Skip to content
13 reacties
1537 weergaves

Nieuwe mensen leren kennen

 Heey,   In de vakantie heb ik vaak niks te doen. Vriendinnen bijvoorbeeld zijn op vakantie.  Daarom zou ik graag nieuwe mensen leren ontmoeten. Maar wat is een slimme en veilige manier om nieuwe mensen te leren ontmoeten, via internet bijvoorbeeld.   Hopelijk heeft iemand een idee! 

16 jaar
12 jaren geleden

13 Reacties

  • Heey, ik heb dezelfde probleem... Ik heb in totaal 2 vriendinnen waar ik bijna iedere dag nou meestal vaak met ze afspreek. Maar ja meer vrienden heb ik nirt echt en wil graag ook nieuwe mensen ontmoeten. Ik probeer het graag via facebook via zon groep die heet ''nieuwe mensen ontmoeten'' maar daar vindt je meestal alleen maar belgen... En weinig of (haast) geen nederlanders... Ik probeer het ook wel is op omegle maar daar zijn juist viese jongens en pedo dus dat wordt het ook niet.. Ik heb wel ooit contacten met jongens gehad waar ik nog steeds contact heb. Alleen afspreken kwam er steeds niet... Omdat ze of te ver weg wonen of dat ze geen tijd hebben dus ooit elkaar zien is wel groot.. Teminste se waren de echte personen want ze gaven hun app en instagram en snapchat en sommige ook wel is facebook. Ik probeer nog steeds echt mensen te leren kennen op sociaal media omdat ik daar teminste alles durf en in real ben ik niet zo iemand die naar iemand toe gaan en een praatje mee maakt... Maar sowieso ik wil niet populair zijn om vrienden te krijgen. Net als meiden/jongens die veel geld hebben dat ze van die vespa scooterjes mee rond toeren terwijl het papa en mama geld is... Of dure merkkleding ook van hun ouders geld.. Haha sorry maar dit was me verhaal wat ik wou zeggen lol

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat je eventueel kan doen is google op everementen, meetings en openbaaren dingen denk aan pop park, sport everenmenten beurzen. Ik ging altijd naar Goth/emo/alto meeting in zuiderpark (weet niet of ze er nog zijn) ik leerde daar oude kennissen maar ook nieuwe vrienden kennen. Maar ik ben de pech vogel op dat gebied heb 1 bff en zie haar zelde ach ja.... Groetjes, S

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey, Ik werk ook McDonald's :) wat toevallig. Ik vind het heel gezellig alleen heel veel collega's gaan buiten werk met elkaar om en ik dus eigenlijk niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja bij de McDonald's kun je veel contacten opdoen ik werk daar ook in een heel hecht team ! Succes

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon mensen aanspreken van je leeftijd
    probeer maar een keer bij de Mc Donalds te solliciteren de collega's zijn heel close
    mvg dm

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik woon sinds kort ergens nieuw. Ken dus helemaal niemand, vind het zelf vrij lastig om mensen te leren kennen. Ik zit wel bij een sportschool maar daar heb ik ook nog niet echt een klik met iemand..

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • dat vraag ik mezelff dus ook af :)

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Misschien niet via Internet? Maar gewoon via real life bijvoorbeeld in je buurt ofzo?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • nieuwe mensen

    ik wil graag nieuwe mensen leren kennen maar ik vind nergens op de computer  hoe ik nieuwe mensen kan leren kennen ik hoop dat er hier mij iemand kan helpen

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Thx

     Hee    txh voor de tips. Daar kan ik dnek ik wel mee :P En wat betreft het werken bij een ijssalon dat doe ik al ^^

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • lala

    Als je thuis zit en je verveelt is het fijn om iets te doen te zoeken waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan een weekje zomerkamp (zeilkamp etc), een leuke cursus (tekenen oid) of als je ouders dat niet willen sponseren een zomerbaantje. Een paar dagen per week werken en tegelijkertijd nieuwe mensen leren kennen, waarmee je na werktijd nog eens kunt afspreken. In bijv. een ijssalon is het prima werken in de zomer, maar ook de supermarkt of een strandtent/restaurandje zijn chille plekken.  Succes!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Penvrienden

    Hallo,   Ik heb ooit de penvrienden website gebruikt om nieuwe contacten mee op te doen. Ik geloof dat deze site tegenwoordig alleen betaald is, maar dat was toen ik 16 was nog niet zo. :P   Ik heb er veel msn-contacten mee opgedaan. Het grootste deel is later weer weggegaan omdat het niet klikte maar ik heb er twee goede vriendinnen aan over gehouden en één van de twee heb ik zelfs een keer ontmoet.   Succes!   Groet,   JS

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • Ga iets doen.

    Ga ergens in je eentje naartoe en zie wie je tegen komt. Je kan ook een cursus van iets wat je leuk vindt nemen, daar zitten dan in ieder geval mensen die een zelfde interesse hebben. Werkt wel alleen als je niet zo verlegen bent en goed bent in contacten maken. 

    16 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten