Skip to content
45 reacties
124 weergaves

meat is terug.Heimwee naar iedereen.

Hallo iedereen,misschien zijn er nog oude bekenden die deze site nog lezen.Ben terug uit Amerika,heb de basis acte gehaald,spreek vloeiend engels nu,maar vond die sfeer ,die hiarchie en die amerikaanse mentaliteit niets.Zat op een highschool,had met mijn familie daar weinig contact,miste mijn vrienden hier,mijn zus die samen woont met een oude internaatsvriend van me,en mijn duitse vriend en zijn zus,exvriendin,dat wel maar nog steeds goede band,en zoveel,had heimwee naar alles,Meat is dus een nickname,maar vanwege mijn forse uiterlijk heb ik die naam.Voel me ergens een watje nu,maar echt ik had heimwee.

22 jaar
10 jaren geleden

45 Reacties

  • ergens hebben ze wel gelijk ,overdreven die aparte topic van mij,kan ook wel reageren op andere topics en niet speciaal op deze eigen.dus verwijder deze hele topic maar van mij,en reageer wel op andere topics,maar dit is eigenlijk te persoonlijk en dat is toch te overdreven denk ik zelf nu ook. Meat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Hou niet van hokjes,dat die jongen gay is interesseert me niet,hij bood me onderdak aan en we zijn goede vrienden.
    Je kunt niet oordelen over mijn oudste broer of over mij,omstandigheden,situaties zijn soms er naar.
    Soms overvalt je iets door je leef omgeving,je zoekt een bevestiging,die kameraad trouwens moest wel lachen om je reactie en vond het wel passend. Toch bedankt voor reageren.M.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Luister ventje,je woont bij een jongen die gay is,prima,je broer met wie je het zo goed kan vinden werkte als bijverdienste toch voor een site bedoeld voor de homosene.
    Misschien heb jij er bewust of onbewust misschien ook nog aan mee gewerkt.Nog steeds weet jij niet wat je wil,nu,zou weleens een weekend met je op stap willen knaap en wedden dat je voor de bijl ging,je bent gewoon een dikke gayjongen alleen wil je dit niet toegeven,teveel macho,die vrienden haden gelijk op die highschool,dat traditionele pak slaag had je dubbel en dwars verdiend.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Feve ,hoor niets, vandaag vrije dag,morgen weer klussen.
    Die broer is de oudste en 5 jaar ouder als ik,maar zelf zie ik dat verschil meer als 3 jaar.Dacht ook dat hij jonger was,maar is 26 nu,maar lijkt jonger.Is de oudste uit eerste huwelijk van mijn vader, toen later ben ik geboren hun hadden elkaar op vakantie ontmoet,weet het nog niet precies,maar hij is teruggegaan,getrouwd en heeft ook kinderen bij deze vrouw.Mijn halfbroer woont de laatste jaren weer bij hun,wat er met zijn moeder is weet ik niet,zelf was ik niet zo welkom,ergens wel door mijn vader,maar zij eiste direct een dna test,is ook gebeurd,en daarna begonnen ze dat ik beter dat jaar op een highschool kon gaan,en weekends thuis af en toe.
    Maar dat jaar is goed bevallen,gelukkig kon ik goed met die broer overweg,ergens ook gedumpt net als ik,zijn stiefpa was nogal streng,niet leuk tegen over hem begreep ik. Ik voel me anders hier wel thuis momenteel,zie wel, hoop van je te horen groet.Meat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 19 je weet niet eens waar je over praat,de waarheid ligt anders,mentaliteit,cultuur alles in andere landen.Die foto's kloppen ,ontken niets maar bevestig ook niets,om bij te verdienen als student ,niet alle amerikanen zijn rijk,dus moest mijn oudere broer die echt sprekend op mij lijkt wel bij verdienen en dit deed hij op een manier die niet voor iedereen te begrijpen is,maar hij was niet de enigste jongen die zich hier voor liet strikken,het was geen sex,90 procent was gewoon hetero,ben eens mee geweest en heb me laten verleiden om zijn plaats een aantal keren in te nemen.meat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 17 tussen fantasie en werkelijkheid ligt een groot verschil,je bent jong en gewoon alles rustig ontdekken en altijd voorzichtig zijn,op amerikaanse highscholen bestaan soms dergelijke tradities,maar ook niet overal.Meat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • meat heeft er zelfs geld mee verdiend,ha ha, of zijn billen het lekker vonden weet ik niet,maar het geld wel.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Meat best jaloers op jou zou best ook op een highschool ingewijd willen worden door een echt pak slaag op mijn blote kont,heb ook grote forse billen net als jij,is dit raar om deze fantasie te hebben en eigenlijk wou ik dit wel eens mee maken.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Feve thanks. Laat me ook niet gek maken maar ligt niet altijd aan anderen ook wel aan mezelf.
    Kan het met die kameraad goed vinden,morgenavond gaat hij naar zijn vrienden maar blijf ik thuis.
    Ga een brief schrijven,heb nog wat foto's e.d.
    Heb dus een halfbroer en zussen,maar het hun niet echt een klik,wel met die broer daar.
    We lijken uiterlijk echt op elkaar, sommige foto's waar we even oud zijn echt uniek.
    Vertel zijn verhaal nog wel een keer,kijk,hij studeerde ook en moest ook bijverdienen,zo rijk is mijn familie daar ook niet,beetje midden inkomen,mijn zussen daar studeerden ook maar werken al.Allemaal niet relevant,maar die broer is 3 jaar ouder,is de oudste.Over dat gezin kan ik niet veel vertellen want al met al misschien enkele weken geweest,was intern op de highschool,had een visum,viel onder een project scheelde financieel,uitwisseling via arbeisintergratie,zoiets.
    Alleen met die broer wel opgetrokken later,woonde vlakbij de school met andere alleenstaande jongeren in een soort omgebouwd pakhuis in een buitenwijk waar die highschool ook stond.Maar alles groot ,ruim een halfmiljoen inwoners,ergens wil ik wel terug,kan bij hem wonen,want hij heeft wel ruimte.Kan goed met die duitse jongen overweg maar een relatie wil ik niet,heb nog voor een maand werk ongeveer,en hoor er toch niet echt bij voral omdat het uit is met die zus,heeft een ander,mijn zus heeft een vriend,wil ik ook niet bij in,en alleen wonen heb ik ook geen zin in,ps heb je zelf al een relatie of wil je ook nog vrij zijn.groet Meat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Meat, ik vind je absoluut geen looser. Ben alleen maar blij dat je iets aan mijn reacties hebt. Laat je niet gek maken
    ik reageer weer. FEVE

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Snel gelezen,weinig tijd,misschien wel gelijk van topic overdreven.Jongen 23 foto kan kloppen met die site ligt het iets anders.Dan zus en zwager begrijp jullie wel maar regel zelf mijn zaken wel. Wil geen vaste relatie nog,met niemand, en met kameraadschap is niets mis.Maar relatie kan altijd nog geef voorkeur aan een meisje toch,maar woon liever met hem dan alleen.Feve heb veel aan je al zul je me misschien nu wel een loser vinden,met al die reacties en verwarde verhalen,je hoort nog.Meat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Allerlei gissingen jegens Meat,heb er met mijn vriendin zijn zus over gehad,wij vinden ook dat een topic te overdreven is,zal hem dit ook mailen.
    Dan ik ken het echte verhaal van hem,zijn vader die hij later pas leerde kennen,en hij heeft een oudere halfbroer die sprekend op hem lijkt,alleen heeft iets donkerder haar,Meat iets rossig,en is iets steviger,maar als je foto;s ziet van hun twee op dezelfde leeftijd,dan lijken ze echt veel op elkaar,bijna geen verschil.We hoopten dat het wat met die vriend zou worden,hopen we nog,maar hij is onrustig,wat dat betreft was Amerika wel een uitdaging,hij woonde ook nog in een grote stad,Fresno namelijk,maar kreeg hier niet veel van mij omdat hij intern woonde op de highschool,die zijn er genoeg daar namelijk,maar die gissingen zijn niet leuk,Feve jij hebt volgens ons een goede invloed op hem.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Nou en, hij is niet de enigste als het waar is.?
    Maar aparte topic misschien te..

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Is dit niet wat overdreven een eigen topic over Meat.
    Laat die knul gewoon reageren zoals iedereen.
    Op andere sites gebruikte hij wel zijn eigen vornaam maar dat mag hier niet,ergens wel mee eens.
    Dan heb eens een foto van hem gezien in een duitse jongerenkrant,gaf hij een reactie over jeugdproblemen.
    Precies weet ik het niet meer maar ging over internaten,wonen in buitenland,noemde zijn nicknaam.
    Nu toch eens gekeken op die bewuste site spanking central en weet wel bijna zeker dat het dezelfde knul was.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik kan goed met mijn kameraad overweg, bevalt me ook nog wel die logeerpartij bij hem,ook het klussen en het werk wat ik doe voor hun.
    Alleen laat me niets aanpraten wat ik niet ben.
    Niets op een club tegen maar wel dat je jezelf niet mag zijn.
    Vind zelf dat een genootschap niets met geaardheid te maken mag hebben,geen discriminatie dus.Dat zie ik wel in het genootschap waar mijn kameraad lid van is.Ergens is hij het wel met me eens.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Zie het toch anders,mijn kameraad is niet rechts,gewoon hardwerkend,niet een bepaalde klasse,alleen wie een hogere opleiding heeft gevold komt vaak in aanraking met de cultuur van studentenclubs,maar ik had misschien maatschappelijk meer kansen in Amerika gehad,had een visum dat wel, maar had wel kans gezien om me daar te vestigen,alleen de mentaliteit stond met tegen,anderzijds misschien dom geweest.M.

    21 jaar
    10 jaren geleden

  • Kameraadschaap,rechtse studenten,duitse dicipline.
    Dit is wat ik in dit verhaal proef over dit genootschap namelijk de handhaving van een bepaalde klasse waarin vrouwen niet gekend werden en de jonge heren geacht werden hun moed te bewijzen door een alom oude traditie,maar wil niet oordelen,alleen maar bevestigen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Gelezen ,dapper verhaal,zou trots zijn als ik zo's kameraad had meat,ps ben gay.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb mijn kameraad geholpen zijn verhaal te vertellen op homoverhalen,even pauze nu, druk,druk.
    Feve bedankt voor je reacties,graag dat je dit leest zijn verhaal en ook anderen,waarom is het soms zo moeilijk,voel me altijd een beetje buiten de maatschappij staan,waarom,draai soms door,Meat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Meat in een gezin was je niet op je plaats.In het internaat wel,op vorige topics komt duidelijk naar voren dat je kameraadschap,vriendschap en teamverband hoog wardeert.Je kunt volgens mij heel goed verliefd op een meisje worden,zal de laatste zijn die dit tegen spreekt,maar jongens als jij krijgen het moeilijk met een gezinsleven,uiteindelijk zal kameraadschap van vrienden de overhand nemen,en met name die cultuur,die je in het leger,studentenorganisaties,highschools e.d. zullen jou blijven aantrekken, omdat dit iets is waar je bij wilt horen .
    Als relatie zou denk ik een jongen beter bij je passen.

    23 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten