Skip to content
1 reacties
167 weergaves

Ontwijk mensen zoals deze

Hi! Ik heb een tijdje in Engeland gewoond (ben iets meer dan een jaar geleden terug verhuisd naar Nederland). In Engeland raakte ik vrij snel bevriend met een meisje, we deelden echt alles. Ook toen ik terug was in NL hadden we nog dagelijks contact en uiteindelijk besloot ik haar en haar familie op te zoeken in Frankrijk (afgelopen zomer). Daar vond ik dat ze al wat vreemd deed, ze wilde bijvoorbeeld niet in dezelfde kamer slapen en wilde iedere avond al rond 10 naar bed, maar goed ik vermaakte mezelf prima en wanneer ze wel aandacht aan me besteedde was het leuk, dus ik zat er niet zo mee. sinds ik terug ben van die vakantie negeert ze me vrijwel volledig. Ik vroeg al 2x wat er aan de hand was en dan zei ze sorry maar ging uiteindelijk gewoon door met negeren dus twee maanden geleden heb ik haar gezegd echt wel een reden te willen en dat haar gedrag me pijn deed (ondertussen had ik de vriendschap al opgegeven maar ik ben iemand die er niet zo goed tegen kan als dingen niet worden uitgepraat). vervolgens kreeg ik een enorm raar bericht van haar waarin ze zogenaamde redenen gaf voor haar gedrag zoals: dat ze een stalker heeft, last heeft van anxiety, laatst naar een masseur ging en die verklootte de massage, denkt dat ze kanker heeft, haar koelkast is kapot en dat ik toxic ben en haar met mijn 'constante' berichten expres het gevoel wil geven dat ze een kutpersoon is (ik vroeg hoe het met haar ging ongeveer eens iedere 1 a 2 weken). meteen na het sturen van dit bericht blokkeerde ze me. Ik wist echt even niet wat me overkwam. Waar ik nu dus mee zit is dat ik niet de kans heb gekregen iets terug te zeggen en nog altijd geen idee heb wat er nou fout ging. Ik besloot dat ik het moest laten zitten en dat het mijn energie niet waard is en heb haar dus van mijn social media verwijderd. Maar ja dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan want het is nu 2 maanden later en ik voel me nog steeds pissig en gefrustreerd, want ik dacht echt dat we goede vrienden waren en zij zei zelfs dat ik haar beste vriendin was. Ik moet er ook wel even bij zeggen dat ik me een week of twee geleden in eens besefte dat een heleboel dingen die ze me zogenaamd in vertrouwen vertelde waarschijnlijk niet waar zijn. Plus ze had sociaal gezien altijd wel problemen, maar in het verleden nooit met mij. Zijn er mensen die deze situatie herkennen en weten hoe ik met de frustratie kan dealen? Of moet ik toch meer moeite doen om contact met haar op te nemen in de hoop een antwoord te krijgen?

21 jaar
5 jaren geleden

1 Reacties

  • Lastig. Aan de ene kant zeg ik, laat gaan , het is overduidelijk dat zij niet verder met jou wil, Blijkbaar vond ze het lastig om dat jou in je gezicht te vertellen, of misschien heeft ze een ander. Aan de andere kant, als het je echt niet loslaat...... (En dat is niet gek omdat jullie het dus ook leuk gehad hebben samen) doe dan nog 1 ultieme poging en schrijf een brief naar haar waarin je vertelt dat je het jammer vind hoe het gelopen is allemaal, en dat jij het moeilijk vind om dat te behappen. Zeg dat je begrijpt dat een relatie alleen maar kan slagen als zoiets van 2 kanten komt, en wens haar verder het allerbeste toe met haar leven. En dan mag je best erbij schrijven dat je hoopt dat ze rnog eens van zich laat horen. Als ze helemaal niet reageert op je brief, dan weet je genoeg, Maar misschien reageert ze dan wel met excuses of uitleg..

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten