Skip to content
5 reacties
1053 weergaves

Ben ik nu gay?

Hallo, ik heb een goede vriend vanaf groep 1 al. De laatste jaren doen we wel eens samen aftrekken op porno filmpjes, gewoon ieder bij zichzelf. Een tijdje geleden vroeg hij aan me of ik gay was, ik zei, natuurlijk niet, want we kijken altijd naar straight sex. Toen zei hij zullen we wedden, ik kan jou lul hard maken zonder hem aan te raken. Toen ging hij allemaal geile dingen zeggen, zoals ik neem hem lekker in mn mond en zuigt hem leeg. Ik kreeg toen gelijk een stijve, waarop hij moest lachen en zei, kom maar ik doe het wel voor je. De sex was toen echt lekker, net zo lekker als een meisje het doet. Nu dien we het regelmatig met elkaar, maar ik doe het ook met meisjes nog, vind ik ook geil, maar met hem vind ik het geiler. Zou ik nu gay worden en niks meer om meisjes gaan geven na een tijd???

18 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • het is wss niet zo dat je later niets meer om meisjes gaat geven... en het doen met een jongen/man betekent ook niet dat je gelijk gay bent. Je kunt het doen om eens te proberen, of gewoon voor de seks, ik denk dat je pas gay bent als je verliefde gevoelens krijgt. Of je bent biseksueel, voor beiden verliefde gevoelens. Maar je kan makkelijk met mannen seks hebben zonder daar verliefde gevoelens bij te hebben of gay te zijn. En één jongen zegt ook nog niet zoveel. Veel plezier!!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat maakt het uit bi, gay of hetero. Plak jezelf geen sticker op. Ik geniet van jongens en meisjes. Ik had n lange tijd n vriendin. Relatie is uit en nu heb ik vaak sex met jongens.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja als je in een relatie zit met een meisje moet je t ook niet doen nee

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier. Dat bi snap ik, maar ik vind dat het in een relatie niet kan, als ik vast met een meisje ben kan ik het niet met jongens gaan doen. Nu heb ik geen relatie en is het geen probleem. Maar met hem is het me puur om de sex, het gaat zo lekker makkelijk. We appen gewoon als we zin hebben naar elkaar en spreken gelijk af, soms wel 2x per dag. Met een meisje kost het vaak meer moeite, en dan moet je maar weer afwachten of je scoort. Diep in mijn hartzou ik het liever bij meisjes houden. Ik heb het vanmiddag met hem erover gehad, en hij wilde zelfs zich verkleden als meisje, als ik daar meer plezier door krijg, en daardoor bij hem blijf.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Er bestaat ook zoiets al bi, dat je op beide valt. En lgbt+ 'word' je niet, je gaat het op begeven moment gewoon merken, als je het fijn vindt met die vriend moet je t gwn lekker blijven doen, maar of je meisjes ook leuk vind kunnen wij niet over jou zeggen.

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten