Skip to content
4 reacties
1698 weergaves

Stiekem aan penis gevoeld van beste vriend

Hey, tijdens een logeerpartij heb ik op mn 7/8e snachts stiekem aan de penis van mn beste gevoeld. Jaren later confronteerde hij mij ermee. Sindsdien voelt het als een trauma, alle onbezonnenheid en levensvreugde is eruit gezogen. Is dit trauma te verwerken of ben ik voor de rest van mn leven een aanrander en fucked. Ik ben geen homo btw, destijds had ik gewoon die drang.

17 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Als dat mij overkwam zou ik dat helemaal niet erg vinden. Gewoon gezonde nieuwsgierigheid. Zeker geen aanranding. Ik zou er geen drama van maken en de "dader" met een trauma opzadelen. Ben heel ruimdenkend in die zaken. Iedereen mag aan mijn penis zitten zo vaak zij of hij wil.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, Wat je hierboven schrijft vind ik toch wat overdreven. Onschuld verloren, aanranding, iets op je kerfstok, dat zijn allemaal geen begrippen die passen bij wat iemand als kleine jongen gedaan heeft. Hoezo ook zou dat tegen jou gebruikt kunnen worden? Is die ex-vriend het aan het rondvertellen? Het hoorde niet, maar kinderen hebben gewoon weinig moraal, dat moeten ze leren en dat heet opvoeden. Je kan niet het gedrag van jou als 7/8 jarige beoordelen alsof je toen al het besef van een 17 jarige had. Aan wat gebeurd is kan je niets meer veranderen. Je hebt wat geleerd en je zal dat niet meer doen. Laat het verder en ga door met je leven. Probeer iemand met respect voor anderen te zijn en een goed mens, dat is genoeg.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hartelijk dank voor je bericht, het helpt enigzins relativeren. Ik heb al jaren geen contact met hem, maar niet vanwege dit. Ik weet niet of hij er last van heeft, denk het niet. Geen christelijke achtergrond, maar gewoon zo’n gluiperige aanrandingsschaamte. Hij is een lul dus mij boeit hem verder niets. Het gaat er om dat ik dit op mijn kerfstok heb en dus al op vroege leeftijd mijn onschuld verloren ben en dit altijd tegen mij gebruikt zal kunnen worden. Ik voel me een grote schijnheil omdat ik verder gewoon normaal ben en wel even tussendoor zo’n actie pleeg.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, Wat jij gedaan hebt was ongepast maar je was toen erg jong en je was nieuwsgierig. Het komt zo vaak voor dat jonge kinderen elkaars lichaam bekijken en betasten, het is een onderdeel van het opgroeien. Het punt bij jou is dat je het stiekem hebt gedaan toen je dacht dat je vriend sliep. Blijkbaar was hij wakker of is hij wakker geworden. Niettemin heeft hij er tot voor kort niets van gezegd, maar hij is het niet vergeten. Het heeft indruk op hem gemaakt.
    Nu opeens, jaren later, komt hij er mee. Wat was de aanleiding? Hadden jullie ruzie en zijn jullie nu nog steeds vrienden? Wat is jouw reactie geweest toen hij er op aansprak? Heb je het erkend en excuses aangeboden?

    Je zit nu diep in de put. Misschien niet zo zeer vanwege die ongewenste intimiteit maar meer vanwege wat jij voelt als verraad naar je vriend. Het is overdreven om je je hele leven schuldig te blijven voelen vanwege zo iets onschuldigs als aan het piemeltje van je vriendje zitten toen je 7 of 8 was. Wat ik wel kan begrijpen dat jij je schuldig voelt naar je vriend. Het enige is met hem praten, je schuld erkennen, spijt betuigen en om vergeving vragen. Meer kan hij toch niet van je willen.

    Dat jij er nu zo mee zit wijst er op dat jij in je hart een heel fatsoenlijke jongen bent. Wat ik mij afvraag is wat is de achtergrond van jou en je vriend? Komen jullie misschien uit een streng christelijke omgeving waar nogal een taboe rust op lichamelijke zaken? Dan worden dit soort dingen wat zwaarder opgenomen. In een wat vrijere omgeving zou je moeder gezegd hebben: Stouterd, dat mag jij niet meer doen hoor! Als je vriendje geklaagd had, en klaar was het.

    Uiteindelijk zal het slijten. Probeer met je vriend te praten en kijk naar de feiten. Rationaliseer het aan de ene kant en probeer begrip te hebben voor de gevoelens van je vriend aan de andere kant. Dit heeft wel een moreel aspect, het verraad, maar het is te onbenullig om daar je leven door te laten verpesten. Je was een kind.

    Ik wens je veel sterkte en ik hoop dat jij en je vriend er uit kunnen komen en het achter jullie kunnen laten. Jij bent geen slecht mens.



    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten