Skip to content
3 reacties
65 weergaves

Help..

Ik ben al een tijdje depressief en zit niet lekker in mijn vel. Ik had vandaag weer iets stoms gedaan, ik was vergeten naar mijn werk te gaan. Mijn ouders moeten sowieso elke dag naar de plek waar ik werk, dus mijn werkgever vroeg waar ik was. Ik weet niet hoe mijn ouders reageerden, maar ze waren wel echt boos toen ze thuis kwamen (snap ik ook). Ik ben ook echt boos op mezelf en ik ben sowieso al de hele tijd aan het huilen omdat ik depressief ben. Hoe kan ik dit oplossen? Ik dacht er zelf aan om morgen langs te gaan en mijn excuses aan te bieden. Ik wil eigenlijk ook een soort smoes zodat het niet lijkt alsof ik het "gewoon" vergeten ben. Kan iemand alsjeblieft hiermee helpen? Niet reageren met alleen commentaar hierop, ik weet namelijk dat het echt hartstikke dom is.

15 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • gast jij bent veel te gespannen! gooi de deur eens open bekijk de wereld
    er is meer dan werk en familie en al die zooi. gooi je huiswerk door de lucht ontmoet raare mensen dat is mijn tip voor jou.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt dit heeft enorm geholpen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hé, het kan gebeuren dat je iets vergeet. Ik zou zeggen, bied gewoon je excuses aan, leg uit dat je vergeten was naar je werk te gaan en geef aan hoe je ervoor zult zorgen dat dat niet meer voorkomt (bijvoorbeeld door je werktijden ergens op te schrijven waar je ze vaak ziet, zodat je niet meer vergeet te gaan). Het heeft geen zin om jezelf de hele tijd stom te gaan voelen omdat je je werk vergeten was: mensen maken nou eenmaal fouten (en zeker als je depressief bent en veel andere dingen aan je hoofd hebt kun je gemakkelijk iets vergeten, lijkt me) en het is beter je te richten op hoe je het in de toekomst beter kunt doen.

    Wat je depressie betreft: weten mensen ervan dat je depressief bent? (Je ouders bijvoorbeeld, of iemand anders die je vertrouwt) Zo niet, dan raad ik je echt aan om iemand erover te vertellen. Ook professionele hulp zoeken beveel ik uit eigen ervaring erg aan, maar misschien doe je dat al, dat weet ik niet.

    Veel sterkte met alles! En geef de hoop niet op: je kunt echt van depressie genezen! (Ik heb het zelf meegemaakt)

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten