Skip to content
30 reacties
2804 weergaves

Ik ben een homo.

Hallo allemaal, ik weet al vanaf mijn 11 jaar dat ik homo ben. Vanaf wanneer wist jij dat? Reageer is even alstublieft.

15 jaar
3 jaren geleden

30 Reacties

  • Ik wist dat ik homoseksueel was toen ik op 16-jarige leeftijd verliefd werd op mijn buurjongen. Helaas was hij alleen in meisjes geïnteresseerd...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ik was 9 jaar

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was ongeveer 12 dat het begin te dagen, gevoelens vooraf monnik niet duiden, was er toen niet mee bezig. Voor ik echt iets met een jongen had en iets durfde heeft toch wel tot onlangs geduurd, dus toen ik 17 was. Achteraf denk ik, had ik maar eerder…..

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo rond mijn veertiende begonnen die gevoelens te spelen. Ik trok wel eens stiekem kleding aan van mijn zus, wat ik prettig vond maar waar ik ook van schrok. Bij jongen uit mijn straat ging radartje af, herkende
    min of meer mijn worsteling en vroeg er op een avond naar. Was al snel mijn eerste vriendje. Ik was net 17. Hoefde me amper te outen; hij oogde behoorlijk gay en ik verscheen als enige jongen met een oorbel in de klas, wat voor velen een optelsom was.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor mij was dat rond mijn 11 -12 jaar, maar voor ik er openlijk voor ir uit kwam duurde toch wel 8 á 10 jaar.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • toen ik 16 was

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wist het op mijn 10e al. Mijn ouders waren naar familie in Canada en mijn zus en ik waren bij vrienden van mijn ouders. Zij hebben een zoon die 2 jaar ouder is. Ik sliep bij hem in de kamer. Hij heeft me dingen geleerd. En heeft me ook ontmaagd toen ik 13 was.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • J15, Hier vind je een test waarmee je een idee krijgt wat je bent: https://www.alle-tests.nl/liefdes-relatietesten/wat-is-je-seksualiteit/homo/quiz27/1272000000/homo-bi-of-heteroseksueel
    Ik heb gelezen dat van de jongens en mannen 8% homo is of homoseksuele gevoelens heeft. Voor meisjes en vrouwen is dat 12%. Dat betekent dat er gemiddeld bij jou op school in elke klas wel een paar zitten die zich meer of minder aangetrokken voelen tot het eigen geslacht. De meesten zitten, net als jij in de kast.
    Als je graag met anderen die zoals jij zijn wilt praten over jouw gevoelens dan kun je naar jongenout.nl gaan. Je mag daar komen t/m 18 jaar. Om dat te controleren moet je jezelf identificeren voor een account. Op de hoofdpagina staat linksonder de link naar veiligheid. Daar kan je zien hoe ze met je identificatie omgaan.
    Je kunt anders dan hier gegevens uitwisselen, afspraakjes maken, en elkaar op meetings ontmoeten.
    Denk er eens over na, je hoeft niet alleen te zijn met je twijfels en je verlangens. Er zijn anderen, net als jij die ook graag contact willen met iemand.
    Homo zijn is niet gemakkelijk. Je moet wat meer moed hebben dan anderen, maar ook dan is er vriendschap, liefde en kan je een heel goed leven hebben.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik 12 wist ik dat ik niet hetero ben. Nu 3 jaar later ben ik nog steeds niet uit de kast omdat ik het niet durf en ik niet weet of ik bi of gay ben:(

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dag femboy J17. Jouw verhaal intrigeert mij. Er was hier een jongen die zich een "mannelijke lesbienne" noemde. Hij identificeerde zich als een hetero met vrouwelijke gevoelens op het gebied van seks. Later bleek hij overigens gewoon homo te zijn en bij seks prefereert hij de vrouwelijke rol, maar het homo zijn accepteren daar was hij toen nog niet aan toe.
    Als je naar homo's kijkt dan heb je er die naar mannen kijken zoals hetero's naar een vrouw en homo's die naar mannen kijken zoals een vrouw naar een man. Als jij zegt je vrouwelijk te voelen dan vraag ik mij af of jij jezelf wel als mannelijk ziet, maar in een relatie de vrouwelijke rol speelt en je ook in het dagelijkse leven je vrouwelijk gedraagt. Zou jij liever een meisje willen zijn of ben je er wel gelukkig mee dat je een jongen bent? Een beetje vrouwelijk uitgevallen jongen kan heel knap zijn, die hoeven voor mij echt geen meisje te worden.
    Ik denk dat voor een vrouwelijk ingestelde homo het leven moeilijker is. Ze worden vaker getreiterd, op school bijvoorbeeld, en het vinden van en relatie lijkt mij ook lastiger. Je zit toch altijd met de vraag "houdt hij echt van mij of wil hij alleen maar seks?"

    Ik ben een paar filmpjes tegen gekomen van een heel dunne jongen met heel lang krullend donkerblond haar. Ze zijn gemaakt in een periode van ongeveer twee jaar. Op het oudste filmpje maakt die jongen een eenzame indruk en zie je verlangen in zijn ogen. In het begin van het filmpje heeft hij zijn haar in een staart gebonden en doet hij mij denken aan dat vogeltje Tweety uit de Peanuts strips. Je krijgt de neiging om hem even te knuffelen zoals die J16 graag doet.
    Op het laatste filmpje van vorig jaar ziet hij er al veel zelfverzekerder uit, maar of zijn leven is zoals hij dat graag zou willen vraag ik mij toch af. Ik zie nog steeds dat verlangen.
    Het is een mooie jongen om te zien en dat lange haar staat hem heel goed. Het is wel duidelijk dat hij ook een vrouwelijke rol prefereert. Het is ook niet echt een gespierd type, maar dat geeft niet. Ik kijk zelf in de eerste plaats naar het karakter en naar het gezicht. De rest is minder belangrijk. Je houdt van iemand, niet van een lichaam.

    Jij zegt dat je happy bent met wie je bent en dat is fijn. Jezelf accepteren voor wat je bent is de enige weg naar een gelukkig leven. Ik hoop dat er iemand is die echt van jou houdt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Een jaar geleden ben ik begonnen met nadenken over mijn geaardheid. Ik weet zeker dat ik queer ben, niet hetero dus.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Weet nu denk ik een jaar dat ik bi, misschien gay ben.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • @J13, ja meisjes ook.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was 10 toen ik het zeker wist. Uit de kast hoefde ik niet te komen want mijn moeder had het ook al vrij vroeg in de gaten dat ik naar jongens keek ipv meisjes. En ik was zelf met me zelf bezig. Ik heb voor een jongen vrij lang haar (altijd al gehad) en in het begin van de pubertijd twijfelde ik zelfs of ik wel een jongen was. Dat duurde tot ik een "meisje" op tv zag die zich femboy noemde. Toen ben ik dat verhaal gaan lezen en zag overeenkomsten tussen haar en mij. Toen vielen de puzzelstukjes op hun plek. Nu happy met wie ik ben!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @16 jongen Ik snap je verlangingen wel maar als je alleen knuffel work van jongens heeft het niet persee iets met je geaardheid te maken maar als je goed gaat na denken kan je wel achter dingen komen maar verlang je ook naar knuffel van meisjes of niet?

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • En wat als je gewoon vaak een knuffel wilt ? Zelfs van jongens van mijn leeftijd ? Gewoon middel/rug ben je het dan ook ? Geen kus ofzoo, voor de rest niks. Gewoon een knuffel en klaar. Ik heb vaak het verlangen ernaar maar heb de rem erop. Ik weet dat niet iedereen dat wil.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had een een soort idee vanaf me 11e toen in 12 was wist ik dat ik bi was was toen wel uit de kast gekomen bij een paar online vrienden zeg maar en nu ben ik 13 ben ik gay maar eigenlijk doe ik liever geen lebel eraan plakken zegmaar

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • ja ga zo door ik ben het al8 jaar geen spijt hoor

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo gasten, jullie reageren goed en ik wil jullie daar graag even voor bedanken.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • mijn beste vriend, die bijna even oud is, heeft het nog niet zo lang geleden tegen mij gezegd dat hij homo is. Ik val zelf op meisjes maar heb hem gezegd dat dat toch helemaal ok en evengoed iets normaal is, want hij vind het niet makkelijk om er met iemand over te praten.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten