Skip to content
6 reacties
1040 weergaves

Zou ze ook lesbisch zijn?

Ik ben wel grotendeels lesbisch, misschien een beetje bi want jongens interesseren me wel een beetje. Nog niet uit de kast daar heb ik geen haast mee. Bij ons op het werk is een nieuw collegaatje en daar was ik gisteren na het werk mee weg en daar zou ik daarna mee naar haar huis. Onderweg naar huis moest ik heel erg plassen en dat hield ik niet meer. Dus moest ik tussen de auto’s hurken. Ze keek naar me en ging toen tegenover me zitten plassen dus ik zag bij haar ook alles. Voor mij dus opwindend. Vervelend was het voor mij te laat geweest en ik zei dus dat ikliever naar mijn huis ging om me te verschonen. Dat kon bij haar ook en ze had wel wat te leen.
Daar kwam zij dus ook naakt de douche in en maakte complimenten over mijn uiterlijk. Ik was tegelijk opgewonden en wist me geen houding tegeven. Er is verder niets gebeurd en we heben nog wat gedronken en over collega's gepraat. Mijn grote vraag is nu natuurlijk of ze ook lesbisch is of dat ze gewoon zo vrij en makkelijk is. Hoe kom ik daar achter. Vragen kan dus niet.

19 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • @jongen19. Bedankt, ook daar heb ik wat aan, ik doe dat werk maar tot eind junuzri en dan start mijn opleiding weer, maar daar natuurlijk geen problemen.
    Ik had zelf al bezegd dat het een rare dag was.en lees hier ook wel eens iets dat onzin lijkt. Dan reageer ik niet, maar om dan de tijd te nemen om te reageren dat het nep is en dat 2 keer dan zit er iets los.
    Ze is ook lesbisch dat kwam er vlug uit en ze dacht het van mij ook. We hebben een heerlijk weekend gehad maar niet overdreven. Doen rustig aan en houden het voor onszelf. Zeker tot januari dus. Mogelijk vertel ik iets aan familie en zo rond kerst als alles goed gaat

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Een beetje vreemd verhaal, maar ik wil het niet afdoen als fake. Hoor bij vrienden ook verhalen waar ik van opkijk, en deze bleken toch te kloppen. Dus oordelen als je iets zeker weet, anders voordeel van de twijfel!

    @ TS, het lijkt mij dat ze lesbisch is, maar ik sluit mij aan bij m22, ga het gesprek met elkaar aan! Let wel, het is een collega, hoever kun en wil je hiermee gaan, zijn er beperkingen vanuit je werkgever? Succes en laat wat van je horen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen 16 ik ben met jou eens. Het is fake

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed idee omdat soort dingen te vragen. Ik verzin er nog wel meer. En over me zelf heel voorzichtig iets intiems te vertellen.
    Ik heb natuurlijk ook vriendinnen naakt gezien, maar die ken ik al heel lang en die zijn wel hetero. Als ze hetero is is het ook goed anders wil ik wel wat ja. Ik heb nog helemaal nooit wat gedaan, met een jongen wel. Rukken en vingeren, dat was wel lekker, maar verder zit ik niet op te wachten. Nou je hebt me beter voorbereid, ik ga broek en slip terugbrengen, rare dag gisteren.o

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Sowieso fake verhaal!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet het niet. Er is niets uit wat je vertelt dat daarover uitsluitsel geeft. Jij bent grotendeels lesbisch, ik ben grotendeels hetero. Als een vriendin op een erg ongelukkige plaats moet plassen doe ik ook mee, dan voelt ze zich daar minder vervelend over. Dat kan met dat douchen ook zijn, omdat je je daar mogelijk vervelend over voelde. Maar wil je wat met haar? Ze lijkt me in ieder geval een sociaal en open type en een leuke vriendin waar jeje op je gemak voelt. Ze is open dus begin eens over vriendjes of vriendinnetjes. Je hebt elkaar naakt gezien, dus ga verder over intieme zaken zoals schaamhaar trimmen. Ineens weet je het.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten