Skip to content
6 reacties
90 weergaves

ik heb net een meisje ontmoet bij het dansen,het lijk me een gezeillige meid.

Hoi, ik heb een licht verstandelijke beperking zoals jullie volgens mij al merken is dat ik op zoek ben naar vrienden. Dat meisje heb ik al beetje mee gesproken bij bij dat dansfeest dus ik kon al gouw merken dat ze gezellig.Maar ik zou haar beter leren kennen dus ik ga afspreken om wat te drinken dat leek mij een leuk idee,ik als eerst vragen wat zei wilt doen,maar zei weet nog van niks over wat ik heb want ik heb dus niet gezegd dat ik een licht verstandelijke beperking heb wat ik wel van plan is om dat sowieso ooit te vertellen alleen weet niet wat een toepasselijk moment is om het te vertellen,weten jullie misschien wanneer ik dat kan vertellen ?.zei doet ook aan de universiteit en ik doe praktijk dus dan vraag ik me Wellens af of zij omdat ze nog van niks weet dat ik wat heb of ze met mij om wilt gaan of niet omdat ik een laag nieuvo doe,maar zou ik misschien aan iemand merken of die gene met mij om wilt gaan? ik heb wel aan het einde van het dansfeest haar whatsapp gevraagd,of zal ik het beter merken als ik een afspraak maak en dan hoe het afloopt?en als ik dan afspreek dan weet niks voor de rest na het vragen over hobby's en wat haar studie is enzo,zoals jullie ook lezen ik heb niet zo ervaring met meisjes en vriendschappen,ik heb namelijk ook weinig vrienden.en ik weet ook niet hoe ik allemaal moet aanpakken dit geheel.Is dit allemaal duidelijk?

16 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Het niveau maakt niet uit mijn vriendin zit ook op mavo en ik op vwo, maar als zij op de universiteit zit is ze al rond de 18 of ouders, ik vind leeftijd niet uitmaken maar misschien zij wel houd daar rekening mee

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Iegelijk doe ik nieuvo van zmlk dat staat voor zeer moeilijk leren,maar mijn leerkrachten zeggen dat ik ook beter praktijk kan zeggen,maar ik hoor van hun ook dat ik gewoon moet proberen en van mijn maatschelijker werker (begeleider zegt dat het niet onmogelijk is maar ik adviseer je om met mbo'ers om te gaan,alleen er zijn niet echt veel bij dat dansen,maar wat zeggen jullie dat ik ook gewoon moet proberen?en kijken waar het na toe brengt?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Juist jongen van 16, je moet proberen te voorkomen dat het gesprek over jouw beperking gaat overheersen. Praat vooral over leuke dingen!!

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou, ik ben een meisje dus ik heb veel verstand hiervan. Meisjes concentreren zich hoe de jongen zichzelf is, daarmee bedoel ik of hij aardig is misschien grappig. Dus je moet het gewoon vertellen, en dat je hoopt dat ze hier normaal mee kan omgaan. Ik heb ook een klein beetje een soort ziekte kijk maar bij ziek zijn en dan tikjes. Ze wil je graag leren kennen, en als jou beperking haar niet aanstaat is ze het niet waard ;) Groetjes!!!

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Daar ben ik ook mee eens,maar dan zou het toch beter zijn om op dat moment te vertellen,wanneer we naar een café gaan?hoe bedoel je met een leuke avond,en niet te zwaar voor haar is?je bedoeld dat ik niet te veel daar over heb maar ook over andere onderwerpen?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Beste jongen,
    Ze zal dit wel merken als jullie gaan afspreken, ben ik van overtuigd. Maar ik zou het zelf ook op een rustige manier aan haar vertellen,want eerlijkheid is natuurlijk het beste. Maar probeer het natuurlijk leuk te houden op zo'n eerste avond, zodat het niet te zwaar wordt. Veel succes!!

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten