Skip to content
10 reacties
1137 weergaves

Sorry, ik ben homo

Hoi, ik heb eigenlijk een probleem. Ik val op jongens maar krijg kaartjes, berichtjes etc van meisjes die verliefd op mij zijn. Op zich is het wel chill maar hoe maak ik ze duidelijk dat ze geen kans maken? En het zijn niet alleen meisjes van mijn leeftijd, maar ook oudere meiden van een jaar of 16. Hoor vaak... Oeh wat een kontje... Maar ken eigenlijk geen homo's van mijn leeftijd. Waar vind ik ze wel?

13 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Tja, ik heb hetzelfde, ik denk dat meisjes gay jongens gewoon leuk vinden. Gewoon nee zeggen en als je het wilt zeggen dat je op jongens valt, gewoon doen. Waar je andere homo's kunt vinden weet ik niet, wij hebben elkaar nu bijvoorbeeld gevonden maar van de redactie mag je geen namen enz. Achterlaten wat ik eigenlijk dom vind want dit is een goede plek om mensen te vinden zoals jij, misschien moeten ze iets nieuws oprichten waar mensen andere mensen kunnen vinden, want het is wel zonde.   Van de redactie Wij begrijpen dat het fijn is als je hier contact kunt leggen, maar het forum is anoniem. Ook omdat we nooit kunnen garanderen dat iemand die zegt dat hij 14 is ook daadwerkelijk 14 is. Plekken die er wél zijn waar je contact kunt leggen mag je hier gewoon delen. 

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Geeoon zeggen dat je op jongens val. Is moelijk weet ik

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dit ook. Sinds groep 7 is er een meisje op mij. Maar ik ben niet op haar, Ik vind jongens leuker. Ze is wel leuk maar als ik dat zeg denkt zij dat we iets hebben. Ik kan nog niet zeggen waarom ik niets met haar wil omdat ik nog niet uit de kast ben. Heb ook nog geen verkering maar wel dingen met jongens gedaan.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • hey hoi! ik zou rustig tegen ze zeggen dat je geen intressen in die meiden hebt en vragen of ze vrienden willen zijn en als ze maar gekke dingen blijven zeggen zou het wel even handig zijn om naar je juf/leraar te gaan want anders blijft dit doorgaan. En als je verliefd bent op je buurman zou ik het uiteindelijk wel eerlijk zeggen wat je voor hem voelt anders vindt hij al iemand anders. Dus ik zeg go for it ;)

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Schatjes wees eerlijk tegen ze (als je ze vertrouwd) anders zeg dat je hun niet leuk vind of kan vinden zegt vaak al genoeg

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik word gek van mijn buurmeisje. Zij is gek op mij maar ik niet op haar. Want ik val op jongens. Ik heb verkering met een jongen van 15. Zij stuurt me berichtjes met schatje, ik hou van jou, lekker ding, etc. Nou, wat zij van mij vindt, vind ik van haar broertje. Ze weet dat ik een vriend heb...

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel herkenbaar. Stond te zoenen met een jongen... Toen hoorden we een stel meiden.... Ooo dat zou ik ook wel willen... Nou ik niet! Ik haat geen meiden maar heb er ook niets mee.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb echt prisies jet zelfde

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou gewoon tegen die meisjes zeggen dat je geen intresse hebt. En misschien dat je andere jongens van jouw leeftijd kan vinden op de site jong&out!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is een lastige. Gewoon zeggen tegen de meisjes dat je geen interesse hebt is volgens mij het effectiefst. Hoe je jongens gaat leren kennen weet ik niet. Mijn eerste mede homovrienden zijn pas rond mijn 16 gekomen omdat ik ervoor als een van de enigen uit de kast was.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten