Skip to content
36 reacties
560 weergaves

boezemvriend

Wie heeft ook een vriend met wie je een innige kameraadschap hebt al jaren lang. Zoals ik. We zijn alle twee hetero gaan met meisjes maar kunnen niet zonder elkaar. Weten alles van elkaar en als we elkaar een tijdje niet zien dan bellen we of mailen we elkaar,zovan moeten eens weer samen iets ondernemen. Wie nog meer.

18 jaar
13 jaren geleden

36 Reacties

  • Wil ook wel een jongen als boezemvriend,gewoon als echte vriend,maar bestaat zoiets nog wel.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben al jarenlang bevriend met een jongen :)
    we zouden zelfs op de zelfde dag geboren moeten zijn maar hij een week te vroeg en ik een week te laat,hij is echt mijn allerbeste vriend.Het klinkt best raar en is ook best raar dat een jongen en meisje zolang vrienden zijn ik ben er ook heel blij mee,de meeste jongens zeggen dat ze meisjes "stom" vinden maar dat is meestal niet zo,van mijn vriend zie ik hoe jongens het leven bekijken en hij ziet dat andersom van mij.
    We zitten samen op scouting en op kamp zitten we meestal samen.Maar het is heel iritant als mensen dat zeggen;oeeeh die zijn verliefd.Nee nee nee we zijn gewoon vrienden.Alleen dat snappen ze dan niet 😂

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Verleden jaar in het buitenland een engelse jongen ontmoet op een internationaal schoolcamp,uit alle landen,kwam in contact met een sportieve engelse jongen die ik onlangs ontmoet heb bij hem thuis,nadat ik ineens door hem uitgenodigd werd,klikte onmiddelijk weer,hij zei dat hij graag vrienden wil blijven en hoopt dat ik een jaar naar Engeland nu kom om op zijn school een opleiding te doen,zodat we samen van alles kunnen overnemen,heb wel vrienden maar vind hem speciaal.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • is fijn om een goeie vriend te hebben .we hebben nu alle twee wel een meisje maar we zoeken elkaar toch nog steeds op.we blijven ook wel eens slapen bij elkaar maar we zijn wel hetero dus geen sex hoewel we ons wel eens aftrekken dan (niet bij elkaar)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • heb ook zo'n vriend,we zien elkaar als broers.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • boezemvriend

    Opgegroeied alleen bij moeder en 2 jongere zussen,wilde altijd graag een broer of een boezemvriend of echte kameraad dus,gewoon met wie je overal over kunt praten . Dus jongen 20 zou best net als jij ook dit graag willen.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Heb ook een boezemvriend. Echt mooi om te weten dat er altijd iemand voor je is.

    Heb ook een boezemvriend. Echt mooi om te weten dat er altijd iemand voor je is.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • kameraadschap

    zoek kameraadschap met een jongen,meer niet,meiden komen later wel,wil nog niet gebonden zijn aan een meisje.nickname bikkel

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • haunter en bikkel

    die haunter is toch die dikke die in een internaat zit,bikkel waarom zoek je geen mooie meid.?

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • haunter aan bikkel

    Doe niet afwijzend,maar je overviel me met dat bericht in de T. maar heb toch gereageerd,en zit in een internaat en je weet wil ik een weekend weg of met de paasvakantie dan met toestemming.Ergens lijkt het me ook wel wat om een kameraad te hebben met wie je goed kan praten en zo. Toch goed dat ik een nickname heb anders ,had je me niet gevonden.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • bink ,je weet het

    Haunter kan verandering in komen,reageer vaker op deze site en andere waar jij ook op reageert,wil graag vriendschap met jou,vandaar ik oproep deed in de T. waar jij op gereageerd hebt,voel dat het klikt tussen ons,ondanks onze verschillen.Jij doet nog afwijzend maar denk er over na.Heb niet voor niets....enz.de moeite genomen.mijn nickname is dus bikkel.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • haunter over boezemvriend.

    Boezemvriend weet niet goed wat ik hier mee aan moet,lees wel eens dat zijn of waren gezworen kameraden of is dit heel anders,zelf ken ik deze vorm van vriendschap niet,en wil het denk ik ook niet,al heb ik wel heel goede vrienden en vriendinnen.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • boezemvriend

    Toch mooi als je een kameraad hebt met wie je alles kan delen,nou ja alles,behalve de sex.Homo's zijn toch mietjes,of watjes,zo denkt men vaak. Tot voor een paar wek geleden we aan het internetten waren en mijn kameraad een gaypornosite tegen kwam. ha ha. toch kijken,maar echt we hadden nooit gekeken en ook nooit iets gedaan samen in die richting.Willen het ook niet promoten maar zagen een clip met cirkle jerk,aanklikken en allemaal jongens van onze leeftijd,wel 20 die op een rij zaten te trekken,maar allemaal stoere jongens net als wij,knapen die plezier met elkaar hadden.we vonden het wel fasinerend,tot mijn kameraad zei,het zijn toch niet allemaal watjes.We hebben de clip uitgekeken,keken elkaar aan en wisten dat we hun voorbeeld zouden volgen.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • vriend

    Ik ben een normale hetero jongen en ik heb een beste vriend. We rukken regelmatig samen en nu is er tersprake gekomen om elkaar te pijpen, hier twijfel ik nog een beetje over maar waarom niet?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • gaaf soulmates

    ja is super heb 5 jaar een zeer close vriend in alles voleden we elkaar aan. Maar waren niet op sex uit. Tof om zo je hart te delen en elkaar verder te helpen 

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • boezemvriend

    Boezemvriend neen zou ik niet willen je leest wel eens over hartsvriendinnen vind ik toch anders dan met jongens. Hou het liever op kameraadschap en please geen lijfelijk contact in wat voor vorm dan ook.

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • niet maar

    Wil niets met andere jongens alleen met mijn boezemvriend en dan niet vrijen of knuffelen want we zijn beiden hetero.Allleen ja uiterlijk lijken we op elkaar beiden nogal fors,innerlijk begrijpe we elkaar,hebben dezelfde smaak,doen misschien weleens dingen wat we met andere jongens nooit zouden doen zoals naakt worstelen.Omdat we dit cool vinden en stoer.Gewoon als echte kwajongens gedragen en geen schaamte hebben voor elkaar,fijn toch.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • verbaasd

    Verbaas me er ook over dat veel jongens iets met andere jongens willen. Dit denk ik nooit of ben ik niet normaal.?????

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • nieuwjaarsduik

    Heb ook een heel goeie vriend vanaf de basisschool,prima en ondernemen best veel samen ondanks de meisjes. Zoals ook dit jaar weer de traditionele nieuwjaarsduik in zee en samen sporten en meer van dit soort stoerheid. Dit versta ik onder boezemvrienden gewoon als jongens met elkaar omgaan en verder van elkaar afblijven.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • boezemvriend

    Als ik dit lees iedereen is hetero maar ze willen allemaal wel als jongen iets met een andere jongen. Onbegrijpbaar dit.  

    16 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten