt het me wel lekker om ook je billen bruin te laten worden.ga nog met mijn ouders mee op vakantie en ik vraag me af hoe zij zullen reageren en de meiden die mij zo zien lopen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik droeg eigenlijk altijd al speedos. Maar nu sinds drie jaar meestal zwemstrings. Mijn vriendin vroeg me of ik het eens wilde proberen omdat ze het sexy vind. Ik vond het eigenlijk ook wel fijn zitten dus als ik nu naar het strand ga draag ik niks anders meer. Alleen binnen draag ik nog speedo

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag een zwemboxer. Zwemslips zijn inderdaad weer terug aan het komen. Als je het fijn vind om te dragen, draag ze dan gewoon lekker. Ik heb er thuis ook een hoor, wat maakt het uit wat andere er van denken. Zolang jij je er maar prettig in voelt!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het gewoon ook

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja jongen van 16, maar dan moet je er geen onderbroek onder dragen. Gun ons meiden ook eens wat en die te grote broeken staat echt niet mooi hoor! Je kan niet eens zien of je een mannetje bent en of je een stijve van ons krijgt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijk je zwembroek zakt zo juist snel af want ik koop al mijn broeken te groot als ik mijn broek na een paar stppen niet pak ligt die op de grond ik vind het heel fijn het is super stoer niemand zie je zo lopen als ik of jij wel?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 16, draag jij zwembroeken? en dan ook nog met onderbroek eronder. Die zijn niet om mee te zwemmen! Gelukkig komt in de modeshows de zwemslip weer helemaal terug. Ik zag er met een verlaagd voorstukje, dat kan spannend worden deze zomer en nu eens voor ons, meiden! Lekker beetje uitdagen zodat ze opgewonden worden en dan kijken wat er gebeurt....

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag altijd te grote zwembroek die zakt altijd af je ziet bijna mijn hele onderbroek Vermof stom rageer

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broer van 20 draagt altijd speedo's en ook wel kleine tanga's om te zwemmen en als ondergoed vaak nog kleinere strings. Ik ben daar vaak geil van geworden en zelfs op klaar gekomen als ik zijn mooie soms stijve pik en ballen daar in en soms bovenuit zie zitten. Heerlijk voor ons meiden om te zien dat er een echte man in steekt. Wij willen ook wel eens wat (zien)!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Zwemslip Die zitten toch verruit het fijnst. Ze zijn misschien niet prachtig maar zitten gewoon heel fijn en hebben verruit het meeste bewegingsvrijheid en je kan er makkelijk baantjes mee trekken

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • vroeger heb ik nog shorts gedragen bij zwemmen , maar was precies een opgeblazen ballon , draag dat dus niet meer , nu draag ik enkel nog strakke mini zwemslips bij zwemmen , is inderdaad wel zo dat je geslachtsdelen meer te zien zijn in een zwemslip , vind da absoluut niet erg en denk andere jongens en meisjes ook niet.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo meisje van 13. Iedereen moet weten wat hij of zij draagt, maar een slip bij een jongen waarin je precies de vorm van z'n piemel en ballen kan zien ga je waarschijnlijk als je wat ouder bent juist wel mooi vinden, zeker als hij door jou een stijve krijgt. Mijn meisje kon dan soms niet er van af blijven!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Glad en strak

    Ik vind op de eerste plaats dat idereen moet dragen wat hij of zij wil
    Of dat dat nu voor de jongens/mannen een wijde boxer is of een strakke speedo zwemslip is !
    Of voor de mijsjes/vrouwen een bikini is of een badpak !

    !!!DRAAG VOORAL WAT LEKER ZIT!!!

    Zelf draag ik alleen slips en zwemslips
    Ik kan boxers echt niet verdragen ik vind ze afschuwelijk zitten en vrijft te veel tegen mijn geslachtsdelen
    Het blijft gewaan alemaal niet goed zitten

    Ik draag zelf altijd slips van schieser en jockey en dan het liefste van polyamide stof dat vormd goed naar je geslachtsdeel doordat het een betje elasties is en het voelt lekker glad aan

    Soms draag ik ook een zwemslip als onderbroek is een stuk strakker en is wat fijner voor als je gaat sporten
    Soms draag ik er die ijgenlijk iets te klijn voor mij zijn 1 a 2 maaten dat is soms wel lekker als het zo strak is

    Ik zij de mijden zelf liever zwemmen in een strak en sportief badpak
    Hierme kunnen de mijden zelf kiezen waar ze de nadruk op leggen op hun borsten , buik of hun geslachtsdelen al gelan de vorm en de tekening van het badpak
    Met een bikini leg men alleen de nadruk op de borsten en de rest valt dan niet eens meer op als het ware kan je als dammen gerust sliploos gaan zwemmen dat valt toch niet dierekt op

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 13, pesten is al helemaal niet aan de orde, maar het komt zo preuts over. Nou ben je nog erg jong en je mening zou best nog kunnen veranderen over enkele jaartjes, howel we in een tijd van verpreutsing leven momenteel! Helaas!! Misschien ga je als je wat ouder bent toch nog eens naar het naaktstrand?! Wie weet! Mijn vriendin vindt het iig. prachtig

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 20 Het is mijn mening en het maakt me echt niet uit wat ze dragen ga er echt niet mee pesten ofzo vind het alleen niet echt aantrekkelijk om een jongen te zien in een slip. Als je miss al een beetje volwassen bent kan je denk ik wel begrijpen dat ik het allemaal niet verkeerd bedoel. En ik draag ook gwn strakke kleren.

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten