Skip to content
42 reacties
1046 weergaves

Worstelen met gevoelens

Hallo,   Ik heb een probleem. Zoals wel meer mensen problemen kunnen hebben.   Ik ben, zoals jullie hierboven waarschijnlijk kunnen zien, 23 en heb nooit echt geluk gehad met de liefde. Wel eens een vriendinnetje gehad, maar nooit echt blijvend. Ik heb ook nog nooit getongd.   Gister was ik echter bij een vriend van mij waar ik op mijn 14/15e wel eens wat mee geëxperimenteerd heb. Later niet meer omdat ik vind dat dat op een bepaalde leeftijd niet meer kan als je niet homosexueel bent. Gisteravond was ik bij hem, hij woont sinds kort op zichzelf en ik weet niet meer hoe we er op kwamen, maar om een lang verhaal kort te maken, we hebben weer eens iets met elkaar gedaan.   Maar nu hebben we dus ook gezoend. Die jongen is trouwens homo maar nog niet uit de kast. Dus eigenlijk ben ik gister ontgroend en ik vond het nog lekker ook. Als ik er nu aan terug denk krijg ik een stijve. Maar waar ik dus mee zit is dat ik gewoon verliefd word op meiden. Ik ben momenteel ook verliefd op een meisje. Alleen dat weet ze nog niet. Maar dat is een ander onderwerp.    Betekent dit toch dat ik bi ben? Maar ik ben nog nooit verliefd geweest op een jongen. En ik heb een bepaald 'statement' en dat is: met iemand zoenen of seks hebben of whatever doe je uit liefde en niet uit lust. Dus zeggen dat ik bi ben maar af en toe iets met een jongen willen doen zou betekenen dat ik mijn 'statement' overboord zou moeten gooien.    Nouja, om een lang verhaal kort te maken, het is een moeilijk onderwerp en ik heb er vandaag de hele dag over na lopen denken, maar ik kom er niet uit! 

23 jaar
12 jaren geleden

42 Reacties

  • Worstelen met gevoelens doen veel jongens denk ik,en ik ook, en is nergens voor nodig,mijn ouders zouden het helemaal niet erg vinden als ik een vriend had.Maar is ergens ook wel spannend zo van wat ben ik eigenlijk.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • reactie

    Wordt alleen verliefd op meisjes maar sex is lekker ook weleens met een jongen denk ik,hoef niet te intiem zoals knuffelen maar zou best eens met een andere ook stevige knaap willen stoeien,waarom mag je als jongens wel samen voetballen,sporten,uitgaan alleen sex is taboe.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • korte reactie

    omdat ik geen lang verhaal gaat schrijven. mijn vriendin is bi en sex is lekker met iedereen. maar verlieft word zij enkel op jongen.   als je sex met een jongen hebt (ik zelf niet uit princiepe) kan het gwn fk nice zijn:D maar je word er niet verlieft op.   Want sex is sex en is altijd wel lekker dus of het nou met man of vrouw is ITS JUSt SEX AND ITS NOT A  CRIme bROTHER

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • worstelen

    Ken ook de film van Basini ofwel der jungen Torless,psysologisch iets opzoeken wat je niet wilt zijn.Worstelen met gevoelens,kom nou, ik niet,ik ben geen homo,mijn vriend ook niet,en toch samen in een vreemde stad een homobar bezoeken,toch een soort aantrekkingskracht,of toch?eigenlijk worstelen is nergens voor nodig.Als je echt alleen maar verliefd op meisjes kunt worden ben je hetero ook al heb je wel eens iets met een jongen gehad,dit is toch gewoon een natuurlijk element waarbij avontuur de boventoon voert.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • worstelen

    Ben die jongen met het basini imago, onzin ergens want ze pesten mij niet zo als ze hem wel deden,maar meer uitdagen maar bedoel dat ik er ook vrijwilig heen ga omdat er iets is wat me aan trekt in hun,altijd vrolijk,gezellig,maling aan anderen ergens,ze zijn gewoon hun zelf en ik vind die sfeer bij hun dus wel spannend ook al heb ik niets met hun wat hun geaardheid betreft,is gewoon zo als je met homojongens omgaat denken ze toch dat jij het ook bent,dat maakt me onzeker.Mijn ouders denken soms zelf dat ik het ben.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • worstelen

    Jongen 18,met basini imago,ja je hebt weerstand in jou zelf en toch trekt het je aan,neem aan dat je die 2 jongens vrijwillig bezoekt.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • worstelen

    worstel ook met gevoelens t.a.v jongens.wil geen homo zijn en anderzijds trekt mij die cultuur wel aan,kom wel eens bij 2 oudere jongens,echt twee stoere homoboys,die me uitlachen als ik zeg dat ik hetero ben,voor hun ben ik ook een beetje basini als ik dat internaatsverhaal lees.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • worstelen met gevvoelens

    dit is denk ik heel herkenbaar voor veel jongens.geen verliefdheid,geen relatie willen maar toch die chemie.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • herkenbaar

    Veel jongens hebben weleens een spannende ervaring gehad met andere jongens. Zonder dat er verliefdheid aan te pas kwam,dit is weer een heel ander verhaal.Verder genoten van al die verhalen op deze topic.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • worstelen

    Worstel ook met gevoelens voel geen verliefdheid bij jongens maar wel ook een spprt chemie.Als ik al deze verhalen lees denk ik,kan wel met meisjes gaan,verliefd op ze worden,maar weet zeker eigenlijk dat jongens me ook iets doen,meer kameraadschap maar eigenlijk zou ik het liefst ook een jongen ontmoeten,die net als ik jongensachtig stoer is en samen op ontdekkingsreis gaan.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • klinkt goed.

    Jongen 23 leuke reactie en klinkt goed en veel succes. groeten jongen 18 en marinier 23.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • klinkt goed

     @J23 JS Klinkt goed, klonkt al goed in je reactie van 7 mei. Succes en veel geluk! Ir.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Er uit?

    Goedemiddag heren,   Ik laat weer iets van me horen. Eigenlijk ben ik er al uit. Ik heb vorig weekend omdat ik er toen mee zat, de titel worstelen met gevoelens neergezet. 'Worstelen' is eigenlijk wel een zwaar woord, want dat zou eerder betekenen dat ik er 24/7 mee rond loop dat is niet zo. Ik weet in ieder geval (maar dit wist ik al) dat ik geen homo ben. Anders zou ik in het dagelijks leven geen interesse tonen in meiden terwijl ik al vanaf mijn puberteit altijd verliefd ben geweest op meisjes.   Ik denk dat ik gewoon uit moet vinden wat/wie ik ben. Ik ben er niet uit, misschien raak ik er nooit uit, maar ik denk dat ik het gewoon los moet laten. Ik ben wie ik ben en heb er op dit forum goede adviezen over gehad.    Waarvoor dank!    Groeten,    JS

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • worstelen met gevoelens jongen 23

    Heb je al nagedacht jongen 23 en alweer contact gehad met die vriend.Ga rustig op zoek naar jezelf.alle tijd.Forceer niets in die zin ben ik hetero.homo of bi. Als je zeker weet dat je alleen verliefd om meisjes kunt worden dan ben je zeker hetero.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • bi achtig.

    Altid weer die hokjes geest,ben ik mee gestopt dus,en bevalt me goed.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • jongen 17

    Als ik dit lees denk ik nogal bi achtig.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • op meisjes vallen

    Val ook op meiden maar je hoeft toch niet verliefd te zij op een jongens als je een keer iets wilt,ja kan van alles. Zoenen en vrijen wil ik niet maar zoals op kamp of met stel vrienden elkaar beetje uitdagen ha ha.prachtig toch,beetje blote opdracht voor de verliezers,ben wat dat betreft echt een jongen met wardering voor stevige kameradschap.Stoer doen ,commanderen,soldaatje spelen .moet kunnen

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • worstelen.jongeman 23.

    Je stelt jezelf allerlei vragen,voelt je belemmerd o.a.door het geloof enigzins,maar ergens bestaat er geen theorie over gevoelens. Probeer jezelf te ontdekken maar worstel of strijd niet alleen.Klinkt hard maar waarom doe jij je dit zelf aan.Los het op. Heb een goeie tip voor je,ken enkele jongens of jonge mannen die naar een mannenweekend zijn geweest,gewoon onder elkaar zijn in de natuur.Een stuk oergevoel ontdekken en vooral elkaar en jezelf. Met name in de zweethut komen er verhalen tevoorschijn over hun zelf en na zo'n weekend hebben ze vaak een heel andere kijk op het leven en vooral op zichzelf.Ze durven zichzelf te zijn.Zou het doen als ik jou was.saluut marinier.

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • worstelen en broer 23

    Zit mijn broer ook nog te reageren,en verward hij feve en ir ook nog. Maar hij en ik denken soms verschillend. Dan jongen 23 waarom zou jij je statement over boord moeten gooien,wie legt jou dit op. Zou zeggen denk gewoon ik ben hetero maar ik wil voor mezelf nog een spannende zoektocht. Zoiets,moeilijk uit te leggen,je legt je zelf een dicipline op van hokjes waar van je zelf het erg vind als je er eens naar buiten treedt. Sorry voel me net een ouwe leraar niet zo bedoeld. Als hetero snap ik ergens dit ook wel en wil je graag helpen en eigenlijk heb ik er zelf ook wat aan. Vragen mag altijd ,o ja, groeten van mijn broer,staat nu net achter me.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • worstelen

    Je hebt contact gehad met een jongen die je al kende. Ja vond het gelijk zo intiem zo relatieachtig omdat hij homo is. Ben ook wel nieuwsgierig naar mijn gevoelens soms. Maar wil nog geen relatie of met een bepaalde jongen. Dan liever met een stel jongens samen is niet zo intiem.

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten