Skip to content
164 reacties
3407 weergaves

Hoe word een jongen verliefd op je terwijl je heel lelijk bent?

Hoe word een jongen verliefd op je terwijl je heel lelijk bent?   xoxo

13 jaar
12 jaren geleden

164 Reacties

  • Chicks, op mijn 13e zag ik er ook niet uit en inmiddels wel. Ga jezelf alsjeblieft niet veranderen want dat is zo'n zonde. Het komt vanzelf. Jongens die je lelijk noemen zijn zelf gewoon hartstikke onzeker en daar moet je je niets van aantrekken. Als een jongen niet naar je omkijkt, dan is hij het niet waard. Waarschijnlijk kijkt een andere jongen wel op de juiste manier naar je en anders komt dat vanzelf wel :) Focus dan gewoon op iets anders, zoals een leuke hobby!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo topicschrijfster.

    Alllereerst wil ik even kwijt dat de kwestie "Lelijk" Niet echt bestaat. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Misschien zijn het je ogen, misschien heb je wel heel mooi haar. Als je jezelf met het woordje lelijk bestempeld doe je jezelf tekort en dat ga je uitstralen. Als je jezelf zou bekijken met ogen van: "Ik ben goed zoals ik ben" zul je zien dat er zeker dingen aan jou zijn die mooi zijn. Iedereen heeft altijd de neiging om dingen van zichzelf af te kraken omdat je bang bent dat andere mensen jou op die manier bekijken. Je bereidt jezelf als het ware voor op een afwijzing. Dit is echter geen goede manier om hier mee om te gaan. kijk naar de dingen die jouw natuurlijke schoonheid geven. Stel je gaat make-up gebruiken, zorg er dan voor dat je make-up gebruikt die die natuurlijke schoonheden versterken en probeer niet de voor jou geheten "Onjuistheden" te verbergen. daar wordt het niet beter op.

    Je kan iemand echter niet verliefd op je laten worden, hoe graag je dat ook zou willen. Je kan natuurlijk met een jongen flirten en dan merk je vanzelf of hij interesse heeft. Een afwijzing betekent echter nog niet dat je "lelijk" of "niet leuk genoeg"bent.

    Een ander belangrijk aspect wat je moet onthouden is dat uiterlijk niet alles is. Uiterlijk is slechts de buitenkant. Als jij een aardig persoon bent die gezellig is en veel humor heeft, dat is voor een jongen (en vooral voor jezelf, want wat betekent die ene jongen nou?) is dat nog veel belangrijker dan of je "Mooi"Bent. Zoals je ziet ligt het niet zo simpel (ik ben mooi dus ik ben alles/ik ben lelijk dus ik ben niets). Ik hoop dat je alles wat ik heb geschreven een beetje begrijpt. Ik zou hier nog uren over door kunnen gaan maar zoveel tijd heb ik niet.

    Ik hoop dat je wat aan deze peptalk hebt.

    Be yourself, dan ben je al mooi genoeg!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey , waarschijnlijk ben helemaal niet zo lelijk , de meeste mensen denken dit wel ( ik ook ) . Als het toch zo zijn , smaken verschillen en er zullen vast wel jongens zijn die je mooi vinden , En anders kijken ze gewoon naar het innerlijk . Ik ben zelf ook verliefd op iemand en hij is ook niet echt zo knap .

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je een minder uiterlijk hebt kwa gezicht heb je altijd nog de kans dat een jongen verliefd wordt op je zoals je bent kwa innerlijk. 

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben op een meisje 11 jaar, hoe moet ik haar vragen, Miesje 13 ls je eerlijk bent denk ik aan zijn reactie te zien wat hij voor je voelt

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo ik ben verliefd op een jongen we hebben het al aan gehad voor 2 uur lang maar ik twijfel over wat hij van me vind en wat hij voor me voelt kan iemand helpen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 16 wat jij zegt is niet waar, of iemand knap is ligt aan wat een persoon vind, iedereen kan lelijk zijn.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • dat gebeurt gewoon als je echt verliefd bent.
    mijn vriendje is namelijk ook niet echt de knapste :)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • VOOR ALLE HOPELOZE MENSEN HIERBOVEN!


    Uiterlijk heeft niks met verliefdheid te maken. Ik heb egt 20 knappe meisjes bij mij in de 2e maar dat zijn bij lange na niet de leukste.
    Ik vind meisje leuk, ze is niet super knap ofso, maar ik kan veel met haar lachen, we zitten op dezelfde sport bij dezelfde verening(handbal). Super gezellig.

    SO WHY? JE HOEFT NIET IEMAND KNAP TE VINDEN OM VERLIEFD TE ZIJN OP HEM OF HAAR

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo, Ik heb een tip voor je! Als je een jongen leuk vindt,doe er iets aan. Niemand kan lelijk zijn en je moet denken je bent uniek. Ik wed dat hij je leuk vind als je jezelf bent en anders ga er onder uit en ga lekker shoppen met je vriendinnen. En vertel het tegen iemand misschien kan iemand anders helpen met je probleem. Ik hoop dat je er iets aan hebt. En hoe maak je een pagina aan? Met vriendelijke groet M

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Vergeet niet dat iedereen zijn eigen beeld heeft van 'mooi zijn'. Je kunt jezelf lelijk vinden terwijl anderen je mooi vinden. En eh... bij het verliefd zijn gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het innerlijk (tenminste, dat werd mij altijd verteld haha); een knap(pe) meisje/jongen met een rotkarakter zal het ook niet ver schoppen in de liefde! Blijf vooral jezelf en 'volg je hart', zou ik zeggen.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • "Een meisje moet nooit de eerste stap zetten" is een sexistische opmerking, een meisje kan net zo goed de eerste stap zetten als een jongen, want wachten op die ene jongen om de eerste stap te zetten heeft Maar iets van 5% van de mensen geholpen.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik was aan het lopen met mijn hondje en kwam een jongen tegen die ook aan het wandelen was met zijn hondje, en de twee hondjes vonden elkaar wel leuk. De jongen en ik keken elkaar aan en ik bloosde en liep snel weg. HELP hat ik niet met hem een praatje moeten maken ofzo heeft iemand een tip?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben verliefd op een jongen maar ik durf hem niet aantekijken en tegen hem te praten wat moet ik doen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Doe niet zo moeilijk allemaal je moet Gwn een jongen op jou aflaten komen en flirten met hem een meisje moet nooit de eerste stap zetten

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 13 die stapel verlieft is volg je hart en wat je wil

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeeeeey ik ben13 jaar en stapel verliefd wat moet ik dien??

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik op de knapste jongen uit de klas wat moet ik nu maar ik heb groote tanden hoe word hij op mij

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • er is een jongen verliefd op mij maar ik weet niet of ik op hem ben

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey ik ben op een jongen en hij vind mij wel mooi maar hij wilt een mooi
    mooi meisje wat moet ik doen vr zijn hart te veroveren

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten