Skip to content
10 reacties
52 weergaves

stage.. tussen een relatie in

Lieve lezer, Ik ben een student van 19 jaar oud en loop nu stage. Een leuke stage met leuke collega’s. Waaronder M. In het begin liepen we wat om elkaar heen te draaien. Ik vond het grappig en speelde het spelletje mee. Al gauw werden de grenzen verlegd en op een goede dag stonden we op een onbewaakt moment te zoenen. Ik begin hem steeds leuker te vinden en het liefst chat ik elke avond met hem en loop ik de hele dag om hem heen. Dit kan natuurlijk niet op de stage en zou het in onze vrije tijd moeten. Helaas is M. getrouwd en heeft een kind…
Ik weet dat het heel fout is! En ik weet dat ik dit eigenlijk moet stoppen! Maar ik hou gewoon van oudere mannen en ik vind hem zo leuk!
Toch voel ik me ook wel rot, omdat we best veel aan het chatten en smsen waren begon zijn vrouw achterdochtig te worden. Ze controleert zijn mobiel enz. Nu kunnen we veel minder vaak smsen en chatten en de momenten dat we samen kunnen zijn op het werk zijn ook heel schaars. Daarom kan ik het niet laten om af en toe een sms te sturen. Soms onderschept zijn vrouw dat dan en dan wordt ze boos op M. en moet hij praten als brugman. Hierdoor is het minder gezellig bij hem thuis en heb ik een schuldgevoel. Toch blijven we naar elkaar toe trekken.
Over een aantal weken is mijn stage voorbij.. dan is de kans ik hem zie bijna 0,0. Dus wil ik eigenlijk tot die tijd nog bij hem zijn. Maar ik ben ook zo bang dat zijn huwelijk eraan gaat! Heeft een van jullie hints? Tips? Xx
 

19 jaar
13 jaren geleden

10 Reacties

  • doorgaan

    Ga hier gewoon mee door, je houd van hem.
    maar je moet hier alleen mee doorgaan, als je een relatie wilt met hem. Ondanks hij kinderen heeft.
    Als jij hem leuk vind om hoe die is, en wat die heeft?

    En zo te horen vind hij jou ook leuk, een volwasse man gaat heus niet in zn vrije tijd wat met zomaar iemand smsen. En al helemaal niet als z'n vrouw het weet en hem betrapt.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • het zelfde

    heey,   ik kan jou beeld in die van mij zien alleen was ik zo slim om hem af te wijzen op ´the moment´ k kreeg wel een schuld gevoel en hij ook maar dat was al snel erdwenen. ik zou het contact verbreken en ook geen vrienden blijven als je zulke gevoelens voor elkaar  hebben kun je geen vrienden blijven want komt het gevoel weer terug. omdat hij gevoelens voor jou heeft betekend dat niet dat hij echt verliefd op je is maar dat hij de momenten de stiekem doen met jou leuk vindt. hij zet zijn huwlijk op het spel waar hij later spijt van krijgt en dan weer terug gaat naar zijn vrouw. je kunt je nu beter fucussen op andere mensen waar je niets mee te maken hebt om hem te vergeten.  

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • XD

    Hahahah niet zeggen.. voor mij gevoel is dit de waarheid. Ik zeg ook niet dat je goed bezig bent  :P   Zou je met hem een serieus relatie willen? ook al weet jij dat hij dan een kind heeft en getrouwd is geweest? En dat hij niet trouw is geweest aan zijn ex-vrouw? Ik zou gewoon doorgaan.. misschien help je hem daarmee zelfs een handje.. Want uitelkaar gaat hij.. of zijn vrouw moet accepteren waar hij mee bezig is. en weet van deze dingen.   Maar ik zou geen relatie nemen met M. hij is niet te vetrouwen en houdt ze eigen voor de gek.    

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • Kappuh

    Nou in ieder geval fijn dat jij je als een smoorverliefde bakvis in de luren laat leggen door zo'n viezerik. Ik neem aan dat zijn echtgenoot iets realistischer is, dan is zo'n idolaat meisje als jij natuurlijk heel spannend.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • afstand nemen

    Hallo leeftijdgenoot,
    wat een lastige situatie zeg. Zo te horen ben je echt heel erg verliefd op deze man. Toch zou ik je adviseren om al het contact te verbreken. Ten eerste omdat hij een gezin heeft en niemand wil een van de redenen zijn dat zo'n gezin kapot gaat. Ten tweede omdat hij iemand is die vreemd gaat. In mijn ogen is trouw voor hem geen prioriteit, dus stel; hij gaat weg bij zijn vrouw en na een tijdje komen jullie bij elkaar. Wie zegt dat hij jou dan wel trouw blijft? Misschien vindt hij het wel spannend om buitenshuis ook iets te hebben en geeft hem dat het gevoel dat hij gewild is. Ten derde, je gaat hier zelf ook aan kapot. Continu wachten op een smsje of telefoontje, als je dan een smsje of telefoontje krijgt moet dat allemaal snel snel voordat zijn vrouw weer thuis is bijvoorbeeld en de twijfel of hij voor je gaat kiezen of niet. Ik zou zeggen; kies voor jezelf en nokken met die handel. 0,0 contact en veel leuke dingen doen met vrienden voor afleiding!!

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • schrijver

    ssst!! Zeg dat nou niet!! Je geeft me hoop! Ook deze gedachte is namelijk al in mij opgekomen.....   En het gekke is.. hij is begonnen! Ik zat er eigenlijk niet echt op te wachten, maarja als je niet op liefde wacht komt het juist! (het klopt dus echt!)   Dus tja,,, ik weet niet wat ik er van moet denken. Ik weet wel dat het zo eigenlijk niet door kan gaan, tenzij ik elke dag wanhopig op de bank wil zitten wachten op een berichtje van hem. Maarja, houd ik mijn standpunt ook vol als hij voor me staat? Ik in zijn mooie ogen kan kijken? Zijn handen rond mijn middel liggen? Ik smelt nu al als ik weer een half uurtje met hem heb kunnen kletsen (via mobiel).   Lastig, ik zal deze paar dagen, dat ik hem niet zie, moeten gebruiken om afstand van hem te nemen. Maar hoe gaat me dat lukken? Ik heb geen idee!   xx

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • niet raar

    Als je in een relatie kan stooken .. is het voor mij gevoel al kapot. Het is alleen een kwestie van tijd wanneer dit kapot zal gaan. wat ik wil zeggen is dat M, zijn waare nog niet is tegen gekomen anders zou hij dit niet laten gebeuren

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • schrijver

    Ik weet niet of jullie ook wel eens verliefd zijn geweest. Helder denken kan niet meer. Het liefst wil je de hele dag bij hem zijn. Het doet daarom ook pijn dat ik eigenlijk de hele avond moet wachten op een teken van leven van hem. Meestal krijg ik dat niet omdat hij inderdaad bij zijn gezinnetje is. Gevaar loopt dat gezin niet meer. We spreken elkaar eigenlijk zelden meer omdat ik even op een andere locatie zit. Dat geeft me even tijd en ruimte om te bedenken wat ik nou wil en mijn verliefdheid op zij te zetten om wel helder na te kunnen denken: Jullie reacties komen hard aan! Echt! En misschien komen ze wel extra hard aan omdat ik weet dat het de waarheid is. Het leven van moeder en kind is misschien wat overdreven in deze situatie omdat we heeeeeel voorzichtig zijn.. maar het gebeurt inderdaad wel en ik zou het heel erg vinden als straks het gezinnetje uit elkaar ligt. En natuurlijk heb ik ook door dat het nooit wat kan worden.. (ook dat doet pijn). Daarom heb ik besloten er inderdaad een punt achter te zetten. Het was een leuk avondtuur maar het gaat gewoon niet werken, het levert te veel problemen op en te veel slachtoffers. Daarom wil ik jullie toch een beetje bedanken, ondanks dat het nogal lomp gebracht is!   Liefs

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • Ziekelijk

     Je riskeert het leven van de moeder en het kind alleen maar voor je plezier.   Mensen zoals jij maken me ziek.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • Kappuh

    Ja ik heb wel een tp: meteen kappen met die onzin. Jij vindt het misschien spannend en hij ook wel, maar je riskeert dat zijn gezin straks uitelkaar ligt. En dan zit z'n kind met gescheiden ouders. DANKZIJ JOU. Dus gebruik je hersens eens en hou op met dat bakvis-achtige egoisme en stop meteen met die onzin. Nog voordat je stage afloopt.

    18 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten