Skip to content
5 reacties
67 weergaves

ex liefde

Een jaar geleden verkeerde ik met een meisje waar ik ontzettend veel van hield. Zij liep maanden achter mij aan en uiteindelijk was ik bezweken voor haar. Alles ging goed en wel, ik kocht er vaak bloemen voor, gingen op welness,etc...kortom ik bloeide meer en meer open. Toch heeft zij mij na een paar maanden plots gedumpt. Omdat ik er nog niet klaar voor was om haar ouders te ontmoeten en dat was voor haar de druppel. Geen enkel contact zocht ze nog naar mij toe, gewoon koud weg gedumpt. Het kwam bij mij heel hard aan, ik heb nog een verzoeningspoging ondernomen maar ze stuurde mij gewoon wandelen. Later kwam aan het licht dat ze met 1 van mijn bazen verkeerde. Dit was voor mij nog eens extra pijnlijk. Als ik hem zie kan ik men emoties moeilijk onder bedwang houden, vriendelijk kan ik er niet tegen zijn en een gevoel van woede komt telkens boven. Om het verhaal compleet te maken blijkt nu ook nog eens dat ze dansles begint te geven op mijn werkplek. Als ik op men werkplek aankom dan denk ik 'die deurknop heeft ze ook aangeraakt', 'hier kan ze staan dansen hebben' etcetera. Ik weet ook wel dat je verder moet in het leven en dat liefde komt en gaat... Maar het is nu al een jaar dat ik de pijn ontzettend hard blijf voelen, ik voel me machteloos en het lijkt wel alsof ik uit dit dorp/werk/leven moet verdwijnen om een rustig leven te heropbouwen. Al een gans jaar dat de somberheid mij overvalt, iedere dag opnieuw spookt ze door men hoofd. Ik ben radeloos en zie maar geen licht in deze donkere periode. Een gelukkige toekomst kan ik mij nog nauwelijks voorstellen. En nee ik hoop niet meer op een verzoening of iets dergelijks, daarvoor is er teveel gebeurd en zij komt heus niet terug op haar stappen. Maar ik ben gewoon mezelf compleet kwijt geraakt! De gedachte dat ik haar terug zou tegenkomen maakt me angstig en depressief! Soms denk ik dat het beter is dat ik de stekker eruit trek.Een leven lang met angst om iemand terug tegen te komen, angst om te ontdekken hoe ze het nu stelt,... pfff

23 jaar
11 jaren geleden

5 Reacties

  • Niet

    Je moet niet denken aan ZM je moet wel denken aan de mensen die van je houden
    En je niet kwijt willen :'(

    Xxx M

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Topicstarter

    Ik wil jullie bedanken voor de warme reacties.Het is niet dat ik overweeg om zelfmoord te plegen maar deze sombere periode maakt me wel depressief.En dan heb je wel het gevoel dat het beter is dat je niet meer ontwaakt, zodat je die emotionele pijn niet meer voelt. Ik moet door met mijn leven en neem dag per dag.hopelijk komt er ooit iemand in mijn leven dat haar compleet doet vergeten, al is dat niet evident!

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • ..

    Het is het niet waard om er een eind aan te maken, echt niet. Ondanks alle narigheid en ellende waarmee je nu nog te maken heeft. Iemand in mijn omgeving heeft een vriend verloren die om dezelfde reden een eind aan zijn leven maakte, liet zijn familie en vrienden achter. Ik kan het me niet voorstellen waar je doorheen bent gegaan en hoe erg je van haar hield om tot een zo ver punt te komen, maar ik weet wel hoe het is om met de angst te leven dat een dierbare van me er de volgende dag niet meer is. En ik heb nog nooit iets ergers ervaren dan dat. Dat is ook precies de reden dat ik nu schrijf. Ik weet niet of je je eventueel schaamt om je hart te luchten bij je ouders of familie of wie dan ook die je dicht aan het hart ligt, maar dat kan al een enorme uitkomst zijn. En bovenal: dat meisje is het niet waard. Als je niet meer voor jezelf vecht, vecht dan voor alle anderen die je enorm zouden missen als je er niet meer bent. En laat je niet tegenhouden als je een nieuw leven op wil bouwen. Misschien is dat wel de manier waarop je aan jezelf kan bewijzen dat je een goed leven en toekomst op kan bouwen zonder haar. - BM.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • Don't worry be happy

    Dat is dus mijn zin als alles opeens tegen zit , don't worry be happy , het is een hele stap om te maken ik weet het maar zet je er over heen .. het is moeilijk maar zo laat je zien aan haar hoe sterk je bent en je wordt zeker weten ook weer gelukkig met een ander geloof me ! Dit was dus niet de ware maar bouw je zelfverzekerdheid weer op en je komt weer op het juiste pad . Sterkte x

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • klinkt bekend maar geef niet op!

    Ik weet hoe je je voelt. mijn vriendin (we zouden gaan trouwen) is onlangs vreemd gegaan met een vriend van me. Ik kan dit ook niet verwerken. Maarnu bijna een jaar later kan ik wel zegen dat et steeds beter gaat! dus houdt vol. Er zijn teveel mensen die wel van je houden!!

    20 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten