Skip to content
6 reacties
396 weergaves

Voor het eerst naar homobar

Ik twijfelde al een tijdje, maar ik kijk de laatste tijd steeds meer naar jongens. Mijn kapper is duidelijk homo, van de week zag ik hem weer, nu met geblondeerde stekeltjes. Ik vind hem super spannend. Ik reageerde altijd wat afstandelijk, maar nu ontdooide ik helemaal. Hij merkte op dat ik sinds kort een oorbel draag ('hey, rechts nog wel!')en had door dat ik kleurde in mijn gezicht.
Raakte opgewonden toen hij (tja, dat doen kappers en kapsters) met zijn handen over mijn geknipte bol ging. Misschien heeft hij vriend, maar er zijn vast meer leuke jongens waar ik op val. Ik trek de stoute schoenen aan en ga vanavond voor het eerst naar een homobar.
Doodeng en super spannend. Tips?

20 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Goed van je dat jij jezelf nu durft te zijn en te wezen jongen 20.En dat je al heel wat homobars bezocht hebt. Je zei na heel wat worstelingen kun jij nu jezelf zijn,dit herkennen veel jongens denk ik,dan jongen 17 ga jij ook vaak naar homobars.? Ik niet zo vaak maar weleens,wel eens naar allerlei infoavonden.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben zeker op mijn hoede en ga niet zo snel met iemand mee. Na worstelen met mijn geaardheid inmiddels genietend van het homo zijn. Heb vele gaybars inmiddels bezocht, leuke jongens ontmoet. Eindelijk lekker mezelf kunnen zijn, de kleren dragen die ik alleen thuis aantrok. De grootste openbaring: ik ging vorige week met een andere jongen voor de tweede keer in travestie. het was een drempel, maar ik voel me hier super bij. Vanavond naar 'gewone' homobar, wel lekker in mijn tuinbroek en grote oorbellen in. Mijn vrouwelijke kantjes houd ik niet meer in

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet alleen in homobars, dit geldt ook voor andere kroegen,bars en discotheken, nooit je glad onbeheerd achter laten.Maar homobars zijn meestal rustig, weinig of geen drugs,dus redelijk veilig, en met iemand mee gaan beslis jezelf, maar ga alleen als je ze echt goed kent.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Graag gedaan jongen 20, al een tijdje geleden,dus neem aan dat je er wel weer geweest bent in die bar. Als je nieuw bent heb je altijd veel bekijks, omdat men je dus niet kent. Was je alleen? maakt ook een verschil,ga zelf meestal met een vriend of vrienden,maar heb geen relatie.Je hebt gelijk dat je niet zomaar met iemand mee gaat.Ook al zijn ze nog zo leuk,of je moet ze al echt hebben leren kennen, en als je met een stel mee gaat zorg dan altijd dat je een vriend bij je hebt,nooit alleen met gozers die je niet kent.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dank voor je tips, heel attent! Eerste avond was zeer spannend, apart sfeertje. Had behoorlijk wat bekijks, maar ben zeker op mijn hoede. Leuke jongens gesproken. Ik zal hoe dan ook niet zo snel met iemand mee gaan. Ik ga vanavond weer!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Neem aan dat je er inmiddels geweest bent.
    Tips, je bent op ontdekking , vind het allemaal spannend,maar toch houd afstand.
    Wie voor het eerst in een homobar komt die is nieuw en trekt vaak de aandacht.Heb ik ook gemerkt, kreeg gelijk aandacht.
    Wees niet te open, beantwoord geen vragen die je niet wilt en vooral omdat je ze niet kent. Dan kreeg direct een paar wat oudere jongens bij me die samen woonden en me gelijk uitnodigden om met hun mee naar hun flat te gaan,niet doen dus,en helemaal niet als je alleen bent.
    Wil je niet bang maken,maar wees voorzichtig,gelukkig ontmoette ik de tweede keer een jongen van mijn leeftijd die ik vaker had gezien en wist wie hij was. We waren wel verrast want we wisten niet van elkaar dat we homo waren.
    Wil je echt goede informatie,bel dan eens met het coc.
    Veel succes,zijn leuke jongens genoeg,maar kijk uit met wie je in zee gaat.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten