Skip to content
10 reacties
808 weergaves

Verliefd op iemand die bezet is

Ik ben sinds kort verliefd aan het raken op iemand die al een relatie heeft, hij zetlgt dst die me ook leuk vindt en open staat voor een relatie maar ik zit maar telkens met een soort schuldig gevoel voor zijn partner...wat moet ik ermee?

22 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • Hoi TS, dus er zijn wezenlijke veranderingen in de relatie van de jongen waar je verliefd op bent. Hij is nu vrij en wil even rustig aan doen. Dat klinkt logisch na een relatie, er valt veel te verwerken.

    Geef hem de tijd, maar ga ook vriendschappelijk met elkaar om, steun hem en ben er voor hem. Succes

    @ m23, vanwaar hij/zij en hem/haar , het gaat hier over 2 mannen!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • hmm lastig.. vooral als iemand bezet is.. ligt aan de relatie waarin iemand zit.. wat als bijvoorbeeld iemand die al lang samenwoont met iemand? of allang een relatie heeft? En hoe toont hij/zij zijn/haar interesse in jou? laat het me weten.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier, het is uit gegaan tussen die jongen en zijn vriend ofja ex nu...hij zegt voor mij te willen gaan maar eerst ff het tijd te geven

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Hier nogmaals j20, beste TS, begrijp dat je niet weet hoe te beginnen. Het is ook allemaal complex, maar dat moet je met je vriend bespreken.

    Beiden staan jullie open voor “ iets”, wat is dat, kunnen jullie samen hier invulling aan geven en hoe pakken jullie het op met de partner van jou vriend.

    Jouw vriend wil dus twee geliefden, kun jij delen en wordt je niet jaloers. Wat ik niet snap is dat je aangeeft dat jullie geliefden willen zijn, dan komt de seks toch ook om de hoek kijken?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier,

    Volgens mij snapt niet iedereen mijn zinsopbouw sorry daar voor maar het is dus zo:
    Ik ben verliefd op een jongen die in een relatie zit en hij zegt dat die mij ook leuk vindt, niet voor sex want daar hebben we het over gehad en dat vinden we allebei niet fijn en ook niet voor trio maar echt voor een liefdes relatie.

    Weet zelf niet hoe ik dit moet aanpakken

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @ m17, even goed lezen, hij schrijft in de laatste zin: “…. Voor zijn partner ….”, hoe moet ik dit anders interpeteren? Het gaat dus om 2 JONGENS! En hier maak ik geen keuze, ben zelf ook homo!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • J20 er staat nergens dat hik gay is het kan dus allebei. Maar de keuze is niet aan jou

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hij gaat vreemd op zijn partner dus waarom zou hij om jou gaan geven echt waarschijnlijk gewoon voor seks

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, ik ga ervan uit dat je over een gay relatie hebt.

    Bij gay’s komt het meer voor dat er in de relatie afspraken zijn gemaakt over een open relatie.

    Dit heeft dus betrekking op die jongen en zijn vriend, hier ben jij (nog niet) geen onderdeel van.

    Als dat zo is dan zal jou relatie met die jongen meer op sex gericht zij , immers hij heeft een basis en daar zal hij waarschijnlijk altijd op terugvallen. Nu kan het zijn dat jij wordt meegenomen in de relatie, dan komt het waarschijnlijk tot triosex, sta jij daarvoor open, wordt je niet jaloers etc.

    Dit kun je alleen te weten komen als het uit probeert, en dat is helemaal aan jou! Succes en laat nog eens iets van je horen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Geef aan dat je een relatie wilt, maar alleen als jij de enige persoon bent waar hij een relatie mee heeft. Dan is het aan de ander om de beslissing te nemen. Hij moet een keuze gaan maken. Die keuze is namelijk niet aan jou.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten