Skip to content
22 reacties
1132 weergaves

Wie is homo?

Wie is er allemaal homo en hoe oud?

13 jaar
6 jaren geleden

22 Reacties

  • Ik ben homo.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was verliefd op een jongen. Met mijn hartsvriendin, die ik al vanaf het kinderdagverblijf ken had ik gewoon een sterke band. Maar was het niet meer dan dat? Voor ons was het gewoon maar voor anderen was het alsof we een stelletje waren. Ik heb een half jaar verkering met een jongen gehad. Ik kreeg reacties van... O? Ben jij dan bi? Of... Is het dat uit met je vriendin??? Na een maand stond hij al tussen ons in. En we zagen elkaar niet meer dagelijks. Ik was thuis niet meer te genieten. Na 5 maanden kreeg ik dikke ruzie met mijn moeder en barstte ik in janken uit. Nu ga je mij precies vertellen wat er gaande is, zei ze indringend. Nadat ik alles heb verteld zei mijn moeder... Schatje, ik denk dat jullie verliefd op elkaar zijn, maar dat jullie het zelf niet zien en nu staat die jongen tussen jullie in. Dat was vorig jaar net voor de meivakantie. Hij ging een week naar Kreta en ik had alle tijd om met mijn vriendin te praten. Toen vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Toen hij weer terug kwam heb ik het uitgemaakt. Tussen mijn vriendin en mij bloeide het snel weer op. Ik werd weer het zonnetje in huis. We zijn volledig uit de kast en wonen al een soort van samen. We slapen zo'n beetje om en om bij haar en ons thuis. Eerst alleen in het weekend, vakantie en feestdagen. Dat werd steeds vaker door de week en nu gewoon altijd. En zijn super gelukkig!!!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet wanneer je verliefd bent. Maar ik hou wel heel veel van mijn vriendin. Zij ook van mij. Dat zeggen we vaak tegen elkaar. Ben je dan lesbisch?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet het nog niet ik heb het soms het gevoel dat ik me aan getrokken voel naar jongens maar, ik was vorig jaar nog verliefd op een meisje terwijl ik niet 'echt' verliefd ben geweest op een jongen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ben homo en dat weet ik sinds mijn 13e

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben lesbisch en heb verkering met mijn hartsvriendin. Toen we 12 waren gingen we experimenteren en dat werd meer. Wij zijn allebei meisjesachtige meiden. Mensen verwachten altijd een jonggenstype in een lesbisch stel. Maar bij ons is dat niet zo.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben homo en hoefde het thuis ook niet te vertellen. Mijn moeder begon er over toen ik 12 was over hoe ik er uit wilde zien, over jongens en wat ik over hun schreef. En over 1 jongen speciaal. Inmiddels mijn ex. Het was voor niemand een verrassing dat ik uit de kast kwam.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben homo. Vanaf m’n 18e heb ik het gezegd. Veel mensen vonden het raar. Jij homo? Hoe kan dat nou, je bent zo sportief. Hallo, ook homo's sporten hoor. Ik werk bij een bouwmarkt is ook n mannen wereld. Sommige reacties moet ik wel om lachen. Mensen hebben n beeld van n homo. Dat is een man met n roze tas en n leren string. Ik draag geen string en heb ook geen handtas. Ik sport veel. Ik loop 2x per jaar een marathon en werk in de bouw. Als ik met mijn vriend op vakantie ben zie je mensen wel even kijken als ik hem insmeer op het strand. Zo raar is het toch niet om elkaar in te smeren. Nooit negatieve reacties gehad

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben gay en heb ook niet in de kast gezeten. Toen ik 8 was zag mijn moeder al dat ik gay zou zijn om hoe en wat ik deed. Was veel met mijn lijfje bezig en kleding en zo. Toen ik 10 was werd ik verliefd op een jongen. Dat ben ik nog steeds maar hij heeft een vriendin. Heb sinds mijn 12e wel een vriend. Hij is 16. Mijn ouders kennen hem ook en we hebben alle vrijheid.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben Bi en heb eigenlijk nooit echt 'in de kast gezeten'. Veel mensen denken dat ik gay ben omdat ik er jongensachtig uitzie, maar dat boeid mij niet.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had elke dag seks met m'n buurjongen. Ik was toen 12 en hij 11 jaar. We waren echt gek op mekaar. Elke gelegenheid pakten we aan om te seksen,echt elke dag. Woonden beiden op een boerderij vlak naast elkaar, vooral winters ideaal om in het hooi te seksen. Jammer dat we toen nog niet uit de kast durfden te komen. Hij kreeg met 16 een meisje en ik durf het niet tegen mn ouders te zeggen dat ik echt homo ben. M'n ouders hadden echt niets in de gaten ze vroegen wel waarom heb jij geen meisje. Dan zei ik niks. Ga nu soms stiekum naar een naaktstrand en beleef daar veel seksplezier. Wie weet trek ik toch binnenkort de stoute schoenen aan.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben homo en mijn moeder kwam er achter. Eerst ontkende ik het maar toen ze zei dat ze het niet erg vond heb ik het verteld. Ze was een tijdje de enige die het wist. Nu volledig uit de kast, heb een leuke vriend. Hij is wel ouder maar daar hebben mijn ouders geen probleem mee.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben homo en op mijn 13 "uit de kast gehaald" door mijn moeder. Zij begon over mijn (inmiddels ex) vriendje.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben homo maar nog niet uit de kast gekomen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben verliefd op een jongen maar dat durf ik niet te zeggen. Op school noemen ze al homo omdat ze vinden dat ik er gay uitzie.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben homo en ik ben sinds mijn 15 uit de kast.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben homo en was 14 toen ik uit de kast kwam.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 14 en kwam een jaar geleden uit de kast

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Homo en 17, officieel uit de kast gekomen toen ik 16 was, maar iedereen wist het toch wel

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 17 en op me 12 de al "uit de kast" waar ik eigenlijk nog nooit in heb gezeten

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten