Skip to content
5 reacties
507 weergaves

Ex stuurt weer appjes

Hoi,

Vorig jaar had ik een tijdje een relatie. Het meisje appte mij ineens dat zij geen gevoel meer had. Kreeg niet echt uitleg. Daarna werd ik compleet genegeerd. Alleen nog een appje dat het echt klaar was. Nu begint ze ineens weer te appen. Doet alsof er nooit iets gebeurd is en praat over van alles. Wat moet ik hier van denken?

16 jaar
2 maanden geleden

5 Reacties

  • Hoi TS hier,

    Ik merk dat ze me nog wel iets doet heel eerlijk gezegd. Dus reageer gewoon netjes en geen geflirt. En dan zien wat de toekomst brengt. Merk wel dat het mij best pijn heeft gedaan toen genegeerd te zijn en stiekem wat bang dat het nu weer gebeurt

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Misschien wil ze gewoon vriendin zijn? Maar zonder liefdesrelatie? Als je het zo opneemt, en er zo op antwoordt, houd je alle deuren open en breek je niets. Misschien is dat voorlopig wel de beste oplossing: gewoon vrienden zijn, zonder meer te verwachten?

    Ik heb familie die kort na hun scheiding een moeilijke periode hadden, maar die daar overheen geraakt zijn en daarna na wel goede vrienden gebleven zijn. Ze hebben nu allebei een andere partner, maar ze komen nog wel bij elkaar over de vloer en ze maken zo'n beetje deel uit van de familie. Gewoon als vrienden, zonder relatie, zonder sex. Dus dat kan ook.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Fool me once: shame on you; fool me twice: shame on me. Dat is mijn motto. Je ex heeft je één keer zo behandeld kan het nog een keer doen, als je dat toelaat. Het lijkt me dat je erg je best hebt gedaan je ex uit je gedachten te zetten en het hoofdstuk met je ex af te sluiten? Misschien is het dan lekker om gewoon te zeggen dat je dat gedaan hebt en te melden dat je dat hoofdstuk niet meer laat openbreken? Succes!

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • niks mee doen, zij heeft het beëindigt, zij heeft jou pijn gedaan, en nu weer willen terug krabbelen. starks doet ze het weer, je bent jong en hebt tijd zat om iemand die wel verder wil te vinden, dat zal ook voor haar een wijze les zijn, dat keuzes gevolgen hebben.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Vraag 1 is natuurlijk : zou je je ex weer terug willen?

    Als dat niet een volmondig ja is zou ik die berichtjes lekker negeren.

    22 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten