Skip to content
13 reacties
1225 weergaves

Dikker

Ik zou vraag dikker willen worden maar hoe? Vind ik dikke mensen ook heel sexy en soms geil ik erop zijn er ook andere mensen die erop geile. Er zit een dikke jongen bij mij in de klas en ik vind hem heel erg geil vooral tijdebs gym want dan trek hij zijn shirt uit en dan zie ik zijn mooie bolle vet buik en soms ben ik jaloers op hem want ik wil ook zo graag zo dik zijn als hem. Een mooie bolle buik die over je broek hangt met een riem. Heeft iemand tips&trick hoe je dikker wordt op je buik

16 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Begrijp je ouders wel jongen 13, te dik op jonge leeftijd is niet gezond,zelf ben ik ook dik, niet bewust,maar mijn ouders willen ook dat ik afval,maar lukt me niet,maar mijn vriendin houdt wel van stevig.zelfs iets te dik mag,zoals ik. Stikum wat snacks eten,patat,mayo,frisdrank, maar je kunt later nog dik genoeg worden,en slank zijn heeft eigenlijk meer voordelen.Met bewegen,kleren kopen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou best dik willen worden maar mag niet van ouders Tips?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen16

    Hier meisje15 nog eens. Ik heb eens nagedacht wat ik anders doe dan voor ik dikker ben geworden en het is toch vooral men eetgewoonte en de hoeveelheid hoor. Ik ga niet 1 keer proppen en dan niets meer maar ik eet gewoon altijd ietsje meer verdeeld over de dag. 's ochtends een stevige kom granen met volle melk en meestal 2 glazen Fristi. Dan ga ik goed gevuld naar school. Als tussendoortje in de voormiddag een stuk cake of gebak en een appel. Soms ook blikje cola er bij. 's middags +/- 5 boterhammen met beleg (vaak kaas) en een reep chocolade of snicker of iets dergelijks. Ik doe ook margarine op men brood.
    Bij de warme maaltijd 's avonds schep ik bijna altijd een 2de keer op tot ik eigenlijk net iets meer dan genoeg heb. Na het eten ook nog een kom fruit. Op slaatjes of bij patat doe ik ook vaak mayonaise. Later 's avonds zit ik vaak op men computer in men eigen kamer en dan snoep ik wel vaak stiekem nog iets. Meestal iets met chocolade of iets van chips. Ik lust bijna alles wat ook een groot voordeel is.

    Ik ga ook vaak (minsten 1 x per week) op de weegschaal staan om te zien of ik ben gelijk gebleven, afgevallen of aangekomen. Als ik een keertje een lager cijfertje zie dan voorheen ga ik toch weer wat extra eten daar ik op zijn minst gelijk wil blijven.

    Ik hoop dat je iets hebt aan men tips en je er kan door aankomen. Jongens / mannen met een buikje en moobs vind ik erg aantrekkelijk.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 16 fijn om te horen dat je ook dikker wilt worden. Misschien is een tip om meer te eten en voor dat je gaat slapen iets te eten en drinken

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi allemaal.
    ik weeg nu 70 kilo en ben 184 cm. ik wil ook graag veel dikker worden. 120 kilo ofzo lijkt me geweldig. ik val ook op dikke meisjes omdat ik vet gewoon super sexy vind. alleen lukt het aankomen bij mij niet echt. tips?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 15 ik ben blij voor je dat de kilo bij jou aanvliegen in tegendeel met mij gaat het echt moeilijk. Er zit een jonge bij mij in de klas hij weegt rond de 120 kg ik heel erg jaloers op hem en ik wil net zo dik worden als hem zon zachte dikke vetlaag op de buik

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo,

    Ik ben 15 en ik weeg nu 82 kg bij 1m65. Vorig jaar hebben we met het gezin een cruise gemaakt en daar ben ik op 6 weken 13 kg bij gekomen. Van 58 naar 71 kg. Mijn ouders vond dat niet zo erg, ik was in volle groei en mijn borsten groeiden gelijk bloemkolen. Ergens vind ik het wel lekker om dikker te worden en meer rondingen te hebben. Sinds de vakantie (augustus 2015 dus) ben ik verder aangekomen tot 82 nu al. Ik heb dikkere mensen altijd al mooi gevonden en ben ergens wel fier op mijn stevig lichaam en bol buikje. Stiekem wil ik nog verder aankomen tot 90 kg

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil eigelijk nog dikker worden rond de 100 á 120 kilo, maar ik zit dat ze twijfelen want ik krijg nu al negatieve reactie van mijn vrienden dat ik te dik ben maar door hun neagtieve reactie ga ik nog meer eten.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jij hebt een mooie lengte jongen 16 en 90 kilo is toch echt wel stevig vooral voor je leeftijd,dik zijn of te dik heeft ook nadelen,al ben ik zelf ook niet dun met mijn ruime 90 kilo,wat me wel goed bevalt,vind dik ergens wel mooi,maar dan stevig ,wel getraind.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben zelf 1.80 en rond de 90 kilo en streef naar de 100 kilo. Ik wil het liefst zo dik mogelijk zijn want ik vind dik zijn zo fijn. Een heerlijke vet laag over je heen die mee beweegt als je loopt. Een buik die over je broek hangt allemaal dingen die fijn zijn als je dik bent

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Een vetlaag hoeft niet voor mij, maar wel breed ,en stevige armen en benen,maar hoe groot en zwaar ben je dan,kijk als je dun bent ben je leniger volgens mij.Ben zelf ruim 90 kilo .

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind je het ook fijn als je een vetlaag heb? Ik wil liever dik zijn dan dun want dun heeft ook zijn nadelen. Ik vind het gwn fijn dat lichaam lekker zacht is en mollig

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Kan wel zeggen veel bier drinken maar dat is geen oplossing,ben zelf ook nogal dik maar de meesten kiezen voor slanker,je bent nog jong dus je kan nog dik genoeg worden,maar dik zijn heeft ook nadelen,maar ben verbaasd dat er toch meer jongens en meisjes zijn die van dik houden.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten