Skip to content
16 reacties
1397 weergaves

Gek op de buurjongen, kan dat?

Sinds een tijdje ben ik gek op de buurjongen. Hij is 15 maar bijna een kop groter dan mij. Zijn lijf is super, zijn kontje ook en wat er aan de voorkant hangt kan menig jongen en man jaloers op zijn. Hij heeft meer sekservaring dan mij. Ik heb dingen van hem geleerd. Hoor vaak, hij is 15, jij 18... Jaa. Maar lichamelijk is het andersom. Hoe denken jullie er over?

18 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik ben verliefd op de buurjongen, hij is 11. Zowel bij ons als bij hun is bloot gewoon. Dus weet ik ook hoe mooi hij in zijn blootje is. Ik knuffel altijd met hem en kietel hem overal, verder is er niets tussen ons.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jullie echt van elkaar houden, vind ik dat prima hoor. Wat heeft leeftijd met gevoelens te maken?? Mijn vriendje is net 16, maar we hebben het al een paar jaren met elkaar. Mijn eerste orgasmus had ik met 11, met een 18-jarige jongen. Heb het genoten, en hield heel veel van hem. Dus?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Mensen moeten zich met hun eigen leven bemoeien en niet met een ander. Door kletspraat is mijn relatie stuk gegaan. Mijn vriendje was 14, ik 17. Zijn ouders wisten het en kwam bij hen thuis. Bleef slapen, hij sliep ook bij mij. Het was goed. Maar anderen vonden het niet kunnen, een 17 jarige met een 14 jarige. Ik zou vele vriendjes hebben gehad en zou steeds op jonger vallen. En 3 jaar verschil was te groot... Ineens was het beter dat ik daar maar niet meer kwam. Zag mijn vriendje alleen nog buiten en hadden contact de mobiel, ineens was dat ook weg. Ik werk sinds kort bij AH. Zat achter de kassa en zag zijn vader lopen. Hij had nog geen spullen op de band, hij zag dat ik het was en ging bij een andere kassa staan.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ja het is nog steeds aan. En trekken ons niets van kritiek aan. Als ze niet weten hoe oud mijn vriend en ik zijn maakt het niet uit

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Is het nog aan tussen jullie? Niets van aantrekken... Het is jullie leven. Hij is dan wel jonger maar groter dan jou.... Wat maakt leeftijd dan nog uit?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn ex is 22 dus t kan erger maar ga dit niet aan de grote klok hangen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan heb je het goed voor elkaar met zo'n jonge god. Ik vind het ook super om jongere jongens te zien die al meer body hebben

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mooi hoor, ben jaloers. Die 3 jaar verschil, dat is maar tellen. Jullie geluk, dat telt pas echt!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ts. Dankjewel jongen 20. Ik trek het me niet meer aan. Laat ze maar denken wat ze willen. Ik kan goed met mijn vriend zijn moeder. Ze zei dat als zij en haar man en mijn ouders het accepteren, de mening van derden er niet toe doet. Dat en het betoog van jongen 20 geeft me een sterk gevoel. Toen ik mijn vriend vroeg wat hij er van vond, zei dat er niets hem tegen kan houden om een relatie met mij te hebben. Toen super heerlijk geneukt. Toen zei hij nog eens.. niemand neemt ons dit af schatje!!! Nu zit ik veel beter in mijn vel. En voor het goed tussen mijn vriend en mij

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is alleen strafbaar als er sprake is van gedwongen seks, aanranding of verkrachting wat altijd strafbaar is. Voor vervolging zou de 15 jarige aangifte moeten doen (of zijn ouders) Hier is sprake van een relatie tussen 3 tieners met 3 jaar leeftijdsverschil. Er is geen sprake van incest of dat de 18 jarige de meerdere of docent is van de 15 jarige. Dit is een doodnormale relatie tussen twee jongens die volkomen legaal is en algemeen geaccepteerd dient te worden. Het is een fabel dat een relatie tussen een meerder en minderjarige verboden zou zijn. Zo zit de wet gelukkig niet in elkaar. De wet is bedoeld om minderjarigen te beschermen tegen mensen die foute dingen willen doen. Daar vallen relaties zoals deze buiten.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hij is minderjarig. Zou het niet wagen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat jullie gelijk aan elkaar zijn en dat die 3 jaar er niet toe doet. De één is nou eenmaal eerder dan de ander. En zo te lezen is hij goed gebouwd en kan jouw makkelijk aan. Laat je lekker door je vriend aanpakken en zorg dat je van hem blijft, bij mooie jongens zijn altijd kapers op de kust

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. Ik had al lang een oogje op hem. In februari kwam onze keeper ongelukkig terecht nadat hij onderuit was geschoffeld door een tegenstander. Onze trainer trainde ook het elftal van mijn buurjongen die daar keepte. Hij kwam tijdelijk bij ons op doel. Tijdens douchen zag ik pas echt wat voor lekker ding hij is. We werden vrienden en tijdens een potje FIFA spelen begonnen we te zoenen. De rest volgde al snel. Ik ben door hem ontmaagd. We hebben verkering. Mensen die ons niet kennen denken dat hij ouder is dan mij. Maar sommige mensen die wel weten dat hij jonger is vinden dat hij te jong voor mij is. Maar als het lichamelijke verschil al andersom is wat maakt de leeftijd dan nog uit? Ze vinden het pas niet kunnen als ze weten hoe oud we zijn. Hij is 1,95 lang, weegt 70 kilo. Ik ben 1,78 lang, weeg 60 kilo. 

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe kwam het dat je gek op hem werd? Jullie zijn dus al hele close? Ik vind het geen probleem. Geniet van hem!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat het wel een beetje groot leeftijdsverschil is nu om een relatie te hebben.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Geef het een kans??

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten