Skip to content
1 reacties
60 weergaves

ik hou het niet meer wat moet ik doen..

Heeei Op school gaat het heel slecht me cijfers gaan omlaag ik heb alleen maar 3e en ik raak al me vriendin kwijt. Ik was laatst op kamp en ik heb alleen maar gehuild alle jongens hebben we getreiterd en gepest.. alles wat me dwars zat heb ik tegen me beste vriendin gezecht waar ik een dag later ruzie mee kreeg..ze had belooft om me altijd te helpen omdat ik me bijna altijd heel erg slecht voel maar dat niet laat zien en heel druk ga doen. Ze heeft belooft als ik zou laten zien hoe ik me voel en als ik er over praat dat ze er altijd voor me zal zijn maar ze negeerd me nu en roddeld alleen maar over mij. Op school laat ik nu meer zien hoe ik me echt voel maar het lijkt niemand wat te boeien.. iedereen beloofte me te helpen maar als het er op aan komt is er niemand voor me. Mensen zeggen dat ik me aanstel en dat ik oud genoeg ben om normaal te doen. Elke dag oud school huil ik en vaak snij ik mezelf. Ik heb geen goede band met me ouders en praat er dan ook nooit over en prop alles op en daar word ik gek van. Ik voel me vreselijk dik maar ik blijf eten omdat ik.onzeker word omdat mensen tegen mij zeggen dat ik eng dun ben.. mensen zeggen dat ik ben aantal en 1 kleine opmerking en ik zak in Het klink heel stom maar soms wou ik dat ik er ziek werd heel erg dat ik niet meer naar school hoef en niet meer naar huis. Ik hoop dat er een kogel door me hoofd word geschoten en dat ik doodga is kijken.wie het dan nog.boeid. Ik ben heel.erg onzeker over alles en ik durf er niet over te praten dat heb ik.nu al 3x gedaan met heel veel.moeite en het enige wat ik er voor terug kreeg was je aan sorry of ja je kan er niks aan doen je bent nu wel zo oud om normaal te doen. Ik tweetje veel te veel.dingen op twitter en mensen worden daar boos over want ik doe zielig ik stel me aan. Muziek helpt me vaak door dingen maar ik weet niet meer wat ik moet doen.. (( sorry voor.dit lange zeikerige verhaal.. ik moest er over schrijven

14 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • Hoi,

    Wel dapper van je dat je dit toch durft te posten ondanks de eerdere reacties die je gekregen hebt. Ik vind het echt vervelend voor je, dat je vriendin zo naar tegen je doet nadat je alles durfde te vertellen en ze je belooft had te steunen.

    Erg goed van je dat je wel wilde praten en ook aan mensen duidelijk laat zien dat het niet goed met je gaat. Dit is toch de beste oplossing. Blijf praten en je gevoelens uiten. Probeer iemand in vertrouwen te nemen. Dit kan een docent zijn op school die je aardig vind, een familielid of gewoon iemand waar je graag mee praat. Praten is beter dan je zelf snijden want dat moet je zeker niet doen!

    Je kunt op zoek gaan naar een manier om met je gevoelens om te gaan. Als muziek je helpt kun je misschien zelf liedjes schrijven over hoe je je voelt, je kunt tekeningen maken of veel boeken lezen.

    Ik denk dat ik niet echt betere tips heb om je te helpen. Dat het een opluchting geeft om je verhaal te doen is ook al een manier om je beter te voelen. Als dit je helpt mag je gerust nog een berichtje schrijven.

    Wat betreft je school. Hoe moeilijk het ook is, blijf voor al je best doen! Hoe beter je het nu doet, hoe beter het is voor je zelf. Ook dit maakt dat je je veel beter gaat voelen waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. En vrolijker in het leven staat.

    Houd je sterk!

    Lieve groet,

    Jongerenadviseur MT

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten