Skip to content
3 reacties
1254 weergaves

Ik kan niks goed doen..

Ik heb het liedje van mainstreet gehoort en ik heb echt gehuild ik kan me er echt in vinden, "s' avonds huilend op haar bed hopend op iemand die haar red" fucking every night. Ik wordt er gek van. Ik wil dit niet meer.. Alles dat fout gaat. Ouders met ruzie. M'n broer en zusjes zijn en doen altijd alles beter dan ik. Dus altijd weer alles op de kop krijgen. Niemand weet hoe ik me voel en ik ben zo blij met deze site want ik moest het gewoon even kwijt. Ik ben zo depressief, gwn het gevoel dat ik niks goed kan doen en alles fout gaat. Elke avond weer huilen. Het moet stoppen.. Ik wil niet meer depressief zijn maar me happy voelen. Niet meer een fake smile opzetten. Wrm is het leven zo oneerlijk.. Wrm hebben sommige mensen zo'n mooi leven en ik weer niet

16 jaar
10 jaren geleden

3 Reacties

  • Heyy meid ik vind het echt rot voor je ik. Weet je gewoon lekker lol maken met je vriendinnen, en als je hrt gevoel hebt dat je niks goed doet voor iemand in je leven doe je echt wel wat goed en voor die gene beteken jij ook heel veel. Jij doet echt wel dingen goed broetjes zusjes broer en zussen geven je altijd het gevoel dat je niks goed doet terwijl je dat wel doet. Organiseer gewoon een keer een meiden avondje en vertel je vrienden hier over, als je je depresief voelt zorgen die er wel voor dat je je weer happy voelt.

    Vergeet het verleden en begin lekker opnieuw

    😘😘∩__∩ het komt allemaal wel goed geloof me maar

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Bby alles komt goed believe me x ik gelooof je idd ook.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • hee ik vind het heel naar voor je dat je je zo depresief voelt ik ben zelf ook depresief geweest en weet precies hoe je je voelt. het voelt misschien zo dat je broertje en zusje alles altijd beter doen maar dat is vast niet zo ik weet bijna wel zeker dat jij ook veel dingen goed doet zoals dit om hulp vragen dat is heel goed anderen blijven met hun problemen zitten maar jij vraagt hulp dat is heel goed ! als je smorgens opstaat en in de spiegel kijkt zeg dan tegen jezelf ik kan dit ik ben goed zoals ik ben de ik hoef me niet blij voor te doen als ik dat niet ben mensen mogen ook zien dat het niet goed met je gaat als je positiefe dingen tegen jezelf zegt zou je je er beter door gaan voelen en ben je zelfverzekerd ik weet zeker dat het helpt mensen doen vaak of ze een mooi leven hebben door van alles te tweeten of fotos op instagram te zetten maar ook hun hebben hun eigen problemen alleen die zien wij niet als je je zo naar voelt is het handig om hulp te zoeken bij anderen bijvoorbeeld bij je opa en oma vraag of je daar een weekje kan slapen zodat je rust krijgt en daarna weer rustig thuis kan zijn of ga een weekje naar een vriendin of een tante zoek hulp bij volwassen die willen je vast wel helpen je bent een sterk meisje en ik weet zeker dat je het kunt ik geloof in je xx

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten