Skip to content
4 reacties
458 weergaves

nog steeds geen relatie

okeyy dus uhmm dit is een repost omdat ik het niet in heg juiste forum heb gezet maarr..

Ik ben 18 jaar en heb nog nooit een relatie gehad. Wss komt het omdat ik super verlegen ben en nooit uit mezelf met jongens begin te praten.

Ik heb eigenlijk ook wel hetzelfde probleem met mijn vrienden. Vooral na de corona periode ben ik meer terug getrokken geworden. Waardoor ik eigenlijk al mijn oude vrienden heb verloren. Ik heb nou wel nieuwe vrienden gemaakt maar daarmee ben ik niet zo close mee als mijn vorige.

Ik vind het moeilijk om met hun over mijn problemen te hebben omdat het te 'persoonlijk' aanvoelt. Ze laten ook niet zien dat ze zich bezorgd over mij voelen...

Waar ik nou last mee heb is eigenlijk dat echt iedereen die ik ken een relatie heeft gehad, in een relatie zit of iemand heeft die geïnteresseerd in hun zijn zegmaar.

Niemand op school heeft interesse in mij getoond.
En dat zorgt er eigenlijk meer voor dat ik me buitengesloten voel..
Ik bedoel ik heb soms wel mensen wanneer ik uitga die dan mijn snap vragen, maar dan meteen niet geïnteresseerd zijn wanneer ik zeg dat ik het niet heb (ik bied hun dan altijd gwn mijn nummer aan). Het ding is ik heb snap wel voor een kleine periode geprobeerd. Maar ik heb het uiteindelijk verwijderd omdat ik mezelf zegmaar wilde afsluiten van de wereld toen (was ook heel erg depressief).

Je vraagt jezelf wss af waarom ik het gwn niet opnieuw download. Maar voor mij is het heel erg eng omdat geen van mijn 'nieuwe' vrienden me daarop hebben toegevoegd. Ze weten om eerlijk te zijn ook echt niks over mij. Of over mijn 'moeilijke' periode. Dat fuelt de angst nog meer.

Sorry het is uiteindelijk meer een rant geworden. Maar ik vraag me eigenlijk af of iemand hier hetzelfde probleem heeft of heeft gehad...

18 jaar
1 maand geleden

4 Reacties

  • Hey 19, ja dat is nog een ding waar ik een probleem mee heb. Ik heb na de post besloten om meer open te zijn. En heb met een jongen online zitten praten. Hij vroeg me constant voor naakt fotos (ik zei duidelijk dat ik daar niet comfortabel mee was), de manier waarop hij appte was ook zooo irritant ( hij stuurde echt 10 emojis na een ok), wilde niet echt wat over zichzrlf vertellen (was ook totaal niet geinteresseerd in wat ik zei), en biechtte op dat hij naar ons gesprek zat te masturberen en dat hij daarom een foto wilde....

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb al twee relaties GEHAD en heb nu met mijn derde.
    Ik weet niet of het een relatie is want we zoenen niet en zo.
    Het is niet erg als je nog geen relatie hebt gehad
    komt nog wel, vertrouw me
    groetjes B.

    10 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi ts
    Ik ben een meisje 19 jaar
    Ik heb ook nog nooit een vriendje gehad en het is eerlijk gezegd heel moeilijk. Mensen zeggen wel altijd dat je op de juiste moet wachten maar dat is onzin. Omdat ik nog nooit een vriend heb gehad voel ik me alsof ik achterloop op veel aspecten. Ik heb eigenlijk alleen maar one sided crushes gehad en verder heb ik bindingangst en verlatingsangst door dingen die vroeger zijn gebeurd. Ik wil ook een vriend hebben maar het is gwn zo moeilijk ik vind dat er niet heel veel leuke jongens zijn die je leuk gaan vinden om wie je bent en niet om je lichaam.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb ook nog geen relatie gehad, vindt ik persoonlijk niet erg maar ik zou het wel leuk vinden als ik iemand vindt die ik echt leuk vind. Ik ben ook niet open bij meiden

    18 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten