Skip to content
8 reacties
1022 weergaves

Ik durf haar niet te zoenen

Ik weet niet wat het is ik kan 10cm met mijn hoofd van haar hoofd af liggen maar ik durf het gewoon niet.

16 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • Hi, zoenen met iemand is altijd wel een lastig iets. Ik heb dit vaak ook al lastig gevonden om mee te starten. Uiteindelijk vind ik het wel belangrijk dat ik als man hier het voortouw in neem, vrouwen vinden het namelijk ook super spannend om met iemand te zoenen. En ik vind het mijn verantwoordelijkheid dan ook om vrouwen hier mee te begeleiden. Als jij wat meer de leiding neemt vind je vriendin waarschijnlijk ook super leuk en aantrekkelijk!

    Ik zou je dus aanraden om je vriendin gewoon te zoenen, waarschijnlijk vinden jullie het allebei super leuk (en spannend)! En dat is alleen maar goed.

    Vaak weet je het antwoord op dit soort vragen al, maar het is altijd goed om het even te bespreken :)

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Mooi dat je dit vraagt. Ik vind het ook ingewikkeld. Heb ooit een blauwtje gelopen. Maar ik zou het misschien wel vragen. Je gevoelens uitspreken is heel mooi.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen van 16. Mijn advies is: gewoon doen! Bijv. als je naast haar ligt of jullie zitten dicht bij elkaar. Wedden dat zij dit leuk vindt? Wat houdt jou precies tegen? Ik denk dat jij teveel in je hoofd zit, beredeneert van als dit gebeurt en dat. Je moet wat minder in je hoofd, maar meer bij jouw gevoel gaan zitten. Ik weet bijna zeker dat dit voor jou een hele bevrijding is en jouw vriendin zal hier ook zeker blij van worden. Zeg het tussendoor anders tegen haar, dat dit jouw eerste keer is. En bedenk, alles hoeft niet perfect te zijn. Als jij je gevoel volgt, dan zit je vrijwel altijd goed. Succes!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Zij is mijn eerste echte vriendin, heb al wel 1 keer dronken met haar gezoend maar dan gaat het sws makkelijker dus weet niet of ik dat moet meetellen. En voor de rest ook niet meer gedaan. Weet niet waarom ik het niet durf want zij wilt het ook gewoon maar toch vind ik het lastig

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoihoi,
    Zoenen kan ook gewoon heel erg eng zijn, zeker als je het nog nooit hebt gedaan. Mijn tip is praat er met iemand over die je goed kent dus iemand van je vrienden of een broer of zus. En als je durft kun je altijd bij haar polsen wat ze er precies van vindt. Succes!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Is gewoon ook best eng, tong tegen tong. Razend intiem, zo wat speeksel uitwisselen. Zal voor degen met wie je wilt zoenen, tongen, de eerste keer ook eng zijn geweest. Zeg het gewoon, dat het jouw eerste keer tongen wordt, geheid dat er begripvol op gereageerd wordt.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, is dit jou eerste vriendinnetje en/of heb je deze blokkade al langer? Hou je werkelijk van haar of is er nog iemsd anders. Bespreek het eens met een goede vriend van je, doe kent jou veel beter. Succes

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Waar zit de angst in, bang voor afwijzing?

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten