Skip to content
5 reacties
447 weergaves

Meisje gezoend

Hallo ik heb een vraag ik ben een meisje en ik val, denk ik op jongens. Maar vorige week heb ik dus met een meisje gezoend. ik weet nau niet of ik op jongens of meisjes val. ik ben nog nooit op een meisje verliefd geweest dus ik denk niet dat ik lesbi ben. maar waarom zoen ik dan met meisjes?

14 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik weet nu dat ik bi ben. Wand ik heb een hele lieve vriendin. Maar ik ben ook wel eens verliefd op jongens.
    Groetjes K

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Het maakt niet uit of je met jongens of meiden zoent blijf jezelf want iedereen is ander en een één houd van dit en jij van dat.

    9 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi. Als je tussen de 13-16 jaar bent zit je in de puberteit en word je sneller verliefd en ben je jezelf aan het ontwikkelen, je loopt tegen dingen aan en je wilt achter dingen komen wie je nou eigenlijk bent. Zoals ik las had je met een meisje gezoend je hoeft dan niet gelijk lesbisch te zijn..maar als je er echt wat bij voelde en ook verliefd bent dan zou het inderdaad kunnen dat je lesbisch bent. Maar als je ook op jongens en meisjes valt dan ben je bi. Dus dat zou ook nog kunnen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en onthoud dat als je wel lesbisch of bi bent dat het dan niet raar is, verliefd is verliefd en verliefd is goed en leuk! En op welk geslacht je valt maakt njet uit vind ik. Xx S.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hallo meid, Ik geloof dat je afvraagt of dat je op meisjes of op jongens valt.. maar ik zou je er niet zo druk om maken. Je bent 14 lees ik en dan is het heel normaal dat je gaat experimenteren met seks.. ja, ook met meisjes. Het gaat erom dat je zelf beslist wat jij lekker vindt! Na 1 keer kussen (of iets anders seks) ben je niet meteen een lesbienne.. als je verliefd wordt en verliefd blijft worden op vrouwen dan zou je pas kunnen zeggen dat je op vrouwen valt, maar alleen als jij dat ook zo voelt! Ook bestaat er bijvoorbeeld nog een biseksuele voorkeur, dan val je op mannen en vrouwen.. Kortom het is je leeftijd ook om daar achter te komen..! Je bent dus pas lesbienne, homoseksueel of biseksueel als je dat zelf zo noemt.. Groetjes L

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Goeiemiddag,

    Vaak op een leeftijd tussen 13 en 16 jaar ga je experimenteren. Dit heet puberteit en je gaat zoeken naar je ware ik. Hoe jij in elkaar zit en waar jij voor staat. Hierdoor kan het dus zijn dat je als meisje zijnde met een meisje gaat zoenen om te kijken hoe je dit vind. Niks raars, bijna iedereen heeft dit. Je moet echter bij jezelf nagaan hoe je het vond. Vond je het lekker, fijn? Voelde je er iets bij? Als dit niet zo is kan ik je met zekerheid zeggen dat je niet op meisjes valt.

    xxx M

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten