Skip to content
16 reacties
1331 weergaves

vriendin aangerand

afgelopen weekend is mijn vriendin aangerand door een guy die in het zelfde dorp woont. lang verhaal kort ik ben woedend. ik ga hem hoe dan ook in elkaar slaan. ik doe aan kickboksen en hij is kleiner dan mij. hij had meteen een grote mond toen ik hem dmde op insta dat had hij beter niet kunnen doen. hij zal boeten en nooit meer een andere meid aanraken.

hoe denken jullie hier over?

19 jaar
11 maanden geleden

16 Reacties

  • @Laatste J22, er komen niet zomaar meer homo's he. Ik mag aannemen dat jij dat ook wel weet;)
    Ik kan me verder wel vinden in je reactie. Op sommige momenten slaat het erg door en wordt er te snel naar de jongen gewezen. Aan de andere kant denk ik wel dat er wel degelijk vaak daadwerkelijk sprake is van seksueel grensoverschrijdend gedrag en dus vind ik #metoo wel goed. Het is alleen belangrijk om elke situatie los te behandelen met zo min mogelijk vooroordelen.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Vervelend om te horen ts dat blijkt dat de vork toch anders in de steel zit. Wat ga je nu doen?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Dit is dus een van de redenen waarom er steeds meer homo's enz. komen. Geen man of jongen durft nog een meisje aan te raken, een beetje seksueel getint mopje te vertellen, laat staan op zijn vingers te fluiten uit bewondering of gewoon te zeggen hoe mooi je ze vindt. Typisch Nederlands dat dit weer zo enorm doorslaat hier. Die metoo beweging heeft ook veel negatieve kanten. Een familielid van mij durft bv. zijn dochtertje van 3 niet meer op schoot te nemen op een terrasje en dergelijke, want grote kans dat er pedo naar hem geroepen wordt. Mannen/jongens durven een meid bijna niet meer aan te spreken. Een beetje heel verkeerde wereld vind ik.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Een vervelende manier om er achter te komen dat je vriendin niet te vertrouwen is... maar wel fijn dat je er nu (al) achter bent gekomen EN dat je geen geweld hebt gebruikt. Dat zou dan zeer slecht voor jou zijn afgelopen!

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • TS hier. Ja dat klopt. De vork bleek inderdaad anders in de steel te zitten. Ze loog om wraak te nemen. Jammer want ik kan mijn vriendin nu dus niet meer vertrouwen.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Dus ze kreeg een duwtje en ging iedereen vertellen dat ze is aangerand, correct?

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Geweld is niet de oplossing. Maar mocht je hem betrappen op zoiets, dan mag je mij betreft best ingrijpen. Maar ga het niet uit wraak doen vanwege je vriendin. Wees de betere persoon hier. Doe zowiezo aangifte met je vriendin en kijk of er ergens camerabeelden of getuigen te vinden zijn op "plaats delict". Hoe eerder je aangifte doet, des de groter de kans op pakken is. Vooral als hij haar heeft aangeraakt of sexuele handelingen, dan is er nog DNA van die gast te vinden. Maar! Ik moet helaas wel uit eigen ervaring erbij zeggen. Is dit daadwerkelijk gebeurd of een leugen uit angst van je vriendin? Het klinkt behoorlijk lullig om te moeten zeggen maar ik heb zelf al vaak genoeg gemerkt dat vrouwen liegen over aanrandingen, verkrachtingen etc door mannen, omdat ze zich verveelden of onzeker voelde. En dan besluiten om te doen alsof een man/jongen haar iets heeft aangedaan zonder de gevolgen te beseffen.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Dit is een waarschuwing aan alle jongens: raak geen meisjes/vrouwen aan. Zelfs niet voor de grap. Je moet eerst om toestemming vragen. Ookal is het een grapje, voor je het weet segt ze: hij heeft me aangerand! En dan heb je een probleem, een heel groot probleem.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • J19, het is logisch dat je hem in elkaar wilt slaan maar dat ga je niet doen. Je vriendin heeft je zeker nu hard nodig en heeft er niets aan als jij straks een dader bent en die andere knul een slachtoffer. Als het nog niet is gebeurd ga je met haar mee om aangifte te doen en verder ben je er vooral voor haar. Maar zorg ervoor dat hij straks wordt nagewezen en niet jij. Ook als die aangifte niet leidt tot een gewenst resultaat.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Driftkikker, wat schiet jij daarmee op, ga geen eigen rechter spelen, het kan jou meer bezuren als jij iets onderneemt!

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • DMen ook nog das niet slim heeft hij lekker bewijs van bedreiging en jij straks problemen. Steun beter je vriendin en vraag wat zij nodig heeft

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Mijn emotie zegt kreupel slaan.

    Maar mijn gezond verstand zegt: aangifte doen bij de politie (liefst met doktersattest voor verwondingen bij je vriendin, en evtl. zijn sperma en DNA). Zodat er beslist een politie-dossier is. Alleen dan kunnen politie en gerecht ooit iets doen. En een kopie ervan aan zijn ouders bezorgen, en evtl. aan je schooldirectie of unif of zo, zodat ze daar ook een woordje kunnen hebben.

    Maar zelf geen geweld gebruiken, hoe groot de verleiding ook is (behalve bij wettige zelfverdediging). Anders ga jij de gevangenis is. Zoals zoveel winkeliers die schoten op gewapende overvallers.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Aangifte doen bij politie. Niks anders.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Geloof mij jongen, gebruik geen geweld. Je kan inderdaad naar de politie gaan of ga gewoon een goed gesprek aan met hem. Ik zou hem niet in elkaar slaan, wil je vastzitten voor zo'n viezerik? Luister nou maar naar me. Een goed stevig gesprek werpt ook wel z'n vruchten af, je kan ook een paar vrienden meenemen om ff te laten zien dat het menens is en dat hij dit niet meer moet doen.

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Aangifte doen bij de politie is veel beter. Straks zit jij opgesloten en loopt hij lachend op straat naar andere meiden te kijken en misschien wel weer aan te randen.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Dan draai jij de bak in en hij niet.

    20 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten