Skip to content
5 reacties
69 weergaves

Waar zijn meiden van 14 geinteresseerd in?

Ik heb met een meisje bijna 3 jaar in de klas gezeten, en nu ik naar een andere klas ga merk ik pas hoe weinig contact ik heb gemaakt met de meeste van m'n klas. Ik zat dus de denken aan een van de meisjes uit m'n klas, en hoe die meer moeite voor mij heeft gedaan dan de andere van m'n klas. Ik weet nog niet of ik verliefd ben, maar ik vind haar wel aardiger dan de meeste. Ik heb haar gevraagd of ze een keer wat zou willen afspreken om wat te gaan doen. Ik ben nogal verlegen, dus ik durfde het eerst niet te vragen, maar nadat ik mezelf het wijs gemaakt dat er niks te verliezen was, heb ik het toch gevraagd. Ik heb het over whatsapp gedaan, omdat ik haar verder alleen op school zie en dan zijn er vaak andere bij. Dus ik kreeg al snel een reactie, en ze was aardig enthousiast. We hebben afgesproken wat in het weekend te doen, maar volgens mij hebben we beiden geen idee wat. Tot nu is het enige wat ik kon bedenken een ijsje halen (er is een taminga dichtbij), en dat vond ze wel leuk. Alleen, ik wil graag wat meer tijd met haar doorbrengen, om te kijken of ik echt verliefd bent en of ze mij misschien ook leuk vind, en anders vind ik gewoon vrienden ook goed. Alleen is hier een probleem, met alleen een ijsje halen zijn we misschien een kwartier tot een halfuur bezig. Ik zit hier dus vast, dus daarom vraag ik: Wat vinden meiden van 14 leuk in het algemeen? Jammer genoeg heb ik nog niet veel tijd met haar kunnen doorbrengen, dus ik weet nog niet echt wat ze leuk vind en hoe ze is. Ze is wel erg vrouwelijk, maar niet zo'n type dat uren over make-up en over alles roddelt etc. Heeft iemand tips voor mij? Ik loop hier namelijk vast en wil haar graag beter leren kennen.

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Gast, "een ijsje halen" is geen 10 minuten met elkaar. Laatst "haalde ik een ijsje" en hebben we de hele dag gewoon lekker buiten gezeten/gelopen in de stad

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ijsje en strandwandeling!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • dat ijsje halen is al een super goed idee! Misschien is er een parkje ofzo verder op en kan je er een picknick van maken? Neem anders een spelletje of muziekjes mee, dan heb je iets om over te praten

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Meiden kunnen vanalles leuk vinden, net als jongens, niet enkel typische meidendingen. Vind ze gamen leuk? Sport (kijken)? De natuur ingaan? Dieren? Films of series? Er valt vast wel iets leuks te bedenken.
    Sinds zij ook niet echt lijkt te weten wat jullie samen zouden moeten doen, zal ze vast niet heel kritisch zijn als je iets kiest wat niet hélemaal haar ding is, het idee zelf is meestal al aardig genoeg.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga met haar naar het strand of zwembad ofzo.. Iets wat jullie allebij leuk vinden Suc6 bro

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten