Skip to content
7 reacties
983 weergaves

vriendin kleed zich om in het openbaar

ik heb dus een vriendin ( ciara ) waar mentaal medisch niet alles op een rijtje is ze doet vaak al rare dingen maar tijdens buitengym ging het echt wel te ver. de kleedkamers waren nog dicht want de docent was er nog niet. maar zei wou niet op haar wachten. ze ging dus op het sportveld zich omkleden (bh en alles omwisselen) ze was dus op een moment helemaal naakt voor alle jongens uit onze klas. een andere vriendin van mij (alexis) ging er meteen voor staan om het zicht te versperren. ik vindt dit heel erg raar van haar maar op een manier ook wel weer stoer. want vinden jullie hier van?

14 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Hoewel het haar eigen keuze is. Ze heeft een enorm risico genomen door dit te doen. helaas zijn er altijd jongens die er foto's van maken of gelijk opgewonden worden. (trust me, I've seen both of them). En vooral dat eerste kan gevaarlijk worden als die foto's verspreid raken.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Aandacht......niet goed te praten, maar het doen er meer dan jij denkt. Al heel jong, als nog maar net iets hebben. Sommigen kicken en sommigen hebben er niets van.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is helemaal niet slim, misschien wordt ze wel stoer gevonden door de jongens. Maar misschien hebben die jongens (of meiden) wel een foto of een video gemaakt waarin ze naakt te zien is en daar zit ze dan mooi mee met de rest van haar leven.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Maar waarom zeg je dat ze mentaal niet alles op een rijtje heeft? Dat is toch megacool wat ze deed? Eigenlijk hadden jullie allemaal en jij op kop haar voorbeeld moeten volgen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is wel illegaal om in het openbaar naakt te zijn...

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Slim of niet, ze geeft zichzelf de vrijheid om dit te doen en voor schut staat ze zeker niet. Ze ik denk ik ook gewoon trots op haar lijf en daar is niks mis mee. Wij zijn van huis uit naturist en dus gewend aan bloot waardoor wij hier ook redelijk vrij mee omgaan en geen probleem met naakte lichamen hebben, niet van meisjes en niet van jongens. Het is gewoon heel mooi om te zien, maar het is vaak de manier waarop er naar gekeken wordt en dat is een proces in je hoofd om dat op die lijn te krijgen zoals ik bv. naar een naakte jongen of vrouw kijk. Natuurlijk zie je ook geslachtsdelen maar die zijn juist heel bijzonder en mooi.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het niet echt slim, je zet jezelf voor schut en mensen gaan je raar aankijken. Misschien zelfs wel ronddelen. Ik vind jet eerlijk gezwgd een domme actie.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten